Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mıhlama mı kuymak mı buddy? enfes em sevdigim sey 10 kere katil 10 kere oy veririm![]()
Basarilar
tencerenin linkini alabilir miyiz sanem hanım... tencerenizi niye savunuyorsunuz şimdi, sarmayı hepimiz severiz... ben bi ara sarmaya küstüm ama olsun. kasıtlı sataşmaları ben bilmem ama sonuçta yarışmada tadım yapılamadığı için en azından sunum yaparak o açığı kapamalıyız diye düşünerek tencere eleştirisi yapılmıştır, yoksa sarmanın zahmeti ve emeği konusunda bir şüphe yok. onun dışında kasıtla bi şey varsa da ben olsam banlardım... (tamam şaka banlamam)Tenceremi olumune savunurum valla yedirtmem hakkimi melodramcim, o yarismada bir kac kisi bir olup az satasmadilar sirf yonetici oldugum icin cogunu gormezden geldim.
mıhlama mı kuymak mı buddy? enfes em sevdigim sey 10 kere katil 10 kere oy veririm
O gunde yazmistim aslinda oylesine katilim olsun diye katildim birincilik iddaam da yoktu. Elbette bu kez katilirsam sunumsuz olmaz.tencerenin linkini alabilir miyiz sanem hanım... tencerenizi niye savunuyorsunuz şimdi, sarmayı hepimiz severiz... ben bi ara sarmaya küstüm ama olsun. kasıtlı sataşmaları ben bilmem ama sonuçta yarışmada tadım yapılamadığı için en azından sunum yaparak o açığı kapamalıyız diye düşünerek tencere eleştirisi yapılmıştır, yoksa sarmanın zahmeti ve emeği konusunda bir şüphe yok. onun dışında kasıtla bi şey varsa da ben olsam banlardım... (tamam şaka banlamam)
rizeliyim haci ben kuymak ile mihlama arasinda ki farki bilmiyormusun sen?Kuymak ya mıhlama ney tatlı su karadenizli tabiri.
Tereyağını ve içindeki tuzlu peynirini de ben yaptım bizim tesiste.
Bence hicbir yerde bu kadar güzelini yememissindir....
rizeliyim haci ben kuymak ile mihlama arasinda ki farki bilmiyormusun sen?
nerelisin?
2 sinide severim haci abi kuymakta misirunu orani fazla olur mihlamada koloti peyniri misir ununa gore fazla olur. tabi bu buyuklerim tarafindan soylenendi bana isteyen damak tadina gore yapar.Trabzonluyum ben sadece kuymak bilirim :d başka nickli biri vardı o da rizeliydi sarmıştı bana kuymak değil mihlama diye . Peynir farkı var sanırım . Rizeliler ya sadece mıhlama diyor ya da ikisi farklı diyor