ne
Elmas Üye
Dayın varmı onu söyleAnkara'da çok tanıdığım var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dayın varmı onu söyleAnkara'da çok tanıdığım var
Sabah kalkınca ilk düşüncem kayveOzaman kahve ?
Bende Türk kayvesi seviyorum SjsjsjSabah kalkınca ilk düşüncem kayve
Ben bazen düşünüyorum . Diyorum ki Kemal'in ipi Tayyip in elinde mi diye sürekli ona çalışıyorCHP de çok düzgün adamlar var Yenimahalle belediye başkanı Fethi başkan keza Mansur Yavaş ve niceleri ... Kemal K . Oturmuş koltuğuna ekmek elden su gölden.. Muharrem İnce de bu yüzden parti kurdu .
Kemal K . Akp li bence![]()
Yavaş'ı severim ancak Kılıçdaroğlu'nu daha çok severim.kılıçdaroğlu'nu öne atmak için mansur başkanımızı yemez misin be lefty. bugünden itibaren savaş baltalarını çıkardım.
Neyini seviyorsun, ne zaman başladı Kılıçdaroğlu sevgin, hiçbir başarısı yokYavaş'ı severim ancak Kılıçdaroğlu'nu daha çok severim.
Masanın kararı bu yönde olursa söylenecek bir şey yok elbette ancak sol seçmen açısından durum pek içi açıcı olmayacaktır.
Masa, adayını açıkladıktan sonra her şey daha net ortaya çıkar.
Siyasi duruşunu, dürüstlüğünü ve sakinliğini seviyorum. Sen de Babacan'ı seviyordun, ne oldu?Neyini seviyorsun, ne zaman başladı Kılıçdaroğlu sevgin, hiçbir başarısı yok
Bu seçimde aday ismi asla sorun yapılmamalı, masa kimi uygun görüyorsa amasız manasız herkes destek vermeli. Kimse ülke ekonomisinin adaya bağlı olacağına inanmasın. Ekonomi düzelmeyecek bu kadar hasar kolay kolay düzelmez. Hedef demokratikleşmek ve hizmet yarışının önünü açmak. Yavaş veya başka birisi ileriki dönem de aday olabilir ama ilk hedef önce düzlüğe çıkmak. Kimsenin aday beğenimeme lüksü yok bu ortamda. Ya özgürlük ya kölelik, seçim bu. Artık anlasın sürekli Kılıçdaroğlu hakkında atıp tutan muhalif kesim. Her şeyi sadece Sol kabul edecek mantığı yanlış. Ya hep beraber kurtuluruz veya bizimle beraber diğerleride köle olmak zorunda kalır.Yavaş'ı severim ancak Kılıçdaroğlu'nu daha çok severim.
Masanın kararı bu yönde olursa söylenecek bir şey yok elbette ancak sol seçmen açısından durum pek içi açıcı olmayacaktır.
Masa, adayını açıkladıktan sonra her şey daha net ortaya çıkar.
im here @Lefty hanımYavaş aday olmalı diyenlere ne oldu?
İmamoğlu destekçisi oldular.![]()
Siyasetteki hızlı değişime vurgu yapmaya çalışmıştım.@Lefty hanım yoklama alacak sıraya geçelim lütfen
Eğer bakış açısınız gelişmişse Mansur Yavaş 'ı aday görmek isteyenlerin %90 'ından fazlası İmamoğlu 'nun adaylığında bir beis görmediğini anlamış olursunuz :d fakat imamoğlu ve yavaş 'ın liderleri KK 'unun aynı partisinde olmasına rağmen bu adayları destekleyen kitlenin neredeyse hepsi KK 'nu aday görmek istemediğini de anlamış olmamız gerekir. ya çok işim olmasa şimdi döktürürüm de maalesef işim var, zaten hep işim olduğu zaman bu siyasetçiler gündem yaratıyorlarYavaş aday olmalı diyenlere ne oldu?
Benim açımdan da üçünün adaylığı da kabul ve dilerim sizler de benim gibi düşünenleri anlarsınız.Eğer bakış açısınız gelişmişse Mansur Yavaş 'ı aday görmek isteyenlerin %90 'ından fazlası İmamoğlu 'nun adaylığında bir beis görmediğini anlamış olursunuz :d fakat imamoğlu ve yavaş 'ın liderleri KK 'unun aynı partisinde olmasına rağmen bu adayları destekleyen kitlenin neredeyse hepsi KK 'nu aday görmek istemediğini de anlamış olmamız gerekir. ya çok işim olmasa şimdi döktürürüm de maalesef işim var, zaten hep işim olduğu zaman bu siyasetçiler gündem yaratıyorlar
yavaş gönlümüzün başkanı. gönülsüz olması ve mantık devreye girince elindeki en güçlü diğer aday imamoğlu'nu destekler olduk. gidip de her seçimi kaybeden, attığı adımı, ağzından çıkan sözü tartmayan kılıçdaroğlu'nu destekleyecek halimiz yok.Yavaş aday olmalı diyenlere ne oldu?