Mansur Yavaş

Konu sahibi son olarak 1012 gün önce görüldü
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 2004 yılında Tüsiav tarafından "yılın belediye başkanı" seçilmişti. Kömür yardımları yerine, ihtiyaç sâhiplerine ihtiyaçlarına göre limitleri belirlenmiş hemşerilik kredi kartı temin edeceğini vaat ettiğini hatırlıyorum.

'Masaya çık tepin istersen'' sözü de akıllarda kaldı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adı en fazla dile getirilen isimlerden biri olsa da Kılıçdaroğlu kadar şansı olduğunu düşünmüyorum ancak belediye başkanı olarak oldukça seviliyor.

Kendi adınıza konuşuyorsunuz değil mi Lefty. Yani sevilme anketi yapılmadı daha. Ankara başka Tüm Türkiye başka. Ortak Hdp bile lanet gelsin diyormuş

Kendi adınıza konuşuyorsunuz değil mi Lefty. Yani sevilme anketi yapılmadı daha. Ankara başka Tüm Türkiye başka. Ortak Hdp bile lanet gelsin diyormuş
Kendi adıma konuşuyorum ancak aynı zamanda CHP'li belediye başkanları arasında sevilen bir isim. Türkiye'de herkesin sevdiğini iddia etmedim ki zaten sol kesim tarafından pek adaylığı da desteklenmiyor.

CHP de çok düzgün adamlar var Yenimahalle belediye başkanı Fethi başkan keza Mansur Yavaş ve niceleri ... Kemal K . Oturmuş koltuğuna ekmek elden su gölden.. Muharrem İnce de bu yüzden parti kurdu .
Kemal K . Akp li bence :D

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adı en fazla dile getirilen isimlerden biri olsa da Kılıçdaroğlu kadar şansı olduğunu düşünmüyorum ancak belediye başkanı olarak oldukça seviliyor.
Konu mevcut.

Başkanım, yarın ankaraya geliyorum. Saygılar.

CHP de çok düzgün adamlar var Yenimahalle belediye başkanı Fethi başkan keza Mansur Yavaş ve niceleri ... Kemal K . Oturmuş koltuğuna ekmek elden su gölden.. Muharrem İnce de bu yüzden parti kurdu .
Kemal K . Akp li bence :D
İmamoğlu bile Erdoğanın adamı. Chp yi yıpratmak için yerleştirilmişler .p

Keşke aday olsa da kazansa

Kırlent ittifakı da içinde çarpışıyor. Yavaşçılar, kılışdarcılar, imamcılar, Buldancılar.
Çok eylenceli

kılıçdaroğlu'nu öne atmak için mansur başkanımızı yemez misin be lefty. bugünden itibaren savaş baltalarını çıkardım.
Keşke o savaş baltalarını iktidara karşı da çıkarsan ama sıkar biraz. Güç sahibine eyvallah ama muhalefete balta.

Cumhurbaşkanı seçilirse sembolik olacak, bu yüzden Mansur başkanın evet diyeceğini zannetmiyorum. Belki ileride başbakanlık için düşünebilir.

Cumhurbaşkanı seçilirse sembolik olacak, bu yüzden Mansur başkanın evet diyeceğini zannetmiyorum. Belki ileride başbakanlık için düşünebilir.
Sembolikler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar... :d

Chp gibi bir partinin sembolik adaylarla başkanlar ile uğraşması kadar acı ne var ? Bu partinin çok daha güzel yerlerde olması lazımken hala belirsiz ve kararsız tavırları ile yine sonucu önceden belirtiyorlar. Yazık

Geri