Marifetli Eller “ AllStar “

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba allstarınız online oldu... herkes çok hırslı ve öfkeli geliyor şu an ürkütmeyin beni. yarışma gerçekleşirse ne yemek yapıcaz şimdi... şöyle nusret gibi eti okşayıp, tokatlarken bi videoyla sizlerle olabilirim. kısmet. gönlüm tatlıdan yana ama baklava hariç... herkes aynı tatlıyı yapsın mesela magnoliajshs

• Beğen
Tepkiler: X
ayy benim yemek yapmaya vaktim yok ki bu havalarda ben yemek yapmıyorum :( ay nasıl katılacağım........ :(((((((

• Beğen
Tepkiler: X
Baklavali borek yapilsin. Sampiyon belli.

Konu kilit.:D

hadi hemen atın yemeklerinizi, beğendiğim yemeğe oy vermeyen birini görünce şu tribe gircem hemen pusuda bekliyorum:

EU_8hSzXgAEBP8P.jpg

evet asfjfjakalmur da katılsaydı...... hem bu kez 10 saniyelik video da istenmişken...... belki yarışma için hazırladığı buharda norveç somonunun üstündeki alüminyum folyoyu çıkarıyorum derken yanlışlıkla üstündeki tişörtü falan çıkarır....... olur ya..... kazara...... insanın başına neler neler geliyo.....

bi şey çıkarılacaksa eğer ben hakkımı devredebilirim... biscolata starz yapalım.

Yemek mi yapıcaz, avustralyalı itfaiyeciler takvimi çekimi mi belli değil…. Neyse, allstar olmadığımız için ikisi de yok…

evet nimete saygımız sonsuz...... böyle hususlarda şakası bile yapılmasın lütfen...... ama ben yanlışlıkla demiştim...... hani yaz dizilerinde oluyor ya..... sakar sekreter kaslı ceonun gömleğine kahveyi döküyor...... sonra kimsenin olmadığı personel tuvaletinde tertos suyuyla temizlemeye çalışıyor ya...... öyle bi yanlışlıkla.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri