Liv Mutfak Haftalık Yemek Programı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Merhabalar,
Bir süredir hobi amaçlı hafta sonları evde yemek yapıyorum. Bir süredir dediğim bir kaç yıldır.
Hanım durumumdan faydalandı. Ben hobi icra ediyorum sanırken o işi bana yıkmış oldu.
Madem öyle ben de hazırladığım tabakların görselini ve yemek tariflerini paylaşayım dedim. Şimdilik ücretsiz.

Hacı lütfen başlığı Leavemealonece Yemek Denemeleri olarak değiştirir misin
oyunu bozma

Kolay gelsin Livmicim.
Yengec burcu erkek minnoşluğu.

Yine burclara bagladi blabla.

Görsel isteriiiiiiizzzzz fjjfjfj
Sayılarınızın artması dileğimle.
Selime selam yola devam hfjfjjf

böyle hamarat üyeler yarışması vardı.... kapandı............................

AÇACAAAZ..........

flNDMt.gif

1760953841750.png

Fotoğraf işinde çok iyi değilim kusura bakmayın.
İlk yemeğimiz "fırında sebze eşliğinde kremalı yerli somon"
yanında roka ağırlıklı bir salata ve limonata sundum. hanım bayıldı. beğenmese de bayılmış gibi yapıyor ki her hafta azimle çalışayım. neyse
içinde beybi patates, havuç, mantar, arpacık soğan var. bunları çeşitli baharatlarla marine ettim
krema sosunu kendim yaptım un ve sütle. diğer malzemeleri unuttum şimdi
ayrıca somon içinde çeşitli baharatlarla beraber bir sos hazırlamıştım. onu da marine edip hepsini birlikte fırına attım.
gerçekten hayatımda yaptığım en lezzetli balık yemeği oldu.
evde balık olunca kedi dahil herkes çok mutlu oluyor. eğer kedi bana küsse bu vesileyle barışmış oluyoruz.
evet bu yemekle ilgili hikayemiz bu şekilde. takip ettiğiniz için teşekkür ederim. yemeğin yapılışıyla ilgili detaylı bilgi isterseniz premium abonelere özel seçeneklerimiz mevcut.

Ekli dosyayı görüntüle 118889

Fotoğraf işinde çok iyi değilim kusura bakmayın.
İlk yemeğimiz "fırında sebze eşliğinde kremalı yerli somon"
yanında roka ağırlıklı bir salata ve limonata sundum. hanım bayıldı. beğenmese de bayılmış gibi yapıyor ki her hafta azimle çalışayım. neyse
içinde beybi patates, havuç, mantar, arpacık soğan var. bunları çeşitli baharatlarla marine ettim
krema sosunu kendim yaptım un ve sütle. diğer malzemeleri unuttum şimdi
ayrıca somon içinde çeşitli baharatlarla beraber bir sos hazırlamıştım. onu da marine edip hepsini birlikte fırına attım.
gerçekten hayatımda yaptığım en lezzetli balık yemeği oldu.
evde balık olunca kedi dahil herkes çok mutlu oluyor. eğer kedi bana küsse bu vesileyle barışmış oluyoruz.
evet bu yemekle ilgili hikayemiz bu şekilde. takip ettiğiniz için teşekkür ederim. yemeğin yapılışıyla ilgili detaylı bilgi isterseniz premium abonelere özel seçeneklerimiz mevcut.
Oha ne güzel olmuş lan
Radyo yayını için senin eve geleyim ben uzaktan uzağa olmaz

Bir kaç yıl mı…. Tebrikler….
Karın ve çocukların + kedin çok şanslı livmiiğ.
Kayınvalideyi de ekleyeyim mi?

Beyler bayanlar sıralama şu şekilde:

@leavemealone 'nin yemek tariflerinde yer alan somonu almak için öncelikle @Canis Major 'un iddia konusuna girip para kazanıyorsunuz. Kazanamazsanız @scope'un öğrenci işi yemek tariflerine kalırsınız. Kazanırsanız zaten sorun yok ama ondan sonra göbekleri salınca benim diyet konuma gelin.

1761544591698.png

merhabalar canlar,
günceli yakalayana kadar bir kaç hafta öncesinden denediğim İtalyan güzeli "chicken piccata" huzurlarınızda.
bu tarifi instagramda nihat ertekinden aldım. kendisini tavsiye ederim. benim gibi hafta sonu aşçıları için güzel tarifleri var.

bu yemekte tavuk fileto kullandık sosunda da krema, hardal, kapari, sarımsak, limon suyu, maydonoz kullandım.

abonelere özel içerikler ve detaylı anlatım için lütfen ücret ödeyiniz.

Ya bırakkkk
Yenge yapıyor, sen fotoğrafını mı çekiyorsun…. Ifjfjjfjf

Geri