Mantıkla açıklanamayan takıntılar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çift sayı takıntım var.Mesela kahvaltıda bir zeytin yemişsem mutlaka ikinciyi yemeliyim

Yavaş yürüyen insanlara yaptığınız bu zorbalıktan bıktık… Artık yeter söz yavaş yürüyen insanların kfjd sağdan sağdan yürürken pasif agresif bir şekilde “üff püff” diyen insanlara “çok mu sıcak” derim kfjf hayır hayır öyle demem:d sadece bir keresinde “pardon diyebilirsiniz, sizi görmedim” demiştim… o da “size değildi”, demişti kfjf sanırım bir forum üyesiydi… öyle deyince de bi kalıyorsun; rezalet kfjf
Usul usul yürüyoruz ne var sanki… Ankara çok fena şehir, herkes birbiriyle yarış içerisinde… Hızlı gitmek istiyorsan koş kardeşim, onun için de ayrı parkurlar var… evet söyleyeceklerim bitti
Ama ama ama ben yururken arkamdakileri ve onumdekileri ve yanimdakileri de gozetirim ki, strese girmeden -kornaya basar gibi- off'lamali soylemlerine maruz kalmadan rahat rahat takilmadan yuruyup gidebilsinler... 🥲 hem ben direkt pardon gecebilir miyim, derim... "uff puff" lari daha cok kaldirimi tek seride dusurmus yanyana 3lu, 2li ya da tek basina ortada yuruyen kisilere denk dustugum zaman kullaniyorum... afsfd gerci bunda da yine kenara cekilip yol veriyorum cogunlukla ama bu dusuncesizigi yapanlar icin cokca sitemler icindeyim... 🫣 Bu vesile ile bunu da dile getirmis bulunayim. :d

Hem hizli yurumek ve kosmak arasinda da fark var, yoksamsa o parkuru kullanirdim ben... 🫠 keske yavas yuruyenler icin de "tosbik tosbik yuruyenler parkuru" olsaydi... bu catisma son bulurdu... dsfs 😅:d

Tosbik tosbik yürüyenler parkuru kfjf çok sevimli, inşallah yaparlar… zaten iyice tospik olmuşuz

valla lari yavaş yürüyen insanlara benim de takınt8m. hatta bana kalırsa aceleci insanların sabrı öğrenmeleri ve yavaşlamaları için gönderildiğini düşünüyorum.... zira böyle düşünmeyince içten gelen öndekini ittirme isteği ve ittirememe durumu insanı anlık sinir krizlerine sokabiliyor. uff puff...

Çift sayı takıntım var.Mesela kahvaltıda bir zeytin yemişsem mutlaka ikinciyi yemeliyim

Aa, bende teklerim.

1,3,5,7,9 gibi gibi...

Bunu sadece zeytinde yaparim yalniz. -sunnete uymak denilince de ben- Sfsfd

Tosbik tosbik yürüyenler parkuru kfjf çok sevimli, inşallah yaparlar… zaten iyice tospik olmuşuz

Ahahaha tospik olmanin tatlis minnos 1tarafi da var yalniz... 🥰

2004 yılından beri forumlarda varım ve tek bir etkileşim vermedim.
Mantıklı bir nedeni var ama açıklayamam, deli muamelesi görmek istemem..
O yüzden mantığa sığmayan takıntılara yazabiliriz.

Geri