Maç Sonucu Liverpool - Galatasaray ( 4-0 )

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Screenshot_20260315_220542_Bilyoner.jpg

Yuhhh, oranlara bak 😱

Defansa çekilmediğimiz sürece istediğimizi alabiliriz 😎

Ekli dosyayı görüntüle 130041

Yuhhh, oranlara bak 😱

Defansa çekilmediğimiz sürece istediğimizi alabiliriz 😎
deplasman oyunumuz iç saha oyununa göre kötü olabilir ama bu takım buraya neler yaparak geldi. kimleri kimleri yendi. sürpriz yapabileceğimiz de ortada.
liverpool'a 1,10, bize 8 vermeleri nedir, şampiyonlar liginde bu seviyede bu takımlar arasında böyle saçmalık olamaz. oyunumuzdan ziyade şu oran korkutuyor beni. yedirmezler 8 oranı.

yurtdışı galatasaray oranı 10.40
02 çiftesi 3.80

1-1 içimden geçen skor
oyunu kitlememiz gerek
hadi çocuklar

Yuh hakkaten 7.80 oran nedir. Kazanma ihtimali yüksek oynanır bence.

aslında okan
defansı lemina apo yapıp
öne singo ve torreirayı koysa
singonun hayvani deparlarıyla dikine gitme ihtimali bile içimiii biii hoşşş ediyor

Deplasman fobimiz var ama çözeriz bu maçı sanırım. Liverpool gerçekten şuan kötü. Şöyle bir şey var abi eğer defansa gömülüp skor tutmaya çalışırsak elek ederler. Ev sahibi havasıyla baskıyla başlayacaklar ama o baskıyı kırıp kafa kafaya oynamamız lazım. Juve maçındaki gibi cılız kalırsak ilkyarıdan fişi çekerler. Muhtemelen Davinson yerine Singo oynayacak bek pozisyonda da formda ve dinlenmiş Boey olur ki ben Boey tarafındayım. Brezilya milli takımına seçilen Sara'nın 10 numara pozisyonunda iyi servis yapacağına inanıyorum. Kadromuz kötü değil her türlü reaksiyon gösterebiliriz.

Deplasman fobimiz var ama çözeriz bu maçı sanırım. Liverpool gerçekten şuan kötü. Şöyle bir şey var abi eğer defansa gömülüp skor tutmaya çalışırsak elek ederler. Ev sahibi havasıyla baskıyla başlayacaklar ama o baskıyı kırıp kafa kafaya oynamamız lazım. Juve maçındaki gibi cılız kalırsak ilkyarıdan fişi çekerler. Muhtemelen Davinson yerine Singo oynayacak bek pozisyonda da formda ve dinlenmiş Boey olur ki ben Boey tarafındayım. Brezilya milli takımına seçilen Sara'nın 10 numara pozisyonunda iyi servis yapacağına inanıyorum. Kadromuz kötü değil her türlü reaksiyon gösterebiliriz.
sacha boey oynamasını bende istiyorum ama szalai ile başlayacak
bu takım heran herşeyi yapabilir
çok kötü de oynayabiliriz çok iyi de

sacha boey oynamasını bende istiyorum ama szalai ile başlayacak
bu takım heran herşeyi yapabilir
çok kötü de oynayabiliriz çok iyi de
Son maç yoruldu abi adam. Boey'in oynaması daha iyi.. sallai ikinci yarı silah olarak kullanılabilir :)

Bugün 18 mart o aynı ruhu sahaya koyalım bu takımı eler geçeriz

başkalarının hayali bizim gerçekliğimiz.
başarılar aslanlar inşallah yeni bir 18 mart zaferi yaşatırsınız bizlere.

bisi diyim mi.... biz bunları yeneriz.... çok beceriksizler...

her pozisyonda bir yerde kalsak bir iki dakika bir iki dakika eritiriz böyle.

Geri