Günlük Lila‘nın iç sesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17.7.23 ilk tanıştığımız gün
17.02 evlilik teklifi geldiği gün
17.08. evden kaçarken
Hep 17‘ilginc

Evden kaçtık mektup bırakıp ailemin de haberi var dükkanları gezmiş ..ama herkes ten uzak yasiyoruz nereye kadar bilmiyorum
Nikahtan sonra aileni karşına alıp konuşsaydın keşke zorda olsa kabullenip mutluluğunla avunurlardı belki

böylesi hem senin için hem de onlar için çok zor olmalı her ne kadar ucunda senin mutluluğun söz konusu olsa da üzücü bir durum allah yardımcın olsun

Bu kadar istemedikleri ne var canim uzakta yaşayacak kadar .(
Ise yaradı serçe sultan kacisim:) ailemle aram iyi düğünümü yapmaya karar verdiler küçük birsey de olsa..
Annemden ilk ayrilisim anlamıyorlar dinlemiyorlardi.. dinleseler konusayim halledeyim.. ummadıkları birsey yapınca düzeldi is

Ise yaradı serçe sultan kacisim:) ailemle aram iyi düğünümü yapmaya karar verdiler küçük birsey de olsa..
Annemden ilk ayrilisim anlamıyorlar dinlemiyorlardi.. dinleseler konusayim halledeyim.. ummadıkları birsey yapınca düzeldi is
Çok sevindim adina öyle yada böyle yola girmesi çok mutlu etti mutlu ol :)

Konuyu en başından beridir okuyordum. Kendi kardeşimmiş gibi sevindim. Mutluluklar dilerim. :)

Konuyu en başından beridir okuyordum. Kendi kardeşimmiş gibi sevindim. Mutluluklar dilerim. :)
Yaaaaa tesekkür ederim *_* Rabbim hep sevindirsin :-)

Dün eşimle tanistilar çok sevdiler hatta aksam üstü gene uğradı annem direk onu soruyor nerde o tatlı şey bak ya dedim.. evet diyor o tatlı dilli sen sivri dilli aynı annen ol zaten sjejtkkkgkg
Dedim ah ertelemeseydik bak kötü biri değilmiş dimi seçtiğim insan .. bir dönüş yapıyorlar aklim almıyor bazen ama yasanacakmis bir film :)

Keşke annem ve babam abimi evin kralı yapmasaydi şimdi belki düğünüm olabilirdi o istemiyor ve sorun çıkarıyor olan anneme oluyor biraz da bana .. eğer zaten annem babam olmasa yüzüne bakmicam ki bunu yaptığın için hiç

• Üzgün
Tepkiler: W
Kötü bitse de bitti Hataylılara da artık yardım etmiyorum ..
türkiyede olsak neyse diyeceğim burda Almanya da durumları iyi ablanin 6 çocukla geliyor6 ay dir beleşe ekmek pasta verdim oysa tek ekmek için anlasmistik.. çıktılar tepeme pasta diye kıyamadım bende hep ödüyordum çünkü sonra patron diyecek ne oluyor orda ..
Gecen annem vardı ben bu isi sonlandircam dedi oldurdu kötü de olsa bitti çok şükür
Gelmiş diyor birsey mi yaptık ..
dışarda insanlara vermek daha mantıklı geliyor sizin durum iyi neden satın almıyorsunuz dedim sen veriyorsun dedi … ekmek veririm dedim pasta cepten ödediğimi söylemistim .. hayır diyor iyi düşün bence dedim o yüzden gene gelmeyi kesmistiniz.. annen gelince gene başladınız dedim ekmek olsa neyse zor durumda kalıyorum ..yandakilere de veriyon diyor evet dedim ama pasta değil ve onlarla arkadaşlık var herkes birsey yapıyor bana da .. hos iyilik de karşılık beklemiyorum ama salakliklar da yapmak istemiyorum sırf hayır diyemedigim için kimseye ..
Anneanne geçen geldi Türkiye de normal de kalıyor konteynir da diyor acındırma degil de ne ?
Çünkü kasları ve saçlari yapılı ve kızı iki ay da bir bilet alıyor paranız yok dimi ?
Durum iyi değil dimi ?
İyilik yapmicam artık bende hayatı böyle ögreniyorum bence

Annem çok sinirli dün birseyler anlattım bugün roman yapmış can yakarak elbet
Herzaman yazmana gerek yok arada sırada yeter diye … Ateş etmiş sabah paramparça ise geldim ama ondan önce deli gibi ağladım sonra laf geri sokucaktim esim sus dedi sabret .. bir süre orta dan kaybolmayı planliyorum sayesinde ama haftaya pazar doğum günüm sence yazacak mi ? Nefret ediyor sanki benden ..
Benle görüsmek istiyorsan laf da yemeye hazır ol diye bir mesaj .. laf sokma özelligimi annemden almışım ….
Sen bensiz yapabiliyorsan elbet bende sensiz yaparim:/

• Üzgün
Tepkiler: ne
04:37 ise koyulduk evimiz den ilk defa .. üç durak var resmen ise ayy ama korkuyorum suann çok karanlık yaw benim buraya alışmam lazım dkdjfjf

Bir kuş gibi özgürüm artık
Ne anneye hesap hergün ne babaya başta yalanlar dan kurtuldum..
Ailesiz de kaldım ..
Arada sırada yazsan yeter nedir ?
Basimizi eğdirdin nedir?
Sanki kuma gittik.. sanki çok yanlış birsey yaptık .. hatalarim var elbet ama sevdiğime kavuşmak değil !

Cirpindikca battığımi düşünüyorum bazen ..
Bir kus gibi hergün yeniden savasiyorum uçmaya hazirlaniyorum..
Kolumu kanadımı kirsalar ve uçamazsam bile yürümeye devam edecegim ..
Pes etmek kitabimizda yok elhamdüllilah

Hissetmisim gibi annem geldi eşyalar getirdi
Yine alt üst etti gitti
Ne zaman bitecek dedim böyle davranman sindirirsem Özgür birakirim
Dedi ama Ozamana kadar cekiceksin bir yere gitmek yok .. taş kalpli sanıyorlar beni sanki hiç birsey yasamamisim gibi daha da cekecekmisim .. Allahım bana güc
Ver..
kendimi öldürünce mi bitecek hersey düşüncesi gitmiyor aklımdan bazen ya da yok olmak

Dün gece annem çocuğum diye seslendi içim eridi hafta sonu babam
Ve annem bulusacagiz Insallah bakalım orda ne olcak ..

Geçenler de komşu gelmis güya annemle babamın yanında olmak için ..
adam demiş ki tabi ki o kızını dövecek şimdi annemler daha da korkuyor …….
Ama ne olmus ? Kızıyla hemen hemen ayni günler de evlendik ya adam bunu dövdüğü için eve dönmüş ve beş çocuklu olduğunu ögrenmis ama
Sonra ertesi gün evine geri dönmüş cözemedim
Hem eşya topluyo geliyor ana evine sonra gene gidiyor akılsız mi ?
Dilimi isirayim kimsenin ama kimsenin başına gelmesin kimse hakketmiyor!

• Beğen
Tepkiler: ne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri