Günlük Lila‘nin ic sesi Part 2

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dükkan daha 2 saat boyunca açık pasta kalmadı böyle iş arkadaşları çalışıyor tuvalet kağıdı da yok ya biraz düşünün ev gibi düşünün burayı ya çalışma yeri gibi değil yok hepsi beyinsiz ya müşterilere tuvalet kağıdı aldıracağım ya da kendim iş çıkışına kadar bir şekil bir şey yapacağım Allah’ım yarabbim ya Resulallah sinirlenmeyeceğim

Akşam dükkanı kapatırken de dükkanın kapısının parçaları düştü zar zor kapattım patronu aradım dedim ki böyle böyle sabah gelirim dedi sen dükkanı düşünmüyorsan ben de düşünmüyorum dükkanı kapatırız gideriz hkgkgllg
Aslında Uyumam gerekiyor sabah beşte kalkacağım ama hadi uyumaya gidelim bence biz gkgkgkkg

Pazar günleri evde olsam keske
Neler Neler yaptim cok mutluyum evde ilerledigim icin gkgkgkgk

Mutlu olman güzel birşey = )

Neler neler yaptın acep -)

Umarım günlüğüne bişeyler çiziktirdiğime kızmazsın

Mutlu olman güzel birşey = )

Neler neler yaptın acep -)

Umarım günlüğüne bişeyler çiziktirdiğime kızmazsın
Ev isi beni mutlu ediyor yazlik kislik dolap düzenledim , Uzun zaman sonra Pasta yaptim :)
Estagfrullah mutlu bile oluyorum :-)

izmirli, günlüğünü okumayı çok seviyorum ama enişteyle kayınvalidenin arası nasıl oldu bize onları da anlat lütfen........
Türkiye’ye gittik kaynaştık o günden beri daha iyi oldu her şey ondan önce bayağı sıkıntılıydı günler :-) Türkiye’de ama birbirlerini tanıyınca rahatladılar onları da anlayabiliyorum sonuçta Almanya’da evlendim ailesi Türkiye’de kimse birbirini tanımadan nereye gitti bizim kız
Diye :-)

Yine doktora gidecegiz ama bu sefer ise gec yazilmisiz gkgkgkgk degerlendirelim günü

Kizin bayilmasi bile sahteymis
yanindan ayrilmami istemedigi icinmis
Adam gibi konussa gitmezdim zaten arkadas satan ne gün olduk?
Ama oyunlar ve yalanlar ve veballer
Bundan sonra stressiz ve huzur doluyum cünki kendisiyle muhabbet kestim bayadir yapmam gerekiyordu ama
Evlenince becerdim hkgktl

• Beğen
Tepkiler: ne
Bosuna doktora gittik sabah ama olsun ailemi görmüs
Oldum gkgkgk biraz da alisveris yaptim
Gtkkgtk

Ay hic sevmiyorum ekim ayini hep hasta oluyorum.. Evde dinlenecegim is mis gözüm görmüyor halim 0

Burun akıntısıyla hapşu hapşuyla çalışılmaz
Kulaklarımda ağrıyor hiç iyi değilim vallahi saat olmuş iki nasıl uyuyacaksak patronu aradım dedim ben gelmiyorum yarın doktoru aradım gelmiyorum yarın dedim vallahi isterse rapor yazsın yazmasın ben gitmiyorum hiçbir yere sadece yatacağım yarın

Son düzenleme:
Keyfim olsa işe gideceğim kulaklarım bile duymuyor ilgi çektik bütün herkes beni arıyor yürüyün gidin kardeşim keyfimden hasta değilim

Hatırlıyorum en son ameliyat olduğumda ertesi gün aramışlardı ne zaman işe geliyorsun işçi yok diye şaka gibi gerçekten bir ay sonra geliyorum demiştim inanmamışlardı ama ciddiydim şimdi bir insan daha iyi bilir bir patrondan hastaysa hastadır yataktan kalkamıyorum içimin dışına çıkmış arıyor diyor ki çoğu kişi Hasta çoğu kişiyi bilmem çoğu kişi belki yalandandır ama ben de gel dedim eve bak o zaman ne kulaklarım duyuyor ne sesim sesimden anlaşılmıyor mu ses bir şey değil dedi iyi dedim kustum kusarak işe geleyim o zaman deli misiniz nesiniz işimi kaybetsem dahi dedim hastayım hasta gelmiyorum geleceğim zaman gelirim merak etmeyin Allah Allah hasta olmakta suç zaten bu zamanda ben de istemezdim ne zaman türkçesini bilmiyorum Noel zamanı yeni yıl zamanı hani ürünleri yazıyorsunuz ya ne kadar ürün var o zaman hastalanmak isterdim glglhllhlhlt konuşturuyorsunuz adamı gkgkgkg
Önce sağlık gerisi boş..

Dün gece uyumamışım bugün yataktan çıkamıyorum üşüyorum titriyorum benim bedenimi siz benden daha iyi biliyorsanız çalışın her gün iş yerindeyim 7:24 evden çok işteyim gördüğün muameleye bak terbiyesizler siz biraz çalışın o zaman 12 gün.. daha 12 saat çalışamıyordu patron kızları siz nasıl çalışıyorsunuz bize çok zor geliyor bize de çok zor geliyor ama mecbur oldun mu sinirlenmeyeceğim

Hatırlıyorum en son ameliyat olduğumda ertesi gün aramışlardı ne zaman işe geliyorsun işçi yok diye şaka gibi gerçekten bir ay sonra geliyorum demiştim inanmamışlardı ama ciddiydim şimdi bir insan daha iyi bilir bir patrondan hastaysa hastadır yataktan kalkamıyorum içimin dışına çıkmış arıyor diyor ki çoğu kişi Hasta çoğu kişiyi bilmem çoğu kişi belki yalandandır ama ben de gel dedim eve bak o zaman ne kulaklarım duyuyor ne sesim sesimden anlaşılmıyor mu ses bir şey değil dedi iyi dedim kustum kusarak işe geleyim o zaman deli misiniz nesiniz işimi kaybetsem dahi dedim hastayım hasta gelmiyorum geleceğim zaman gelirim merak etmeyin Allah Allah hasta olmakta suç zaten bu zamanda ben de istemezdim ne zaman türkçesini bilmiyorum Noel zamanı yeni yıl zamanı hani ürünleri yazıyorsunuz ya ne kadar ürün var o zaman hastalanmak isterdim glglhllhlhlt konuşturuyorsunuz adamı gkgkgkg
Önce sağlık gerisi boş..

Dün gece uyumamışım bugün yataktan çıkamıyorum üşüyorum titriyorum benim bedenimi siz benden daha iyi biliyorsanız çalışın her gün iş yerindeyim 7:24 evden çok işteyim gördüğün muameleye bak terbiyesizler siz biraz çalışın o zaman 12 gün.. daha 12 saat çalışamıyordu patron kızları siz nasıl çalışıyorsunuz bize çok zor geliyor bize de çok zor geliyor ama mecbur oldun mu sinirlenmeyeceğim
Çok geçmiş olsun, ne patronlar var beee, tam sopalık

Ne iş yapıyordun acep

Çok geçmiş olsun, ne patronlar var beee, tam sopalık

Ne iş yapıyordun acep
Çok teşekkür ederim bunlar hep böyle ya hiç düzelmiyor insan yok diyorlar ama demiyorlar ki biz nerede yanlış yapıyoruz da insanlar gidiyor insanları tutalım demiyorlar işler yürüsün diye düşünüyorlar işte hataları da burada zaten bizi düşünmeyeni biz niye düşünüyoruz :-)
İş bulamıyorum kafama göre bulsam çıkacağım :-) pastane fırında çalışıyorum aslında pastacıyım mutfağa mı geri dönsem ne yapsam bilmiyorum bazen .. korona da işler kötüydü satıcılığa girdim ne kadar faydam oldu bilmiyorum hayata :)) idare etmeye çalışıyorum ama nereye kadar idare edeceğim bilmiyorum
Jjhjjggj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri