Marifetli Eller 5 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1196 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• ArifÇ.

Kullanılan: 2 3.3%
  • yoSun

Kullanılan: 8 13.1%
  • İç Oğlanı

Kullanılan: 29 47.5%
  • VERA

Kullanılan: 8 13.1%
  • Sade

Kullanılan: 7 11.5%
  • Morfinyus

Kullanılan: 2 3.3%
  • Plesk

Kullanılan: 5 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oncelikle herkese basarilar diliyorum, keske yapilisini, ne kadar zaman harcadiklarini, malzemelerini filan da yazsalardi...
Ben elestirerek baslamak istiyorum, Arif ben helva cok severim fekat sunum felaket ve ozensiz yapmissin cig kofte gibi olmus .p
Yosun; cikolata sosunun ayarini kacirmissin sanki fazla gorundu gozume... ay ne gicigim .p
Ic oglani ; tam olarak ne yaptigini anlamasam da, illaki bir adi vardir yaptiginin, sunum guzel ama et sevmedigim icin bana cazip gelmedi.... .p
Vera; marul hamburgerin icinde olmaliydi olmadi hic yakistiramadim size......
Sade; foruma bakarken yakmis gibisin bi tarafini tatlinin :s sadis naptin sadisss
Morfinyus; iyi bir cekim yapamamissin, daha sunumlu birseyler bekliyordum.......
Plesk; naptin ya o klavyenin icinden ne yemek kirintilari cikabilecegini hayal edip sinirlerim bozuldu... dogal bir sunum olmus yogurdu basmissin, gelisi guzel salata domates, fekat yanlis tabak kullanimi ile puan kirdim.....

:d

Bir farkla +1 katılıyorum. Ben et severim jdjs

• Beğen
Tepkiler: W
Evvet oyumu kullanmaya geldim jxjxj @İç Oğlanı yemeğini anlatabilir misin ?
efenim yemeğim organik tarım ürünlerden yapılmıştır. patates, domates ve maydonozların hepsi organik. baharatları sürekli alışveriş yaptığım bi aktardan alıyorum. zeytinyağını ev arkadaşımın annesi muğla'dan yapıp gönderiyor. etlerin marinasyon işleminden sonra yaklaşık 1 saat buzdolabında dinlendiriyorum ki daha lezzetli oluyor. hazırlama süresinden pişirme süresine kadar özen gösterdiğim, yedikten sonra tadı akıllarda kalan, iço bize yine tavuk yemeğinden yapsana diyebileceğiniz bir yemektir.
teşekkürler ilginiz için. hayırlı günler.

efenim yemeğim organik tarım ürünlerden yapılmıştır. patates, domates ve maydonozların hepsi organik. baharatları sürekli alışveriş yaptığım bi aktardan alıyorum. zeytinyağını ev arkadaşımın annesi muğla'dan yapıp gönderiyor. etlerin marinasyon işleminden sonra yaklaşık 1 saat buzdolabında dinlendiriyorum ki daha lezzetli oluyor. hazırlama süresinden pişirme süresine kadar özen gösterdiğim, yedikten sonra tadı akıllarda kalan, iço bize yine tavuk yemeğinden yapsana diyebileceğiniz bir yemektir.
teşekkürler ilginiz için. hayırlı günler.

Şuan oyum çok doğru bir yönde olduğu için mutlu oldum jxjd ellerine sağlık, iştah açıcı görünüyor.

Şuan oyum çok doğru bir yönde olduğu için mutlu oldum jxjd ellerine sağlık, iştah açıcı görünüyor.
kırıldım bi nevi ühühühühühühühüh profiterol yapması cok zor bi keremmmmm neysee iç oğlanı yabancı değil:D

kırıldım bi nevi ühühühühühühühüh profiterol yapması cok zor bi keremmmmm neysee iç oğlanı yabancı değil:D

Yaa minnoşş,evet haklısın yapması zor bir tatlı emek istiyor ama her şey emek ister..zaten vera, sen ve iç oğlan arasında kararsızdım..sonra tekrar baktım, yani oyumu kullanmadan önce epey inceledim..iç oğlanın ki de çok hoşuma gitti yani iştah açıcı napayım, o da epey emek vermiş baksana ;p sevdiğim bir arkadaşım olduğun için oyumu kullansaydım içim rahat etmezdi jdjjs bu arada güzel yanaklarından öpüyorum;* ♡

Yaa minnoşş,evet haklısın yapması zor bir tatlı emek istiyor ama her şey emek ister..zaten vera, sen ve iç oğlan arasında kararsızdım..sonra tekrar baktım, yani oyumu kullanmadan önce epey inceledim..iç oğlanın ki de çok hoşuma gitti yani iştah açıcı napayım, o da epey emek vermiş baksana ;p sevdiğim bir arkadaşım olduğun için oyumu kullansaydım içim rahat etmezdi jdjjs bu arada güzel yanaklarından öpüyorum;* ♡
bende içliğe verdim tatlım evet bu kez 3 rakiptik sevgili Vera'nın da çok güzel ama iştahımızı kabartan sunumu içlik yaptı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri