Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek hayata dönüş eve baya geç kaldık biraz şişliklere buz sürelim de insin kollarimi arı sokmus is yerin de .. bir de ayaklarimi sivri sinek

Kollarim
Yaniyoreeee

Şafak 12 bismillah ayakkabı geldi ama bağlama yeri hatalı diye yolluyorum geriye başka iki tane sipariş ettim umarım birinden biri olur fkfkfmfm

Komşu kızının da nikahı haftayaymis Allahım ne olur aynı gün bile olsa aynı saat olmasın orası ne olur

• Öpücük
Tepkiler: ne
Tatilim Eylül de kabul oldu mutluyum dilerdim ki ailecek gidelim izmirime eşimle birlikte ama belki bir gün olur karamsar olmayalım bu sene ben Almanya da şehirler gezmeye karar verdim sjsjsj balayi misali

siparis Gelinlik de terk etti beni gelmedi dün moralim 0 di :/
Başka birsey aldım kendim güzellestirmem lazım belki daha güzel olur dkgkgkkt

Gelecek cuma nikah Allah nasip ederse sonra cumartesi kocacikla gezeriz
Pazar arkadaşın düğününe giderim
2 hafta sonra perşembe de soyadimi degistirmeye

• sarılma
Annen gece kızın nikah kıyafetini diker
Senin elbisen yoktur nikaha
İyiyim ya toprak atmadiniz üstüme hiç
Sonra diyorlar nasılsın

• Üzgün
Duygusal da olma çok yapman gerekeni yap sen bunları yaparken insanlar yaninda olur yada olmaz bu onların tercihi mutluluktar

10 kisi geldi ama ailem gibiydi patronlarım vardı güzel huzurlu mutlu nikahim oldu Allahima
Şükür.. yemeğe gittik orası da güzeldi aileler olmadan da güzel olabiliyormuş ..bir yanim buruk olsa da .. bir ara ipler bende koptu ama
Sonra kendimi tutmaya çalıştım …
Fazlasıyla duygusalım aileme ne zaman açıklayacağımı bilmiyorum .. bakalım Allah büyüktür

Alman arkadaşlarım anlamıyor evlisin niye annenin evindesin diye hayatım karışık arkadaşlar djgkgkjg

• sarılma
Bir ara müşterimdi sonra bir ortam da karşılaştık tanıdık oldu nikahima kadar geldi dedim iyi biri anne gibi teyze gibi .. birsey anlattım bitmiş gitmis ama konumu konuşuyor orda burda bende samimi gördüm
Diye amacın ne abla dedim ortaya dökmenin burdan sana malzeme çıkmaz başka dedikodu bul konuş .. gelmis bana diyor ki benle düzgün konuş ben ortalık karistirmam kimsenin işine karışmam dürüstüm evet baya gördüm abla dedim karışmamış halin bu ise karismis halin den korktum .. sonra arkadaşıma yazmış bana yürek yok tabi yazmaya abla da 70 yaşında biri hayret ettim.. sonra arkadaşıma bir sürü şey yazmış kendini güya haklı çıkaracak komedi ki kiz da diyor ne olduğunu biliyorum bunun idare ettim maçı.. sen kalk de ki ecemle bitircen arkadaşlığı Sanane kardeşim ? Bir derdin varsa benle konuş hala daha ortalık karıştırmaya devam kiz da demis bitirdim.. bende kadina yazdım mutlu musun arkadaşımı benden aldın diye mutluluklar diyip :D Gkgkgkgk vallahi kres dönemime dönmüş gibiyim

Artık kim olursa olsun karşımda aman boşver sus konuşsun yok herkes haddini bilecek bilmiyorsa da bildiririm !

Bugün ailemin evinden gidiyorum
17.8 depremi gibi bir de ev de deprem İzmirli yapacak ..
İzmir yaniyor .. izmirlinin içi yanıyor
Haydi bismillah

• Üzgün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri