Maria Puder
Platin Üye
bu teklifin üstüne kimseyi tanımam artık :torpu:
KeroLayn in yanına ziyarette bulunacagim demiş miydim:p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu teklifin üstüne kimseyi tanımam artık :torpu:
evet demiştin ama burada dememiştin :p burda da dedin gelmen artık farz oldu, erciyes mevzusuna dönmemesini ümit ediyoruz :torpu:
Valizimi hazırladım sabah erkenden yolcudur Abbas bağlasan durmaz Maria puder :dyg:
Gidip bi yerleşiim hemen aldırcam seni evinden :p
yoo pis yaşamırsan Maria![]()
Düzensiz hayat. Bak eve şimdi girdim![]()
Gönülluyum beni kacir
harika haber bu. Bu memleketi sevmesem de bir şekilde yollarım kesisiyor. Hadi hayırlısı :p
Ay Maria çok duygusal anlar yaşadım az evvel :o
Notlarımı falan çıkardım alayım yanıma bulunsun diye, fonda da birkaç şarkı dönüyordu ki onları yazarkenki dinlediklerime götürdü beni. Çok fazla duygusallaştım :agla:
Sevilmeyecek bir yer değil hem hee şehri sevdiren biri mutlaka vardır :dyg:
bebeyim bolca tshırt hırka al yanına orası çok soğuk olmaz hele sizin oralardan sonra)
ohh eşyalar anılar toplanmış bakıyorumda. yerine daha güzelleri yapılacak,yapılsın,yapılmalı::p
evet şimdi sen gidiyorsun ya o yüzden seviyorum artık:oy:
Şimdi tek valiz götürüyorum haftaya hasta sonu gelip götürcem işte bakalım.
Nan zaten kıyafetlerimin %70 valizden çıkma şerefine erişemedi sürekli bi seyahat halindeyiz :honk: annem diyor bugün, Ömrün taşınmakla geçti diye he ya dedim :honk:
Artık alemlere akmam geçmişten kopmam yeni ortamlar kurmam lazım Maria :honk: evren mesajı aldı bakalım bundan sonrası nası cereyan edecek :honk:
Sen gel daha çok sevelim :p
hayatı ıskalamaya lüksün yok senin demiş şair.
kesin bi bildiği var boşa demez yoksa.
artık benim de oraya gelmem sen yerleştikten sonra senle alemlere akmam gerek:p
biraz havalar da ısınsa daha güzel olacak sanki:/
Bi bahar gelse iyi olcam dedim dedim inanmadın al bak noldu şiödi :p
Orda bahar var sanki ve bahar beni çağırıyor :dyg:
Aslında halkın içinden geldiğini biliyor muydunuz ????!!!!.....
Aslında kerolayn in bir sevdası yüzünden kendini feda edeceğini biliyor musunuz?![]()