Günlük Lila‘nin ic sesi Part 2

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eski kardeşim kalsaydı
O zaman çok güzelmiş şimdi böyle bakıyorum da çok değişmiş yırtıcı olmuş erkek peşinde gece yarıları evden kaçmak mı dersin yeni çevre yapınca beni sattın mı demesi mi onun da bir çevresi var benim oldu mu hemen ecem başkalarını bulmuş ama bir yandan isabet oldu çünkü en son bana telefonun çıkmasına intihar ederim dediği için o vebali bırakmaya çalıştığı için zaten mağdur oynamayı çok sever en son ona gittim ihtiyacım vardı bir şeye o da hep bana ihtiyacı olduğunda koşar ben de koştum o gün bayılıyor bayılıyor bayılıyor bayılıyor gerçekten bayılıyorum diye düşünmeye başladım bütün günümün içine etti ya bayılacak bir şey de yoktu sevgilisi de hayatındaydı bilmiyorum belki de gitmemem için yaptı çünkü bazen öyle oyunlar kuruyordu tek dileğim var parasını ödesin bundan sonra daha da hayatımdan gitsin meğerse denenmişi deneyecekmişsin biz birbirimize hiçbir zaman arkadaş olamadık hep iyi sırttan vurma mı dersin kıskançlık mı dersin bilseydim böyle daha benden uzaklaşcağını daha önce yapardım iyi de oldu uzagimda iyi olsun
Neymiş efendim alttan alacakmışım söylenmeyecekmişim sövmeyecekmişim ben oyun oynayamam ki ben neysem oyum çevresi hep oyun çevirdiği için oynadığı için kendisini fazla takmamadığı için idare edebiliyorlar arkadaş ama ben çok fazla ciddiye aldığım için kendisini saçmalıklarına rağmen kızdığım için artık yapamıyorum ben asla bu kadar sinirli bir insan değildim ama hayatıma girdiğinde beri olmuyor.. tesadüf yapmıyor da karşımıza çıkarıyor bu insanları diye bir yazı okumuştum geçenlerde bu kızı benim hayatıma niye soktu beni hayattan soğutmak için mi diye düşünüyorum Allah’ım gücüne gitmesin ama sadece bir arkadaş kazanmak istemiştim ama hayatımın içine etti o yüzden de ben de böyle bir rol oynuyorum şimdi hayatımın yeni çevreye dinliyormuşum gibi gözüküyorum oysa hiç kimse yok hayatımda kız benden uzaklaştı mı iyi oldu ya kıskanıyor yeni çevre yaptım diye ondan önce de senle kimse anlaşamaz arkadaşın olamaz diyordu oluyormuş bak diyorum geçen de yüzüne dedim zaten bilseydim bu taktığı daha önce yapardım meğerse hayatıma girenleri kıskanıyor üzücü bir şey Allah yardımcısı olsun Allah şifa versin ama benden uzak tutsun psikolojimi bozanlardan Allah uzak tutsun . Her gün 45 dakika konuşmak istiyor eşim evde oluyor konuşamıyorum çıkıyorum çıkmıyorum telefona anlamıyor sürekli arıyor ısrarla şekilde her zaman eşimin yanında da konuşamam

Evet arkadaşım en sonuncu salak saçma sapan yazdığı için annesine şikayet ettim dedim kızın hastaneye yatması gerekiyor bence hiç normal değil hareketleri beni böyle bir tehditle vebal altında bırakmaya çalıştı.. o günden beri nedense arkadaş kuzu gibi oldu artık sözümden çıkmıyor dedim ki seni eski nişanından kullandığı gibi sen de kullan oyunlar oyna ve şu an işlerimizi tıkır tıkır gidiyor çünkü benim de kalbimi çok kıranlar oldu ben de onlara gittiği yollardan ilerledim ve en azından kendimi çok kötü hissetmedim bu dünyada herkes hak ettiğini yaşasın inşallah..

Ay evime istemediğim şey yok kaktüs çiçeği mi dersin kitaplık mı dersin
Resim çerçeveleri mi dersin aynalar mı dersin
Askılık mı dersin ama eksik hepsini istiyorum :D
Bir gün deselerdi fikrin çok değişecek ev eşyası isteyeceksin hiç inanmazdım gkgktktkg

Dün gezmeye gittik eve gelince uyudum bugün sabahtan işlerim vardı eve geldim gene uyudum ve işe geç kaldım 10 dakika ne oluyor ya iyice uykucu çıktım tamam uyumayı seviyorum da bu kadar da uyumak nedir

Son düzenleme:
Bugün çok mutluyum elhamdülillah her güne çok şükürler olsun popoları kaşıyalım nazar değmesin

08:23
Doktora gidiyorum ordan annemlere Biraz oturmaya onlari da görmeye
Ordan ise tkgkgkkt
Sonra ev Girisi 21:00 civari gkgkgkkt
Tabi komsular der Burda yasiyon mu

Senin yazıları keyifle okuyordum wattpad gibi… en son aileyle sorunlar vardı
Düzeldi galiba missss…

Son 8 gün daha ondan sonra hafta sonu
12 gün calismaktan araliksiz epeydir bıktım
Allahım sonumu hayırlı eyle

• Beğen
Tepkiler: ne
Dün dükkan dolu eski arkadas gelmis bagira bagira konusuyor sesini az kisarmisin dedim ve türkce .. kimse olmasa neyse

Millette anlayış yoksa bende de yok
Hani böyle sürekli bir şey anlatıyorlar böyle yalan söylediklerini anlıyorsun ya o anda yüzüne de vuruyorum artık Susmuyorum ya kendinize başka saf bulun

İş arkadaşım arıyor diyor ki reçeller kabuklu mu ben ne bileceğim dedim aç kutuyu bak ya diyor öyle hatırlıyorum aç dedim bak elinde yok mu var dedim bak beni niye arıyon sanki reçel yapıyorum gkgkgkgkgk
Aydır mutfaktan elimi ayağımı çekmişim bir sürü insan var çalışan değişmiş herkes farklı çalışıyor herkesin beyni farklı çalışıyor krktktkgkg

Eski arkadaşlar gelmiş hikayelerimi hayırdır merak ettim dedim çok fazla merak iyi değildir kıza hiçbir şey anlatmiyorum uzak duruyorum hala daha kene gibi yapışıyor adama gkgkgktk uzak durun benden ben böyle kendi kendime ironlerimle mutluyum gkgkgkgkg
En azından kendimi üzmüyorum gülüyorum eğleniyorum dalgaya alıyorum hayatı iyi ki ben benim gkgkgkkg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri