Maria Puder Hakkında Bilinmeyenler

Konu sahibi son olarak 1062 gün önce görüldü
Evet döküyorum bir birrr:p

Divine Heart ile buluştuğumuzda Starbucks ta kuyruk varsa masa da oturup muhabbet ediyoruz mevzu derin olunca konusmaya dalip siparis vermeden kalkiyoruz Hahahaha :p

Varan 2 :

her aşk acısı cekisimden sonra soluğu Divine Heart in yanına dalıp Ağlıyorum zirliyorum ama ertesi gün/hafta/ay/ yeni birini buluyorum bence bu yılın itirafı hahahaha adam ugurlu geliyor :D

Varan 3 :

Divine Heart ile buluştuğumuzda bi dönem fix menu Beyoğlu çikolatası,patates kızartması,portakal suyu o bilir ve beni çok güzel kandırırdi:p

Varan 4:

Yıl bilmem kaç sanırım 2007 Beyoğlu'nda bir gün otururken tuturdum şarap içelim diye ben bir kadeh şarap içince başladım gülmeye başım dönmeye o günden beri bana şarap muhabbeti yapiyor:(

Varan 5:

Genel olarak hiç kıskanç biri olmamama rağmen hiç bi sevgilim bunu yapmamama rağmen onu kıskanıyorum ama biliyor ve beni çoğu kez kiskandiriyor : S

Divine Heart ile ilk dansimizi Ferhat Göçer in cennet şarkısında yaptığımızı biliyor musunuz? :D:D

Şimdilerde pek sevmediğimiz bir arkadaşın nisaninda hemde
Hey gidi heyy :D

Daha sanırım yine 19 yaslardayim hayatımda ilk kez taşlı denizde yüzmeye gitmiştik ve onun yüzünden bildiğin boguluyordum:D
Tuzlu su yutmaktan ciğerim solumustu :D

Beni kucağına alıp bildiginiz firlatmisti! :(

bu yüzden taşlı bi yerde hayatta yuzemeem :D

bu arada bunu yazarken aklıma Canan in Safinaz tipi ve bikinili hali bi de yuzme sekli geldi hahahaha

Her yıl 4 Kasım da yani doğum günümu ilk olarak divine heart in kutladığımız biliyor musunuz? Yaklaşık 10 senedir: p

Güzel açılımlar varmış :D.
Benim bilmediğim şeyler falan :D.

Geri