Marifetli Eller 5 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1198 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• ArifÇ.

Kullanılan: 2 3.3%
  • yoSun

Kullanılan: 8 13.1%
  • İç Oğlanı

Kullanılan: 29 47.5%
  • VERA

Kullanılan: 8 13.1%
  • Sade

Kullanılan: 7 11.5%
  • Morfinyus

Kullanılan: 2 3.3%
  • Plesk

Kullanılan: 5 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zenginden 80 tl lik olan kıymalı böreğe değilsen rastgele bas geç.. djsksk

Kıymalı börek sevmem ama ellerinize sağlık hepinizin jdjdj yosuna mi icoglanina mi yoksa vera ya mi oyumu kullansam diye dusunuyorum.. aslında Arif biraz göze hitap eden bir sunum yapmış olsaydi onuda düşünebilirdim djjd

eski marifetli eller şampiyonlarının iki oyu olsun.... sjshshs :( kız ne ara 6 sayfa konuştunuz... oylar da gizlenmiş, bu beni gerdi şu an ama oyum belli.
pleskin pilavına saygım sonsuz sonuçta tencereyi direkt lönk diye çevirip koymak marifet ister ama bu sene yarışmalarda ve kupada lanetli olduğu için yine oyumu ona vermiyorum. yosi bebişim zaten bir kere şampiyonluğu yaşadı, kardeşler de yaşasın mı? bi düşünelim... arif bey bir şeye sinirlenip de stres topu yerine unları sıkıp sıkıp atmış, neye sinirlendiniz arif bey?
vera'nın hamburgerleri de güzel... ev arkadaşı olurum, morfiyle de evlenirdim.... patatesli her şeye varım. ellerinize sağlık hepinizin...

ve ve ve oyumu son zamanların yükselen yıldızı, mayıs'ın pirensesi winner oğlana veriyorum... mayıslar senindir bu yıl, bence öyle yani... acıktım şimdi de gidiyorum...

ay sade 2 çimdik kıyma koymuşsun yaaa ayyyy. benim yemeğimin görüntüsü bile doyurucu hahaaayyy. hem gözü hem mideyi doyuran bir yemek.

Aaa niye?
Kulisler forumun atardamari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri