Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Serçe vallahi seçmeyen düşünsün. Sonra ilk başta o seçmeyenler zır zır ağlayacak.Ne sanıyorsun kk aday olunca kazanacağını mı falan mı Sjssjsj
Yani genel bir bakış açısı evet kim çıkarsa çıksın mantığı fakat ülke bu boru değil herkeste çıkmamalı SjsjsnSerçe vallahi seçmeyen düşünsün. Sonra ilk başta o seçmeyenler zır zır ağlayacak.
Ben seçici değilim, dikdatöre karşı hangi ortay aday gösterilirse gösterilsin tam destek.
melnur zamanında defalarca yaptığın, cevabını aldığın boş muhabbetlere devam ediyorsun.Keşke o savaş baltalarını iktidara karşı da çıkarsan ama sıkar biraz. Güç sahibine eyvallah ama muhalefete balta.
Serçe bu kadar yaşananlara rağmen, enflasyona, işsizliğe, kaosa,..... rağmen kararsız varsa, aday beğenmiyorsa zaten ilk başta kaybettin. O tür seçmen seni her zaman satar.Chp gibi bir partinin sembolik adaylarla başkanlar ile uğraşması kadar acı ne var ? Bu partinin çok daha güzel yerlerde olması lazımken hala belirsiz ve kararsız tavırları ile yine sonucu önceden belirtiyorlar. Yazık
Bu cevabı bekliyordum. Yarın ağlarsan oh olsun dersem kızmak yok ama. Ve katıyla da hak edersin.melnur zamanında defalarca yaptığın, cevabını aldığın boş muhabbetlere devam ediyorsun.
Çok pardon da bir rengi mi var partinin hani nerde geleceğe umut veren söylemler ? Ne vaad ediyor kararsız olan seçmen değil tek aday olması gereken vw kazanması gereken parti chp nin hala renginin belli edilmemesi neden bu giz neden.? Seçmenin kafasında neden tam manasıyla aday oluşturulmuyor neden yön verilmiyor seçmene öneri verilmiyor ? Böyle yapılıyor ve seçmen kararsız öylemi? PesSerçe bu kadar yaşananlara rağmen, enflasyona, işsizliğe, kaosa,..... rağmen kararsız varsa, aday beğenmiyorsa zaten ilk başta kaybettin. O tür seçmen seni her zaman satar.
Son çıkışta olduğunu unutma sonra srnin içinde çok geç olacak benden söylemesi.
Gün siyasi ayrılıklarımızı kenara koyma günü. Dostca bir uyarı.
Herkesi çıkartmazla. Ülkeyi bu hale getiren genelde sağ seçmen ama şimdi aday beğenmeyen de gene sağ seçmen. Biraz sorumluluklarını görsün dağ ve muhafazaker seçmen. Sol hep onlara destek versin ama onlardan destek gelmesin. Böyle hayat yok.Yani genel bir bakış açısı evet kim çıkarsa çıksın mantığı fakat ülke bu boru değil herkeste çıkmamalı Sjsjsn
Melnur cum chpnin zekice bir taktiği ve stratejisi olduğunu düşünmüyorum onlar kendini kandırıyor kendi içlerinde bile muallakta değillerse bişey bilmiyorumHerkesi çıkartmazla. Ülkeyi bu hale getiren genelde sağ seçmen ama şimdi aday beğenmeyen de gene sağ seçmen. Biraz sorumluluklarını görsün dağ ve muhafazaker seçmen. Sol hep onlara destek versin ama onlardan destek gelmesin. Böyle hayat yok.
Ortada seçim yok daha, günü belirlenir aday belirlenir. Bu tüm dünyada böyle.Çok pardon da bir rengi mi var partinin hani nerde geleceğe umut veren söylemler ? Ne vaad ediyor kararsız olan seçmen değil tek aday olması gereken vw kazanması gereken parti chp nin hala renginin belli edilmemesi neden bu giz neden.? Seçmenin kafasında neden tam manasıyla aday oluşturulmuyor neden yön verilmiyor seçmene öneri verilmiyor ? Böyle yapılıyor ve seçmen kararsız öylemi? Pes
Benim konum ve derdim CHP falan değil.Melnur cum chpnin zekice bir taktiği ve stratejisi olduğunu düşünmüyorum onlar kendini kandırıyor kendi içlerinde bile muallakta değillerse bişey bilmiyorum)
Madem öyle İnce'nin oyu neden artmıyor hiç tartışıyormusun? %30'dan şimdi %1'e düştü galiba.Demokrasiden bahsediyorlar, 6’lı masa çatı aday çıkartacak alın aday bu buna vereceksiniz diyor.
Anketlerde Yavaş, Akşener daha fazla oy alıyor KK’ndan.
Ee o zaman bu demokrasi olmuyor dayatma oluyor. Ya seve seve oy verirsin ya da seve seve oy verirsin diye halkla inatlaşıyorlar.
Bu yapılanlar akp kafası, bi akp gidip çakması gelecekse yine mevcut akp kalsın başımızda daha iyi.
Oylar artmıyorsa seçmeni değil o masayı tartışın. Neyi yanlış yapmışlar, neyi yapmamışlar diye…
Sen 15 yıldır %24’ü geçemeyen KK’nu anlatMadem öyle İnce'nin oyu neden artmıyor hiç tartışıyormusun? %30'dan şimdi %1'e düştü galiba.
yanlış kişilere soruyon demek ki xdAnkara'yı mahvetti, kime sorsam memnun değil
Ozaman kahve ?Benim konum ve derdim CHP falan değil.
Hııı Melih Gökçe in enkazlarını kaldırmaya çalışıyor halen SjsjsjsjAnkara'yı mahvetti, kime sorsam memnun değil
Sende mi sokak röportajına başladın ?Ankara'yı mahvetti, kime sorsam memnun değil
Ankara'da çok tanıdığım varSende mi sokak röportajına başladın ?