Marifetli Eller 5 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1198 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• ArifÇ.

Kullanılan: 2 3.3%
  • yoSun

Kullanılan: 8 13.1%
  • İç Oğlanı

Kullanılan: 29 47.5%
  • VERA

Kullanılan: 8 13.1%
  • Sade

Kullanılan: 7 11.5%
  • Morfinyus

Kullanılan: 2 3.3%
  • Plesk

Kullanılan: 5 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen resmen içlik birinci olsun diye katilmissin.
uzdun
Yaaa ama bana dedi ki yoSun'u bekliyorum :(((( yoksa affetmezdim tabağı da güzel simdi hakkını yememek lazımmm bundan sonra ki yarışmalarda eşit olacağız iyi kapışırız :)

eğer azıcık merhametiniz varsa, azıcık insaniyetiniz varsa arifi 2 yaparsınız... yok mu... tamam olsun.

Yaaa ama bana dedi ki yoSun'u bekliyorum :(((( yoksa affetmezdim tabağı da güzel simdi hakkını yememek lazımmm bundan sonra ki yarışmalarda eşit olacağız iyi kapışırız :)
hayatım benim yemeğim çok güzel. profiterol de çok güzel. yapımı zor ve meşakkatli. ben kolay bi şeyle katıl diye demedim ki. ne kadar iddialı katılırsan ben de o kadar iddialı katılacaktım. çekişmeli olacaktı ne güzel. buyur şimdi tek başıma yürüyorum. oldu mu şurda bi didişseydik ponçikellam yaa. seni seviyore canımmm.

Valla arkadaslar aralarinda cirkeflesmiyor bile, Run olacakti ki gorurdunuz anyayi konyayi :d kucuk beyinler koca sogana karsi......

hayatım benim yemeğim çok güzel. profiterol de çok güzel. yapımı zor ve meşakkatli. ben kolay bi şeyle katıl diye demedim ki. ne kadar iddialı katılırsan ben de o kadar iddialı katılacaktım. çekişmeli olacaktı ne güzel. buyur şimdi tek başıma yürüyorum. oldu mu şurda bi didişseydik ponçikellam yaa. seni seviyore canımmm.
Ponçiğimm hakediyorsun tatlımmm tabak can çektiriyor bir sonra ki yarışmada çekişiriz şekerim bende seni seviyorummmm ponçiğim sonuna kadar hakettin:*

Valla arkadaslar aralarinda cirkeflesmiyor bile, Run olacakti ki gorurdunuz anyayi konyayi :d kucuk beyinler koca sogana karsi......
yancıyı unutma... mrb cnm ben yancı
ulan ne acayip hayat, ömrümde duymadığım yakıştırmalar yapıldı bu forumda bana ya kfdjsk ŞU AN EFKARLIYIM

@ArifÇ. Bence senin yapman gereken sana oy veren kişiyi bulup onu ödüllendirmen olacaktır. Çünkü bence bu anıyı ölümsüzleştirmen gerekir

oyumu SADE den yana kullandım yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri