Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bina da saatlerdir tik tik tik var dizi bakmaya calistim sonra benim zil çaldı korktum kapı açtım kimse yoktu..
Sonra diğer zillere basıldı .. üc saattir kapıya girmeye çalışıyorlar .. ya bu kişi polis ya tanıdık sonra kapı vurmalar basladi .. korkuyorum ya korkuyorum eşim de yok bu yüzden en nefret ettiğim şey yalnız kalmak kalbim pir pir

bugün annemle babamla ve eşimle bir cafedeydik.. babamla esim iyi anlaştı biliyorum çünkü babam yumusak biri iyi ki hic kirmadi onu muhabbet koyuydu annem Full ezdi sessiz kaldık ama artık ayıp oluyor ..
Kızın seçmiş beğenmiş artık kabullen laf sokmak ona değil bana olmalı .. onu seçen senin kızın ..
Kötü basladik ama güzel bitti.. kek yedirdim yarın doğum günüm diye bir gün önce kutladık
Sonra annemle ev eşyaları baktik sonra hediyelik birseyler aldı alt da kalır mi hiç :)
Kızsa da arkamda laf soksa da arkamda çok şükür .. küçük bir kutlama yapmak istiyorlar bir küçük birseyini görelim diyorlar ki haklılar hersey serbest dedim :)

Dün bina da kapı tik tik var zil çalma var kapiya vuranlar var bende hiç düşünmedim komşu teyzeme yazdım ama komşu teyzem 87 yaşında ses duyuyon mu dedim yok dedi tamam ozaman dedim korkmus torununa gitmis sabaha kadar uyumamis.. kızı da beni arıyor kiziyor.. haklisin Özürdilerim dedim gene üc kere anlatiyor dedim anladim kusura bakmayin…..
87 yaşında ki kadina ses attım daha ne sabah ne akşam olsun rahatsız etmeyecem seni kusura bakma diye .. kapısına biri dayanirsa eceme koşmasın ama ecem komşu artık yok insanlık ölmüş uyarmaya da gelmiyor insanı ..
Bina yansa artık sesimi çıkarmam herkes kendi başının çaresine baksın ..
İyi akşamlar günlügüm ne zaman iyilik yapmaya calissam ters tepiyor

• sarılma
Tepkiler: ne
Doktorlara gitmeme nedenim çünkü önce ben iyileşmeye çalışırım sonra çarem kalmadi ise doktora giderim

• Öpücük
Komik bir an
Annem yine de kına gecesi yapmak istiyor ve gelinlik giydirmek istiyor haydi curcunaya katılalım :D

• Kahkaha
Gelinlik buldum.. düğün salonu buldum ..
Kinalik da buldum gibi ..kınalar da var süs de var ..kaldı ayakkabı ve davetiyeler cikartmak ,kameraman.dj
Fotoğrafçı

Herkese borç para verirsen sonra elinde kalır 0
Her yer de indirim yapa yapa cingene gibi oldum Insallah aramizda cingene yoktur varsa da affola ama yani nasıl daha söylim beleşe getircez diye yok indirim yapcaz diye dokuz takla attik..
Son şimdi param var mi diye bakmaya gidiyorum bankaya bin Euro kamera fotoğraf için para kalmadı düsünebiliyormusun altın bozmaya da yanasasan yok gökten mi gelecek acaba o ?
Umarım patronlar yollamıştir yoksa bilmiyorum Suan alternativ düsüneyim son çare anama yazmak olcak ..

• Korkunç
Kiz sen Alamanyada değil misin ya niye trde gibi cile çekiyorsun ya Sjsj

Son paramı da çektim artık para mara borç kimseye yok bitmiştir

Kiz sen Alamanyada değil misin ya niye trde gibi cile çekiyorsun ya Sjsj
Aniden düğün girdi araya ve bundan iki ay önce babama bir sürü borç verdim ben tek firinciyim çok mu kazaniyorum saniliyor :) bir doktor değilim yani maasim az

• Öpücük
Son paramı da çektim artık para mara borç kimseye yok bitmiştir

Aniden düğün girdi araya ve bundan iki ay önce babama bir sürü borç verdim ben tek firinciyim çok mu kazaniyorum saniliyor :) bir doktor değilim yani maasim az
Sen gerçek bir savaşcisin ;**

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri