Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birsey anlattığın da başka türlü anlamalari var ya çileden cikariyor hiç sevmem ..
Ya adam gibi anla ya hiç anlama kanks

Kimseyle muhatap olmama nedenim şekil a

• Öpücük
Tepkiler: ne
HAHAHAHAHAHAHSHAHSHDHSHSHSHSBBSHDNDJSHFJFJ
boşluğuma geldi çok özür dilerim izmirli
Banlanacam diye yazmadım serbest miydi :D
Güldürdüysek mutlu oldum ki :-) Estağfirullah

Bugün patron gelmedi çok mutluyum erken çıkabildim sonunda yarabbi şükür

Günlükte de birlestiriyor gi bu kurtulamadık

Bir aileye dört ay boyunca beleşe yiyecek verdim hepsini cepten ödedim çünkü yastiga koyduğum zaman kafamı vicdan bırakmiyor beni .. sonra dört ay sonra dedim ben bunları satın aliyorum haberiniz var mi diye çünkü ilk başta tek ekmek vermek niyetindeydim ciktilar tepeme pasta diye .. durumları da iyi Türkiye de Hatay deprem oldu diye yardim ettim helali hoş olsun da burda durumları iyi pahalı dükkanlar dan alışveriş mi dersin arabalari beş tane mi dersin ..
durumları süper seni kekliyorlar .. iyilik ile salaklik arasında küçük bir çizgi var ..iyi oldukça suyu çıkıyor bence bu isin daha iyi olmak istemiyorum dedikçe daha da cikmazdayim bakalım bugün bu is den kurtulma zamanı geldi geçiyor ..
Kötü olmak istemiyorum ama bazen kötü olmak gerekiyor galiba

Aşk engel tanimaz rizasi olsa da olmasa da ailenin evlenir İzmirli dimi..

izmirli son olaylardan bahsettin mi yoksa ben mi kaçırdım....... enişteye rıza geldi mi annengil.......
Malesef kaçarak evlenmeye devam

Aşk engel tanimaz rizasi olsa da olmasa da ailenin evlenir İzmirli dimi..
Çok zor bir süreç beni çok zorluyor sandığından da zormus evden kaçmak ya da birsey saklamak..
Hep olduğum gibiydim dürüsttüm ama
Şimdi sürekli sallamak içinde boguluyorum ama yola devam :) Şafak 15 hayırlısı ile :)
Beni iyi bilmişsin serçe sultan.. ask cesaret ister
Dünya ya bir defa gelmişim aski bulmuşum pes etmek yok Insallah ailem affeder bir gün de mutlu döneriz öteki dünya ya :)

• sarılma
Tepkiler: ne
Bunu böyle anlayanın götü ayrı başı ayrı oynuyor.

Dükkandan bir de adam attik bugün ömrümde ilk defa bir sapik herifi yolladım ..
Diğeri de geldi geçen çok korktum hep diyorum birsey yapmiyim ama yapicam bundan sonra sapik insanlarla alışveriş yapmak istemiyorum uzak dursunlar benden …
Evleniyorum
Diyorum evlenmesen mi diyor şuna bak sen kimsin ? Dışarda kendine göre çok bulursun dedim
Çok kabasin dedi .. evleniyorum diyen birine asilmak normal çünkü ,,
İşimi seviyorum ve neşeliyim diye oluyor bunlar somurtmam lazım :D
Ama somurtunca da üstüme üstüme geliyor vakitler ve gün berbat geçiyor ..
tersim herkes gibi pis teşekkürler gkgkgkgk

• Beğen
Tepkiler: Han
Malesef kaçarak evlenmeye devam

Çok zor bir süreç beni çok zorluyor sandığından da zormus evden kaçmak ya da birsey saklamak..
Hep olduğum gibiydim dürüsttüm ama
Şimdi sürekli sallamak içinde boguluyorum ama yola devam :) Şafak 15 hayırlısı ile :)
Beni iyi bilmişsin serçe sultan.. ask cesaret ister
Dünya ya bir defa gelmişim aski bulmuşum pes etmek yok Insallah ailem affeder bir gün de mutlu döneriz öteki dünya ya :)
Onların affetmesi senin mutlu olmana bağlı pes etme asla duygusal davranma birgün kirilacak inatlari.
Çok mutlu ol :**

Dükkandan bir de adam attik bugün ömrümde ilk defa bir sapik herifi yolladım ..
Diğeri de geldi geçen çok korktum hep diyorum birsey yapmiyim ama yapicam bundan sonra sapik insanlarla alışveriş yapmak istemiyorum uzak dursunlar benden …
Evleniyorum
Diyorum evlenmesen mi diyor şuna bak sen kimsin ? Dışarda kendine göre çok bulursun dedim
Çok kabasin dedi .. evleniyorum diyen birine asilmak normal çünkü ,,
İşimi seviyorum ve neşeliyim diye oluyor bunlar somurtmam lazım :D
Ama somurtunca da üstüme üstüme geliyor vakitler ve gün berbat geçiyor ..
tersim herkes gibi pis teşekkürler gkgkgkgk
Mutlu olmak yada olmamak keşke elimizde olsaydı. İnan buna elimizde değil biri hayatımızı güzel yapıyor diğeri ise tam tersi, şimdi sen gel hangisi iyi hangisi kötü bul. İyi dediğin kötü, kötü dediğin iyi çıkıyor. Ağlar mısın güler misin :(

Bugün eve uğrayacağım annemin boyunluk salini aldım özledikçe koklarım ya da hep mi takarım bilmiyorum .. bir kaç eşya daha aldım çoğu bitti azı kaldı alacaklarimdan gerisi de barisinca alırım o günler de gelirse Insallah bakalım Allah ne gösterecek.. dilerim bu ayrılık çok uzun sürmez daha gitmeden dayanacak gücüm yok .. bir de gidince nasıl güçlü kalacagimi bilmiyorum akışına bıraktım şimdilik ve sadece Full çalışmak istiyorum belirttim patronlara da ozaman kafa sadece ise odakli olur özel düşünmem diyeceğim ama ana baba çocuk görünce yıkılmam mi ki düşündürdü suan ..
Ben bu kadar konuşkan değildim ama kafam susmuyor bidi bidi ve bidi mübarek..hadi İzmirli sana 30 dk daha verdim dinlen ama sonra kalk işin çok baybisi

04;17 durakta oturmusum yağmur ciseliyor
Türkiye de bu meslegi asla yapamazdim ama burda hiç korkmuyorum fkfkgkkg

Ise geç kalanlar burda mi djfjgkfkg
Sabah da gök gürültüsü şiddetli yağmur vardı gidemezdim sjfjfjfj

Artık müşterilerle gireriz dükkana fkfkgktk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri