Lgbt'nin doğuştan geldiği yalanı

Konu sahibi son olarak 1397 gün önce görüldü
A
Benim kafam şuna basmiyo.
Kıllı kel şişman iki adam birbiriyle yatabilir, öyle seviyolar diyelim.
Kılı kel şişman adamlardan biri, kilo verip çükünü kestirse saç uzatsa makyaj yapsa minisini giyip taş gibi olsa, diğer kıllı kel şişman adam onu hala arzuluyo mu.

Eğer arzuluyorsa ulan pezemenk, en başta orijinal kadın bedeni niye cazip gelmiyordu da şişman kıllı kel bi adamı düzme motivasyonun vardı.

Bunu bana anlatın.
Ay ne alaka arzulamıyordur
Kıllı göbişli erkeklerden devam diyordur

aynı örnek değil ama o zaman hetero kadınlarada gay ilişkiyi yorumlatmak lazım.
Bunu yazarken düşündüm.
Garip şekilde nüans var. Erkek eşcinselliği söz konusu olunca hetero kadın sadece yadırgıyor veya ayıplıyor. Fakat lezbiyen ilişki görünce iğreniyor çünkü kendini benzer bir tabloda hayal ediyor.

Galiba Netflix nesli öyle değil ama. Onlar her türlü match'e sükunetle yaklaşıyor

A

Ay ne alaka arzulamıyordur
Kıllı göbişli erkeklerden devam diyordur
Beki digeri kim için ne için değiştirdi ki bedenini

Galiba Netflix nesli öyle değil ama. Onlar her türlü match'e sükunetle yaklaşıyor
Çünkü o nesil direkt cinsiyetçiliğe karşı
Herkesin aslında Bisex olduğu düşüncesine giriyor bu da aslında
Yönelimlerimizi değiştirebilir miyiz sorusuna getiriyor
Offf kafam karıştı
Bunu bi gay arkadaşımla konuşmam lazım boşandı eşinden yeni gay oldu o bilir

Kadın oldu o artık ve daha fazla erkek tanıma şansını arttırdı

Doktor matematik basit.

Kendini kadın hissediyor, erkekten hoşlanıyor.

Cinsel yönelim eşit değildir biyolojik cinsiyet kimliği.

Mesela biyolojik olarak bir erkek kadınlardan hoşlanıyor, ama kendini kadın hissediyor. Kadın bedenine transforme oluyor. Trans lezbiyen kadın işte.

Konuyu heteroların tartışması ne kadar doğru bilemedim....

Gay dediğiniz, erkeklerle yatan translar da trans kadin heteroseksuel mesela.
Sindirim gereken bilgiler.
Tercih edilemez olduğu sindirilse kafi, cinsel şiddeti azaltmak acisindan

Son düzenleme:
Kılı kel şişman adamlardan biri, kilo verip çükünü kestirse saç uzatsa makyaj yapsa minisini giyip taş gibi olsa, diğer kıllı kel şişman adam onu hala arzuluyo mu.

Eğer arzuluyorsa ulan pezemenk, en başta orijinal kadın bedeni niye cazip gelmiyordu da şişman kıllı kel bi adamı düzme motivasyonun vardı.

Bunu bana anlatın.
* Kral blue öyster cult`cü daddy bear ise arzulamaz. Çünkü kadın bedeni onun için çok soft kalır. Hayvani dürtüleri overdose seviyedir. Ayrıca bir kadından daha iyi muamele yapıldığına inanırlarki bir erkeğin ne istediğini en iyi erkek bilir mottoları vardır asfkj

*İç anadolulu yada doğu anadolulu bir deady bear ise kadınlara olan öfkesinden ve ülkemizde kadınların sex kavramını bir ödül bir lütuf olarak lanse etmesinden , bulamamaktan muzdariptirler. Ya zoofili olup eşek kovalarlar yada dert sırdaşı olarak aynı dertten muzdarip dayıların olduğu mobil uygulamaları kullanırlar. Yada otoyol kenarlarını gözlerler.

Şimdi kadının tercih edilmeme sebepleride var bir sürü ama o kadar uzatmayacağım yazıyı. Zaten nerde absürd bir mevzu var ben oradayım. Şunları bileceğime üniversite okusaydım daha insani bilgiler ile istişare yapıyor olurduk.
Final de geldiğim nokta daddybear komposizyonu awk2.
Puhh allah kahretsin!

* Kral blue öyster cult`cü daddy bear ise arzulamaz. Çünkü kadın bedeni onun için çok soft kalır. Hayvani dürtüleri overdose seviyedir. Ayrıca bir kadından daha iyi muamele yapıldığına inanırlarki bir erkeğin ne istediğini en iyi erkek bilir mottoları vardır asfkj

*İç anadolulu yada doğu anadolulu bir deady bear ise kadınlara olan öfkesinden ve ülkemizde kadınların sex kavramını bir ödül bir lütuf olarak lanse etmesinden , bulamamaktan muzdariptirler. Ya zoofili olup eşek kovalarlar yada dert sırdaşı olarak aynı dertten muzdarip dayıların olduğu mobil uygulamaları kullanırlar. Yada otoyol kenarlarını gözlerler.

Şimdi kadının tercih edilmeme sebepleride var bir sürü ama o kadar uzatmayacağım yazıyı. Zaten nerde absürd bir mevzu var ben oradayım. Şunları bileceğime üniversite okusaydım daha insani bilgiler ile istişare yapıyor olurduk.
Final de geldiğim nokta daddybear komposizyonu awk2.
Puhh allah kahretsin!
Anlamadım ama galiba doğru söylüyor
Oyumu Blas. a kullanıyorum

@HosgeldinHarunAbi
Öncelikle bir çocuğa anlatır gibi anlatman beni memnun etti.

Tamam. Misal ben erkek bedenindeyim ama memnun değilim. Kadın hissediyorum diyelim. Ameliyatımı oldum, taş gibiyim.

Toplumda da kabul gördüm. İşim falan var. Ama partner bulurken kimi buluyorum. Delikanlıca erkek bedeni arzulayan aktif eşcinsel erkek sana bakmaz diyorsunuz. E hetero erkek de beni istemeyebilir.

E ben napacam? Kim bana partner olacak. O zaman transseksüel seven "erkek" gurup var. Bunlara "erkek" mi diycez.

İşte ben onları samimi bulmuyorum.

Edit: ben bunları yazarken @Blasphemous bitirme tezi yazmış. Teşekkürler

partner bulurken kimi buluyorum.
Kadınlardan hoşlanıyorsan kadın partner buluyorsun, erkeklerden hoşlanıyorsan erkek partner. (Yahut arzuluyorsan)

Duygu dünyası veya seks arzusu ile biyolojik cinsiyet normları standart toplum kalıpları ile değerlendirilmemeli.

Cis hetero erkek de her kadını beğenmiyor neticede.

Bilmiyorum, samimiyet testine tabi tutamıyorum ben şahsi olarak çünkü cis bir heteroyum. Ama anlatılan bu beyanlarını kabul ediyorum.

Kadınlardan hoşlanıyorsan kadın partner buluyorsun, erkeklerden hoşlanıyorsan erkek partner. (Yahut arzuluyorsan)

Duygu dünyası veya seks arzusu ile biyolojik cinsiyet normları standart toplum kalıpları ile değerlendirilmemeli.

Cis hetero erkek de her kadını beğenmiyor neticede.

Bilmiyorum, samimiyet testine tabi tutamıyorum ben şahsi olarak çünkü cis bir heteroyum. Ama anlatılan bu beyanlarını kabul ediyorum.
Ayol olur mu öyle şey. Bir dinamiği, bir sistematiği olmalı.

Benim en merak ettiğim şey isa`nın bir havarisi ile ilişkisi varmıydı? Çünkü yuhanna incilinde böyle bir mevzu geçer.

Bunu bana anlatın.
Hocam arzunun sınırı yok. Her türlü senaryoyu kafasında kurup deneyimlemek istiyor. Başa dönene kadar sürer bu olaylar. Bir bakmışsın goril maskesi takmış partnerine

Konu geylerden nasıl Kürtlere Kürtçeye evrildi? kjhjhjhjhkhjh….( Klinik vakka) …….faşist ve ırkçısın geçmiş olsun

Son düzenleme:
Geri