Lila
Platin Üye
17.7.23 ilk tanıştığımız gün
17.02 evlilik teklifi geldiği gün
17.08. evden kaçarken
Hep 17‘ilginc
17.02 evlilik teklifi geldiği gün
17.08. evden kaçarken
Hep 17‘ilginc
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nikahtan sonra aileni karşına alıp konuşsaydın keşke zorda olsa kabullenip mutluluğunla avunurlardı belkiEvden kaçtık mektup bırakıp ailemin de haberi var dükkanları gezmiş ..ama herkes ten uzak yasiyoruz nereye kadar bilmiyorum
Bu kadar istemedikleri ne var canim uzakta yaşayacak kadar .(Evden kaçtık mektup bırakıp ailemin de haberi var dükkanları gezmiş ..ama herkes ten uzak yasiyoruz nereye kadar bilmiyorum
Ise yaradı serçe sultan kacisimBu kadar istemedikleri ne var canim uzakta yaşayacak kadar .(
Çok sevindim adina öyle yada böyle yola girmesi çok mutlu etti mutlu olIse yaradı serçe sultan kacisimailemle aram iyi düğünümü yapmaya karar verdiler küçük birsey de olsa..
Annemden ilk ayrilisim anlamıyorlar dinlemiyorlardi.. dinleseler konusayim halledeyim.. ummadıkları birsey yapınca düzeldi is
Allah razı olsun hep birlikte mutlu olalimÇok sevindim adina öyle yada böyle yola girmesi çok mutlu etti mutlu ol![]()
Konuyu en başından beridir okuyordum. Kendi kardeşimmiş gibi sevindim. Mutluluklar dilerim.Ise yaradı serçe sultan kacisimailemle aram iyi düğünümü yapmaya karar verdiler küçük birsey de olsa..
Annemden ilk ayrilisim anlamıyorlar dinlemiyorlardi.. dinleseler konusayim halledeyim.. ummadıkları birsey yapınca düzeldi is
Yaaaaa tesekkür ederim *_* Rabbim hep sevindirsin :-)Konuyu en başından beridir okuyordum. Kendi kardeşimmiş gibi sevindim. Mutluluklar dilerim.![]()