Mantıkla açıklanamayan takıntılar

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Kapım açıkken asla uyuyamam ve hava kaç derece olursa olsun üstümü örtmeliyim

kaslı ve güçlü kollarımla
yastığın üstüne vurunca hemen düzeliyor
oh dear, good lord. neden bunu yazdin simdi neden. cok etkilenirim boyle seylerden.

diyebilirdim birini manipule etmek isteseydim. karma'yi etmem ama. kollarin sag olsun hep :d ne yazacagimi unuttum :d

Plastik çatal, kaşık ya da tabak kullanabilsem de asla plastik şişeden ya da bardaktan bir şey içemem. Kendimi zorladığımda da kötü hissediyorum.
plastik catal-kasik veya restorandaki catal kasiklari kullanirken, oyle bir sekilde yiyorum ki, catal agzima hatta dislerime bile degmiyor:d dudagima bile. kendi evim harici butun bardak-catal-kasik'larda boyleyim. plastik mevzusu sagliktan dolayi, geri kalani ise takinti iste. midemi de bulandiriyor ama. kotu hissettiriyor cidden. normal insan gibi fonksiyon etmek bazen zor olabiliyor bu konularda :d

plastik catal-kasik veya restorandaki catal kasiklari kullanirken, oyle bir sekilde yiyorum ki, catal agzima hatta dislerime bile degmiyor:d dudagima bile. kendi evim harici butun bardak-catal-kasik'larda boyleyim. plastik mevzusu sagliktan dolayi, geri kalani ise takinti iste. midemi de bulandiriyor ama. kotu hissettiriyor cidden. normal insan gibi fonksiyon etmek bazen zor olabiliyor bu konularda :d
Restoran çalışanlarının hijyen kurallarına uymama ihtimali beni de hep düşündürür ancak düşünmemeye çalışırım.:)

Geri