Maç Sonucu Liverpool - Galatasaray ( 4-0 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Galatasaray'ın Rams Park'ta Liverpool'u bir kez daha mağlup ettiği maçın İngiliz basınındaki yansımaları

📰 The Athletic: Galatasaray yine başardı. Türk devi, Mario Lemina'nın erken dakikalarda attığı golle İngiliz kulüplerine karşı evinde sergilediği olağanüstü performansı sürdürerek Anfield'a az farkla önde gidiyor.

📰 Mirror: Liverpool, Galatasaray karşısında bir kez daha şok yaşadı ve Şampiyonlar Ligi'nden elenme tehlikesiyle karşı karşıya.

📰 The Guardian: Savunmada oldukça zayıf, hatta zaman zaman darmadağınık bir görüntü sergileyen Liverpool, Galatasaray'ın birçok iyi fırsatı ve umut vadeden pozisyonu değerlendirememesinden dolayı çok şanslıydı.

Ümitsiz değilim ama akıllıca oynamazsak çok kötü eleniriz. Anfield stadyumunda evinde oynayacaklar işçi sınıfının kurduğu bir takım Liverpool.

Aşırı istekli başlayacaklar maça baskıyı kırıp oyunu dengelemek gerek. Erken gol ve goller bulamazsak sıkıntı yaşarız şayet 0-0'a gitmez bu maç.

Ümitsiz değilim ama akıllıca oynamazsak çok kötü eleniriz. Anfield stadyumunda evinde oynayacaklar işçi sınıfının kurduğu bir takım Liverpool.

Aşırı istekli başlayacaklar maça baskıyı kırıp oyunu dengelemek gerek. Erken gol ve goller bulamazsak sıkıntı yaşarız şayet 0-0'a gitmez bu maç.
Avantajlı bir skor almadığınız için bu maç çok riskli maalesef.

Bir gevşeklik seziyorum, bir rehavet bir nonoşluk topluk götlük böyle, GALATASARAY her zaman demir gibi olur, çarşamba maç var şu maçın havasına girin sokuk Fenerle filan dalgayı bırakın artık.

Şu başlığı da değiştirin 18 MART maç tarihi, şeyinizin ucuyla iş yapmayın.

Bir gevşeklik seziyorum, bir rehavet bir nonoşluk topluk götlük böyle, GALATASARAY her zaman demir gibi olur, çarşamba maç var şu maçın havasına girin sokuk Fenerle filan dalgayı bırakın artık.

Şu başlığı da değiştirin 18 MART maç tarihi, şeyinizin ucuyla iş yapmayın.

Screenshot_20260315_223552_edit_3742029651003933.jpg

Evet 18 Mart imiş gkfjnf

Screenshot_20260315_224721_edit_3742760789743082.jpg
Her yerden bakıyorum yine 19 Mart maç.

Tamam beyefendi düzenledim başlığı, neden 19 mart olduğunu az önce anladım benim için 19'muş..
O ne demek canım kfkfk
Benim için de 17 olsun. Oluyor mu öyleeee
Sen bakma bu Allahın adanalısına
Geseli ya bunlar biraz kaba oluyo jfjfnfn

Geri