Mansur Yavaş

Konu sahibi son olarak 1012 gün önce görüldü
CHP de çok düzgün adamlar var Yenimahalle belediye başkanı Fethi başkan keza Mansur Yavaş ve niceleri ... Kemal K . Oturmuş koltuğuna ekmek elden su gölden.. Muharrem İnce de bu yüzden parti kurdu .
Kemal K . Akp li bence :D
Ben bazen düşünüyorum . Diyorum ki Kemal'in ipi Tayyip in elinde mi diye sürekli ona çalışıyor :)

akp'ye küs ama erdoğan'cı olan kitleden oy alırsa kazanır öngörüsü mantıklı biri olduğunuza işarettir. ama erdoğan var iken bu kitlenin mansur'a oy vereceğini düşünüyorsanız kesinlikle aptalsınız...

kılıçdaroğlu'nu öne atmak için mansur başkanımızı yemez misin be lefty. bugünden itibaren savaş baltalarını çıkardım.
Yavaş'ı severim ancak Kılıçdaroğlu'nu daha çok severim.:)
Masanın kararı bu yönde olursa söylenecek bir şey yok elbette ancak sol seçmen açısından durum pek içi açıcı olmayacaktır.
Masa, adayını açıkladıktan sonra her şey daha net ortaya çıkar.

Masanın kararı bu yönde olursa söylenecek bir şey yok elbette ancak sol seçmen açısından durum pek içi açıcı olmayacaktır.
Neyini seviyorsun, ne zaman başladı Kılıçdaroğlu sevgin, hiçbir başarısı yok

Bu seçimde aday ismi asla sorun yapılmamalı, masa kimi uygun görüyorsa amasız manasız herkes destek vermeli. Kimse ülke ekonomisinin adaya bağlı olacağına inanmasın. Ekonomi düzelmeyecek bu kadar hasar kolay kolay düzelmez. Hedef demokratikleşmek ve hizmet yarışının önünü açmak. Yavaş veya başka birisi ileriki dönem de aday olabilir ama ilk hedef önce düzlüğe çıkmak. Kimsenin aday beğenimeme lüksü yok bu ortamda. Ya özgürlük ya kölelik, seçim bu. Artık anlasın sürekli Kılıçdaroğlu hakkında atıp tutan muhalif kesim. Her şeyi sadece Sol kabul edecek mantığı yanlış. Ya hep beraber kurtuluruz veya bizimle beraber diğerleride köle olmak zorunda kalır.

görüyorum ki "sağcılardan da oy alır" ya da "eski akpliler mhpliler dahi bu adamı seviyor" mantığıyla hareket ediliyor ama akplilerin ve mhplilerin bu adam hakkında ne dediğinin zerre önemsenmemesi gerekir. çünkü kendileri türk siyasi tarihinin en omurgasız ve ilkesiz kitlesidir. satarlar. mansur yavaş'ı da dünyanın en kötü siyasetçisi ilan etmeleri sadece aday gösterilmesine bakar. bu kitle 2 haftalık propaganda ve manipülasyonla azılı mansur düşmanı olur. 20 yıldır kıvraklıklarını çözemediyseniz bari bu sefer çözün. ayrıca emin olun erdoğan'dan halihazırda vazgeçmiş kişiler hariç kimse de "mansur başkan adaysa erdoğan'a oy vermem" demez. yani şahsi adaylığı sanıldığı kadar ciddi bi kitleyi erdoğan'dan uzaklaştırmaz. ankara'da seçimleri kazandı ve buna hepimiz sevindik. kendisi belli ki görev adamı ve dürüst biri, ama unutmayın ki karşısına çıkardıkları aday bazı akplilerin dahi içine sinmeyen biriydi ve başkentte de 30 yıllık gökçek/akp bıkkınlığı vardı. üstelik şahsına karşı büyük bir karalama kampanyası falan da yürütülmedi istanbul'daki gibi. ona rağmen sadece 100 bin oyla kazanabildi. bunların hepsi kendi adıma dipnot, aday gösterilirse gider oyumu veririm.

Son düzenleme:
Yavaş aday olmalı diyenlere ne oldu?
İmamoğlu destekçisi oldular. :)

Eğer bakış açısınız gelişmişse Mansur Yavaş 'ı aday görmek isteyenlerin %90 'ından fazlası İmamoğlu 'nun adaylığında bir beis görmediğini anlamış olursunuz :d fakat imamoğlu ve yavaş 'ın liderleri KK 'unun aynı partisinde olmasına rağmen bu adayları destekleyen kitlenin neredeyse hepsi KK 'nu aday görmek istemediğini de anlamış olmamız gerekir. ya çok işim olmasa şimdi döktürürüm de maalesef işim var, zaten hep işim olduğu zaman bu siyasetçiler gündem yaratıyorlar

Eğer bakış açısınız gelişmişse Mansur Yavaş 'ı aday görmek isteyenlerin %90 'ından fazlası İmamoğlu 'nun adaylığında bir beis görmediğini anlamış olursunuz :d fakat imamoğlu ve yavaş 'ın liderleri KK 'unun aynı partisinde olmasına rağmen bu adayları destekleyen kitlenin neredeyse hepsi KK 'nu aday görmek istemediğini de anlamış olmamız gerekir. ya çok işim olmasa şimdi döktürürüm de maalesef işim var, zaten hep işim olduğu zaman bu siyasetçiler gündem yaratıyorlar
Benim açımdan da üçünün adaylığı da kabul ve dilerim sizler de benim gibi düşünenleri anlarsınız.
Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: 00
yavaş gönlümüzün başkanı. gönülsüz olması ve mantık devreye girince elindeki en güçlü diğer aday imamoğlu'nu destekler olduk. gidip de her seçimi kaybeden, attığı adımı, ağzından çıkan sözü tartmayan kılıçdaroğlu'nu destekleyecek halimiz yok.

Mansur Yavaş, yaşananları nasıl karşılayacak diye çok merak ediyordum çünkü üzerinde yoğun bir baskı oluşturmaya çalışıyorlar ancak her şeye rağmen yine Kılıçdaroğlu'nun yanında oldu ki bu tavrı ile daha fazla sempati kazandı.

Sadece bizim baskanimiz olarak kalacak. Canim baskanim.

Geri