Marifetli Eller “ AllStar “

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben çiğköfte yaptım demi ? Abi gizliden oy verdiler korkudan sunum da vardı ama hiç üzülmedim gerçekten eğlenmek için girdim yarışmaya çünkü.
Need seni okudukça kahkaha atıyorum git burdan : D

20220508-121622.jpg

Basarilar
mıhlama mı kuymak mı buddy? enfes em sevdigim sey 10 kere katil 10 kere oy veririm

Tenceremi olumune savunurum valla yedirtmem hakkimi melodramcim, o yarismada bir kac kisi bir olup az satasmadilar sirf yonetici oldugum icin cogunu gormezden geldim.
tencerenin linkini alabilir miyiz sanem hanım... tencerenizi niye savunuyorsunuz şimdi, sarmayı hepimiz severiz... ben bi ara sarmaya küstüm ama olsun. kasıtlı sataşmaları ben bilmem ama sonuçta yarışmada tadım yapılamadığı için en azından sunum yaparak o açığı kapamalıyız diye düşünerek tencere eleştirisi yapılmıştır, yoksa sarmanın zahmeti ve emeği konusunda bir şüphe yok. onun dışında kasıtla bi şey varsa da ben olsam banlardım... (tamam şaka banlamam)

Şahsen ben katılsam hep benim tabağım konuşulsun isterim.. ve güzel olan şeyler fazla konuşulmaz.. nys konumuz güzellikler değil... linç edilesi bir sunum yapmazdım ama linç edilsin isterdim.... anlatabiliyor muyum......

@Run sen de katildigin barbunya yi sunarsin artik.

artık net olarak o kuralı koydular süreyya hanım... bir önceki yarışmada yapacaktı onu biliyorsunuz

mıhlama mı kuymak mı buddy? enfes em sevdigim sey 10 kere katil 10 kere oy veririm

Kuymak ya mıhlama ney tatlı su karadenizli tabiri.
Tereyağını ve içindeki tuzlu peynirini de ben yaptım bizim tesiste.
Bence hicbir yerde bu kadar güzelini yememissindir....

tencerenin linkini alabilir miyiz sanem hanım... tencerenizi niye savunuyorsunuz şimdi, sarmayı hepimiz severiz... ben bi ara sarmaya küstüm ama olsun. kasıtlı sataşmaları ben bilmem ama sonuçta yarışmada tadım yapılamadığı için en azından sunum yaparak o açığı kapamalıyız diye düşünerek tencere eleştirisi yapılmıştır, yoksa sarmanın zahmeti ve emeği konusunda bir şüphe yok. onun dışında kasıtla bi şey varsa da ben olsam banlardım... (tamam şaka banlamam)
O gunde yazmistim aslinda oylesine katilim olsun diye katildim birincilik iddaam da yoktu. Elbette bu kez katilirsam sunumsuz olmaz.

Kuymak ya mıhlama ney tatlı su karadenizli tabiri.
Tereyağını ve içindeki tuzlu peynirini de ben yaptım bizim tesiste.
Bence hicbir yerde bu kadar güzelini yememissindir....
rizeliyim haci ben kuymak ile mihlama arasinda ki farki bilmiyormusun sen?
nerelisin?

rizeliyim haci ben kuymak ile mihlama arasinda ki farki bilmiyormusun sen?
nerelisin?

Trabzonluyum ben sadece kuymak bilirim :d başka nickli biri vardı o da rizeliydi sarmıştı bana kuymak değil mihlama diye . Peynir farkı var sanırım . Rizeliler ya sadece mıhlama diyor ya da ikisi farklı diyor

o değilde pastaneden pasta alip yarismaya katilan ve bu pastayı ben yaptim diyen aza kim? ve kural yok diyip eheh nasi eglendim ama banane kurali ilkten belirtseydiniz diyen aza kim? gozlerim kör olsaydida yazilanlari görmeseydim

ehehehe kural yokki belirtselerdi banane hehehe hehehe nasi eglendim ama hehehehe

kendimi cezalandiracagim ve 3 dakika nefesimi tutacağım bu aza ile ayni forumda olduğum için xd

bu arada yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Trabzonluyum ben sadece kuymak bilirim :d başka nickli biri vardı o da rizeliydi sarmıştı bana kuymak değil mihlama diye . Peynir farkı var sanırım . Rizeliler ya sadece mıhlama diyor ya da ikisi farklı diyor
2 sinide severim haci abi kuymakta misirunu orani fazla olur mihlamada koloti peyniri misir ununa gore fazla olur. tabi bu buyuklerim tarafindan soylenendi bana isteyen damak tadina gore yapar.
ben de yaparim baya severim hatta.
manyak bişi

Valla yorumlara bakıyorum
Survivor la yemekteyiz karışımı sataşmalar laf sokmalar var :D

Yarışmaya katılacaklara öncelikle Allah sabır versin, sonrasında da başarılar diliyorum :)

Ek olarak ibrahim.
Bence @Plesk ' ın önerisini gözardı etmeyiniz.Cunku bunu zamanında bende yaptım veya bir başkası da yaptı veya yapmıştır. Mesela kişi yemeğe sunuma yada yapılan emeğe oy vermiyor . Kişiye oy veriyor örnek atıyorum y uye yarışmaya katılıyor ama y üyenin yemeğinde sunumda yok emekte yok aynı yarışmada z üye katılıyor ama z üyenin yemeği emek verilmiş sunum var görseli güzel ama kişi yada kişiler sırf Y üyeyi sevdikleri için Y üyeye veriyorlar. Bunları Yaşadım yaşadık.
O yüzden Resim düzenlemesini Nick belirtmeden yaparsanız daha uygun olur

Bu kurallari ben isyerindeki guvenlik kurallarina benzetiyorum, hani bi yanlisi yasayip deneyledikce onlem aliyorsun o sekilde o yuzden kategori dedim. Nick vermeden katilmak en dogrusu ama bu ortamda kimse sir tutamiyor o yuzden tutmaz o.

Tüm, yemekler X e özelden gönderilse bile fotoları. yinede kulis yapılır arkadaşlarına. bak ben bu yemeği yaptim buna oy verin der yine oyları alır nick belirtilmese bile acılan konuda yemeği yapan kisinin arkadaşları hangisine oy vereceğini konu acilmadan önce haberdar olur merak etmeyin :D
o yuzden bu yöntem bence ise yaramaz
nick belirtmeyelim veya yemek yapan kişiler fotoları X e atsın özelden X de konu açsın nick belirtmeyerek falan :))

ya daha yarışma düşünce aşamasındayken ortam gerilmiş. yani harika bir yarışma olacak demek bu değil mi @Plesk. :D
ben tamamen goygoy olarak düşündüğümden sanemin tenceresi de need in hazır pastası da gözüme tatlı geliyor. hatta konuyu savcılığa verecek üye vardı o da katılsa harika olur...
ama sadece daha önce yarışacaklar mı katılacak. belki ben de el becerimi geliştirdim.. belki ben de katılacağım..

marifetli eller konusunu savcılığa vermek mi? işte 2022 yılında forumlarda aradığım üye profili dkjdkfdk beni 2010'lu yılların başlarına götürdü aniden kfkbgflgd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri