Günlük Lila‘nin ic sesi Part 2

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok teşekkür ederim bunlar hep böyle ya hiç düzelmiyor insan yok diyorlar ama demiyorlar ki biz nerede yanlış yapıyoruz da insanlar gidiyor insanları tutalım demiyorlar işler yürüsün diye düşünüyorlar işte hataları da burada zaten bizi düşünmeyeni biz niye düşünüyoruz :-)
İş bulamıyorum kafama göre bulsam çıkacağım :-) pastane fırında çalışıyorum aslında pastacıyım mutfağa mı geri dönsem ne yapsam bilmiyorum bazen .. korona da işler kötüydü satıcılığa girdim ne kadar faydam oldu bilmiyorum hayata :)) idare etmeye çalışıyorum ama nereye kadar idare edeceğim bilmiyorum
Jjhjjggj
Üzüldüm senin için. Çoğu yerde var bunlardan maalesef.

Senin için hangi bölumü daha iyiyse ona geçebiliyorsan geçersen daha iyi olur.

Ya bide yaptığın pastalardan resim paylassana -)

Her yerim ağrıyor ya Rabbi
Zorladım bugün kendimi evi süpürdüm her yerim ağrıyor yapamadım yaptım ama yapamadım da of biraz uyudum şimdi kalkacağım çamaşırları halledeceğim havada fıstık gibi diyorlar bir çöpleri atayım aşağıya geleyim bari resmen ağrı kesici içmeden ayaklanamıyorum

Her yerim ağrıyor ya Rabbi
Zorladım bugün kendimi evi süpürdüm her yerim ağrıyor yapamadım yaptım ama yapamadım da of biraz uyudum şimdi kalkacağım çamaşırları halledeceğim havada fıstık gibi diyorlar bir çöpleri atayım aşağıya geleyim bari resmen ağrı kesici içmeden ayaklanamıyorum
Geçmiş olsun :(

Eski dost yazdı bugün rüyamda seni gördüm dün de eniştemi gördüm nasılsın dedim hayrola hatırlamıyorum hamurunu yerim ha misali ben de geri nasılsın dedim ayıp olmasın ondan sonra sohbet durdu ilgi çekmeye arıyor vallahi hiç uğraşamam en son ne zaman edepsizliklerin hepsini yaptı benden uzak olsun Allaha yakın ben artık kötü dostum bana nasıl karşılık veriyorsanız öyle de karşılık alırsınız ben ağlarken telefonda dertli iken beni hiç dinlemiyordu ben niye onu dinlemek zorundayım dinlemek zorunda değilim herkes uzağında olsun kötü insanım

Koku almıyorum eşim gelmiş diyor ki her yeri oje kokuyor ahahahsh

Oha bir hafta önceki uğur böceği hala yaşıyor hkghjhgj

Ben de diyordum benim eşim bir gün kızar bu foruma girişime ..
Alkışlıyorum kendimi

Oraya boşaltma içini buraya boşaltma içiniz bırakın da benim gereksiz arkadaş yazmış sabahleyin patronlarını gördüm selam verdiler şimdi yazsam beni ilgilendirmiyor boş bir mesaj ne yapayım yazsam gene bir boş mu mesaj sabahtan beri yazmadım şimdi az önce ok diye cevap verdim vallahi o kadar umrumda değil ki meğersem kaçan kovalanıyormuş gerçekten ben kaçtıkça kız bir şeyler bulup önüme çıkıyor yazıyor ya bir de konumuz olsa saçma sapan gkgkgk

Değiştin diyecekler değişmedim sadece geri adım attım vallahi da bayağı da iyi geliyor ya

1,5 kg vermişim gripken tabi tatlı yiyemiyoruz fkgkgkgk

Bugün sabah doktora gittim daha her yer karanlıktı aydınlanmamıştı doktorlar demesin mi randevun yok vallahi dedim 40 dakikadan uzaklıktan geliyorum sadece ilacimi bilmek istiyorum neticeyi bilmek istiyorum başkada hiçbir şey istemiyorum Adama randevu veriyorsunuz 40 dakika bekletiyorsunuz Randevusuz geldim ben de bu yüzden zaten dün de kafanıza göre bir randevu vermişsiniz onu da haberim yoktu diye yapıştırdım yani susuyorum susuyorum salak değilim Sadece biriktiriyorum yapılan gereksiz hamleleri.. neyse dediler kuyruk yok sizi hemen muayene edelim cuma mübarek sövmedim ama yarın söveceğim emin olabilirsin hayat hjfhjgfhjj kan yapan yiyecekler yemem gerekiyor bana demir hapı verdiler kocaman liste aslında sağlıklı besleniyordum diye düşünüyordum ama daha fazla balık yemem gerekiyormuş eşimde balık hiç sevmiyor jfgjgffv
Ve tabii ki yeşillik yeşillik seviyor mu bizimkisi etçi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri