Marla
Elmas Üye
Yalançıııı üzülme bidahakine daha güzelini yaparsın ajsjxd ama helva değilben olsam en kötüye verirdim, çünkü terazi olmak böyle bir şey, teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yalançıııı üzülme bidahakine daha güzelini yaparsın ajsjxd ama helva değilben olsam en kötüye verirdim, çünkü terazi olmak böyle bir şey, teşekkürler.
Zenginsen 80 tl lik olan kıymalı böreğe değilsen rastgele bas geç.. djskskÇok kararsız kaldım jzjs
ben zaten yarışmaya renk katmak için katıldım.Yalançıııı üzülme bidahakine daha güzelini yaparsın ajsjxd ama helva değil
Zenginden 80 tl lik olan kıymalı böreğe değilsen rastgele bas geç.. djsksk
Hangi renksiniz iclik mor siz :pben zaten yarışmaya renk katmak için katıldım.
yarışma beyaz ben SİYAH o kadar farklıyız, SIFIR oy.Hangi renksiniz iclik mor siz :p
canııımmm kırılma bana oy ver.Bazı yorumlar kırdı ühüplesk kötüsün
![]()
Ahahaha duaa et sevdiğim birisinn senin için kulis yapıyorummm jsjsjsay sade 2 çimdik kıyma koymuşsun yaaa ayyyy. benim yemeğimin görüntüsü bile doyurucu hahaaayyy. hem gözü hem mideyi doyuran bir yemek.
kimin çimdiği olduğuna bağlı...2 cimdik 2 kilo muuu demek oluyor ayyy anlayamadım orasını sjsjsje
ama benim hakkım. bu çok net jfhdsAhahaha duaa et sevdiğim birisinn senin için kulis yapıyorummm jsjsjs
Ben yeteneklerimi fazla göstermek istemedim. yoksa....arifç'nin helvasını görünce aklıma run'ın barbunyası geldi.
Rica edeceğim anmayalım........arifç'nin helvasını görünce aklıma run'ın barbunyası geldi.