Anlamadim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yani bu yol ile para kazanan hatta servet elde eden , yeri gelince kadinlari gasp eden tanidigim zengin bir birey var. Senin anlattigin eskidendi haci. Simdilerde mahsun kirmizigulun gunesi gordumu gibi degil trans bireyler. O eski delikanli escinseller yok. Tarlabasinda doner bicagi sallayan translarda kalmadi. Emin ol o anlattigin insanlar mika raunun yada mukreminin umurunda degildir. Translari nasil temsil ettiklerini umursamazlar.yönelim olması bir tarafa, insanın cinsiyetini tercih etmesi bile bana garip gelmiyor. şu hali bile anomali olarak görenlerin yanında uç ve aykırı gelecek ama öyle, ahlaki normlarım bunu da böyle kabul ediyor. kaldı ki ülke de ve hatta dünyanın diger kara parçalarında translar kadar dışlanan bir grup yok. hastane, karakol gibi kamusal alanlarda dışlanırsınız. bir çogunun hikayesinde aile reddetmiştir, iş bulmak her zaman zordur, bırakın işi ölseniz namazınızı kılmak için hoca bulunmaz. çoğu zaman belki kimsesizler mezarlığında sayıdan ibaretsinizdir. her gün öyle ya da böyle zorbalarla karşılaşırsınız.
şimdi düşünelim tüm bunların toplamında, böyle bir şeyi tercih edebilir misiniz?
Hormonla bir alakası yok, evet.Hormonla ne alakası var.
iyi de mika raun, ya da mükremin kimin umurunda? lgbt-i aktivist değiller, hayatlarında kanımca onur yürüyüşlerine bile gitmemişlerdir. yaşadıkları hayattan banane ama temsil ettikleri bir şey yok. o yüzden bireysel olarak referans bile alınmamalılar. bülent ersoy bile dahil buna, şu güne kadar transları dahil ettiği tek bir cümle bile kullanmaya çekinmiştir, belki korkmuştur bilemem. çünkü yaşadığı, ün kazandığı toplumdan dışlanabilirdi.Yani bu yol ile para kazanan hatta servet elde eden , yeri gelince kadinlari gasp eden tanidigim zengin bir birey var. Senin anlattigin eskidendi haci. Simdilerde mahsun kirmizigulun gunesi gordumu gibi degil trans bireyler. O eski delikanli escinseller yok. Tarlabasinda doner bicagi sallayan translarda kalmadi. Emin ol o anlattigin insanlar mika raunun yada mukreminin umurunda degildir. Translari nasil temsil ettiklerini umursamazlar.
He bi mabel matiz var efendi gibi mesela.
yok arzulamaz herhalde. asıl soru şu erkeklerin lezbiyenlere karşı daha ılımlıyken, gaylere karşı bu kadar nefret besleme sebepleri ne? gayliği, erkeklik gibi yüce bir mertebeyi bırakıp, kadın gibi daha aşağı olana yönelmek olarak mı görüyorlar? ha fetişize etme kısmı da var lezbiyenleri ama büyük sebep bu olabilir mi?Benim kafam şuna basmiyo.
Kıllı kel şişman iki adam birbiriyle yatabilir, öyle seviyolar diyelim.
Kılı kel şişman adamlardan biri, kilo verip çükünü kestirse saç uzatsa makyaj yapsa minisini giyip taş gibi olsa, diğer kıllı kel şişman adam onu hala arzuluyo mu.
Eğer arzuluyorsa ulan pezemenk, en başta orijinal kadın bedeni niye cazip gelmiyordu da şişman kıllı kel bi adamı düzme motivasyonun vardı.
Bunu bana anlatın.

Önce bi bunu anlamam lazim .sBenim kafam şuna basmiyo.
Kıllı kel şişman iki adam birbiriyle yatabilir, öyle seviyolar diyelim.
Kılı kel şişman adamlardan biri, kilo verip çükünü kestirse saç uzatsa makyaj yapsa minisini giyip taş gibi olsa, diğer kıllı kel şişman adam onu hala arzuluyo mu.
Eğer arzuluyorsa ulan pezemenk, en başta orijinal kadın bedeni niye cazip gelmiyordu da şişman kıllı kel bi adamı düzme motivasyonun vardı.
Bunu bana anlatın.
Mesajımla bağlantılı olduğu için alıntı yapmanı umardım.bu kürtler de bir tuhaf. eskiden mağdurum mağdurum diye veryansın ederlerdi, şimdi ise hassas kalpleri mağdur edip duruyorlar.
kendi dilini konuşmasına müdahale edene damga vurmak ne kadar ayıp, hele de küfür eder gibi faşist demek. bir de bunu global bir dil olan ingilizce ile kıyaslayınca, ne yabani bir olay, resmen facia.
Bence mertebe meselesi değil.yok arzulamaz herhalde. asıl soru şu erkeklerin lezbiyenlere karşı daha ılımlıyken, gaylere karşı bu kadar nefret besleme sebepleri ne? gayliği, erkeklik gibi yüce bir mertebeyi bırakıp, kadın gibi daha aşağı olana yönelmek olarak mı görüyorlar? ha fetişize etme kısmı da var lezbiyenleri ama büyük sebep bu olabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 105666
kanki okumadım ama muhtemelen haksızsın.Mesajımla bağlantılı olduğu için alıntı yapmanı umardım.
Mağdur değilim.
Herhangi bir yabancı dili, anadil kabul görmüş bir ortamda konuşmanın görgüsüzlük olduğunu, tüm diller için geçerli olduğunu fakat bunun Kurtce gibi politik manipülasyona acik bir dil olunca ajite edilebildiğini örneklemek istedim.
İngilizce 'nin ulusal bir dil olması konu dışı. Tüm diller için geçerli.
Almancı birine alıntı yapıp almanca konuşsam da gorgusuzluk; mesele Almanca'nın kalite seviyesi değil; dili "Türkçe" olan bir ortamda, Almanca bilmeyenler olacağından 'Görgüsüzlük ' yapmış olacağım. Burada Kürtce konuşan birine görgüsüz diyebilir misin sen mesela. Ben bir Rum olarak Rumca konuşana derim,zaten umrumda olan bir dil de değil; Türkçe'yi benimsedim. Bu da beni bağlar.
Konuyla bağlantısı ise şu açıdan çok uyumlu:
LGBT bombok bir hal aldı fakat cinsel kimlikler biyopsikolojiktir; doğumsal, doğumsal-gelişimsel ya da gelişimseldir (tartışılıyor üçü de) bu hakikate bombok demek ise geri kafaliliktir fakat yine politik sebeplerden LGBTye bombok deyince homofobik damgası yemeniz çoğu zaman kaçınılmazdır.
aynı örnek değil ama o zaman hetero kadınlarada gay ilişkiyi yorumlatmak lazım.Bence mertebe meselesi değil.
Hetero erkek penceresinden lezbiyen çifte bakıyorsun o nedenle fetiş gibi algılanıyor (threesome). Ona duhul eden bişi olmadıkça hetero erkek bunda sorun görmez.
Ama hetero kadına sor bakalım aynı sakinlikte bakıyor mu lezzoluğa. Bakmaz, iğrenir.