Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Evden çıkarken kapıyı kilitlediğimde resmini çekerim.. :dd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilgilendirme için teşekkürler.Evden çıkarken kapıyı kilitlediğimde resmini çekerim.. :dd
Ama ama ama ben yururken arkamdakileri ve onumdekileri ve yanimdakileri de gozetirim ki, strese girmeden -kornaya basar gibi- off'lamali soylemlerine maruz kalmadan rahat rahat takilmadan yuruyup gidebilsinler... 🥲 hem ben direkt pardon gecebilir miyim, derim... "uff puff" lari daha cok kaldirimi tek seride dusurmus yanyana 3lu, 2li ya da tek basina ortada yuruyen kisilere denk dustugum zaman kullaniyorum... afsfd gerci bunda da yine kenara cekilip yol veriyorum cogunlukla ama bu dusuncesizigi yapanlar icin cokca sitemler icindeyim... 🫣 Bu vesile ile bunu da dile getirmis bulunayim. :dYavaş yürüyen insanlara yaptığınız bu zorbalıktan bıktık… Artık yeter söz yavaş yürüyen insanların kfjd sağdan sağdan yürürken pasif agresif bir şekilde “üff püff” diyen insanlara “çok mu sıcak” derim kfjf hayır hayır öyle demem:d sadece bir keresinde “pardon diyebilirsiniz, sizi görmedim” demiştim… o da “size değildi”, demişti kfjf sanırım bir forum üyesiydi… öyle deyince de bi kalıyorsun; rezalet kfjf
Usul usul yürüyoruz ne var sanki… Ankara çok fena şehir, herkes birbiriyle yarış içerisinde… Hızlı gitmek istiyorsan koş kardeşim, onun için de ayrı parkurlar var… evet söyleyeceklerim bitti
Çift sayı takıntım var.Mesela kahvaltıda bir zeytin yemişsem mutlaka ikinciyi yemeliyim
Tosbik tosbik yürüyenler parkuru kfjf çok sevimli, inşallah yaparlar… zaten iyice tospik olmuşuz
dediArkadaslar, son yazan ya da listede son gorunen ben olmak istemiyorum, hareketlenin azcik... benden sonra yaziverseniz cok sevindirik olurum... :d
Bilgilendirme yapayım dedim..Bir de övünerek 2004’den beri yazması…..
Çift sayı takıntım var.Mesela kahvaltıda bir zeytin yemişsem mutlaka ikinciyi yemeliyim
Allah baska takinti vermesin Karmisim😄kaslı ve güçlü kollarımla
yastığın üstüne vurunca hemen düzeliyor