Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
deplasman oyunumuz iç saha oyununa göre kötü olabilir ama bu takım buraya neler yaparak geldi. kimleri kimleri yendi. sürpriz yapabileceğimiz de ortada.Ekli dosyayı görüntüle 130041
Yuhhh, oranlara bak 😱
Defansa çekilmediğimiz sürece istediğimizi alabiliriz 😎
sacha boey oynamasını bende istiyorum ama szalai ile başlayacakDeplasman fobimiz var ama çözeriz bu maçı sanırım. Liverpool gerçekten şuan kötü. Şöyle bir şey var abi eğer defansa gömülüp skor tutmaya çalışırsak elek ederler. Ev sahibi havasıyla baskıyla başlayacaklar ama o baskıyı kırıp kafa kafaya oynamamız lazım. Juve maçındaki gibi cılız kalırsak ilkyarıdan fişi çekerler. Muhtemelen Davinson yerine Singo oynayacak bek pozisyonda da formda ve dinlenmiş Boey olur ki ben Boey tarafındayım. Brezilya milli takımına seçilen Sara'nın 10 numara pozisyonunda iyi servis yapacağına inanıyorum. Kadromuz kötü değil her türlü reaksiyon gösterebiliriz.
Son maç yoruldu abi adam. Boey'in oynaması daha iyi.. sallai ikinci yarı silah olarak kullanılabilirsacha boey oynamasını bende istiyorum ama szalai ile başlayacak
bu takım heran herşeyi yapabilir
çok kötü de oynayabiliriz çok iyi de
Geseli ol birkaç sene jfjfjfjLan başlayacağım totemine ha. Bak canımı sıkma Galatasaray’ı tutarım.
Biz ruh sağlımızı kaybettik Serdar kaybetmesin…Geseli ol birkaç sene jfjfjfj
www.instagram.com