Lgbt'nin doğuştan geldiği yalanı

Konu sahibi son olarak 1397 gün önce görüldü
netflixe bakın orası bu konular hakkında
belgesel gibi

murat övüçün maniti varmış erkekmiş altınlar falan alıyormuş
amerikaya yerleşeceklermiş bense trde maymunlarla uğraştım

Hocam arzunun sınırı yok. Her türlü senaryoyu kafasında kurup deneyimlemek istiyor. Başa dönene kadar sürer bu olaylar. Bir bakmışsın goril maskesi takmış partnerine
Tamam da gorile eğilimim var dersen saygı duymuyorlar. Ama iki kıllı şişko erkeğe "tercihleri kardeşim karisamazsin" diyolar.

Burada galiba kilit nokta "rıza"
Gorilin rızası belli olmadığı için kabul görmüyor.

doğulu değilim ama bizde de töre cinayeti sebebi olur
babama cinsel tercihlerime saygı duy desem en iyi ihtimal 3 harflileri anlar götürüp hocaya okutur.

Şu bi kesin feminen davranışlar ve hisler genetik değil sonradan edinilen bir şey.
Kendini eşcinsel olarak tanımlayan insanlar çocukluğunda kendini karşı cins gibi görerek bilerek büyüdüklerini söylüyorlar.
Ünlü bir eşcinsel modacı vardı bıyıklı bir abi adını unuttum, çocukken kendimi kız zannediyordum demişti mesela.
Biyolojik olarak iki cinsiyet vardır, hatta bunların kromozumu bile mevcut.
Doğuştan genetik olarak eşcinsel olarak doğmak bilim dışıdır ve kanıtsız bir iddiadır.
Yani mesela biyolojik olarak erkek doğup ve erkek gibi yetiştirilen birisi, o bedene en uygun olan erkek cinsel kimliğiyle bütünleşerek büyümüş oluyor.
Kadın içinde aynısı geçerli.
Cinsel kimlik ve cinsel yönelim doğuştan değil, sonradan edinilen bir olay.

lgbt-i'nin i harfi intersexsüelleri tanımalamak için pek sonradan eklendi mesela.
hem penisli hem vajinalı doğan bireyler. yani doğuştan, yumurtalığı olan erkek görünümlü çift cinsiyetli olarak tanımlanan bireyler.
hadi gel buradan yak.

Geri