- Web sitesi
- www.instagram.com
Oysa tatsalardı kendilerinden geçiceklerdi:pYosun beklentilerin altında kaldı.
Içliğe renk kattık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oysa tatsalardı kendilerinden geçiceklerdi:pYosun beklentilerin altında kaldı.
sen resmen içlik birinci olsun diye katilmissin.Oysa tatsalardı kendilerinden geçiceklerdi:p
Içliğe renk kattık![]()
Yaaa ama bana dedi ki yoSun'u bekliyorumsen resmen içlik birinci olsun diye katilmissin.
uzdun
hayır run...Arifç?......
hayatım benim yemeğim çok güzel. profiterol de çok güzel. yapımı zor ve meşakkatli. ben kolay bi şeyle katıl diye demedim ki. ne kadar iddialı katılırsan ben de o kadar iddialı katılacaktım. çekişmeli olacaktı ne güzel. buyur şimdi tek başıma yürüyorum. oldu mu şurda bi didişseydik ponçikellam yaa. seni seviyore canımmm.Yaaa ama bana dedi ki yoSun'u bekliyorum((( yoksa affetmezdim tabağı da güzel simdi hakkını yememek lazımmm bundan sonra ki yarışmalarda eşit olacağız iyi kapışırız
![]()
Amaaan be Ender :d maksat eğlenelim@Morfinyus bir daha yemek yarışmasına katılmaz bu sonucu görünce
Yarışma suan @ArifÇ. VE @Morfinyus arasında geçiyor![]()
Ponçiğimm hakediyorsun tatlımmm tabak can çektiriyor bir sonra ki yarışmada çekişiriz şekerim bende seni seviyorummmm ponçiğim sonuna kadar hakettinhayatım benim yemeğim çok güzel. profiterol de çok güzel. yapımı zor ve meşakkatli. ben kolay bi şeyle katıl diye demedim ki. ne kadar iddialı katılırsan ben de o kadar iddialı katılacaktım. çekişmeli olacaktı ne güzel. buyur şimdi tek başıma yürüyorum. oldu mu şurda bi didişseydik ponçikellam yaa. seni seviyore canımmm.
yancıyı unutma... mrb cnm ben yancıValla arkadaslar aralarinda cirkeflesmiyor bile, Run olacakti ki gorurdunuz anyayi konyayi :d kucuk beyinler koca sogana karsi......
ya kendime bile veremedim Plesk kirli oyunlarıyla kandırdı beni lkdhaldkasKendi .dddddddddd
nasıl da sahiplenici ebeveyn yorumu.....arif ç'yi medeni cesaretinden ötürü tebrik ediyorum. bu sırtlanların arasına iddiasız, süssüz un helvası ile katılmak... masum.
hemşo biliyorum ya zaten kimin oy verdiğini@ArifÇ. Bence senin yapman gereken sana oy veren kişiyi bulup onu ödüllendirmen olacaktır. Çünkü bence bu anıyı ölümsüzleştirmen gerekir
Anna da şakşakcı.......yancıyı unutma... mrb cnm ben yancı
ulan ne acayip hayat, ömrümde duymadığım yakıştırmalar yapıldı bu forumda bana ya kfdjsk ŞU AN EFKARLIYIM