uuuu adam halısahada golcü, mutfakta aşçı, gerisini bilmiorum artık...............
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi masa kur da yiyelim bir gün.......zorlama yok arkadaşlar. yemek yapmak kimya işidir. ben de iyi kimyager olduğumu düşünüyorum. bana kısaca heisenberg de diyebilirsiniz.
heisenberg ne alaka adam fizikçi diyenler olacaktır. onlara da sadece poker face bakışımla karşılık veriyorum.
sana kuracağım masada tosttan başka bir şey göremezsinbi masa kur da yiyelim bir gün.......
Tamam inandım ibişkozorlama yok arkadaşlar.
jdfdfg sanayideyken gelmedin ziyaretime. sana bir sanayi tostu ısmarlayacaktım, üff.... ama çıktık sanayiden artık, rezidanstayız... sushi mushi, antik kuntin şeyler ısmarlayabilirim artık...........sana kuracağım masada tosttan başka bir şey göremezsin
gerçi onu da iyi yaparız ya neyse
olur sushi mushi benim tarza daha yatkın elit bir bünyem olduğundan.jdfdfg sanayideyken gelmedin ziyaretime. sana bir sanayi tostu ısmarlayacaktım, üff.... ama çıktık sanayiden artık, rezidanstayız... sushi mushi, antik kuntin şeyler ısmarlayabilirim artık...........

bizim fabrikanın aşçısının aylık yemek programı var.Ellerine saglik leaveme, hepsi cok hos gozukuyor. Yalniz, bir de haftalik yemek listesi paylassan da biz de aksam ne yemek yapalim derdinden kurtulsak![]()
Hayir duasi alirsin leaveme : ))bizim fabrikanın aşçısının aylık yemek programı var.
premium abonelere özel
hanıma da ordan atıyorum. çok memnun (: