ÜSözlük Lena

Konu sahibi son olarak 4347 gün önce görüldü
Ooo lena ne güzel insansın sen herkesler öyle diyor sempatim var zaten sana karşı tuz biber oldu bu konu inşallah daha çok tanışırız :)

Selam karşim nerye çıkıyöz:aeg:

Karistirmadim, siz iki iyi arkadassiniz benim gozumde tamam mi .p

severim , sayarım kendisini .. bana karşı her sarfettiği kelimeler değerlidir .. insanlığı mekteplere ders olsun..

Ya mathii:D bu düşüncenin sebebi neydi ki,yani nedendi

@Relativista sağ kolun hakkında bilgilendirir misin bizleri ltf.:D
Neyin bilgisini vericem Allahaşkına doğru söylemiş Mathilda.p
Kendisine buradan teşekkür ediyorum:D

Ayrıca ne oldu o kartvizit işi " EceLena, Relati' nin sağ kolu " diye kart bastıracaktın hazırsa bana da gönder de soranlar oluyor dağıtayım:D

Bu kız benim mesajlarımı trollemisti bir kaç defa ben çok uzulmustum o zaman hatta o hırsla gidip aglamistim sonra hirs yaptım paraya kiydim uzak doğuda espri yapabilme yeteneğiyle ilgili ders aldım filan. az gittim uz gittim dere tepe düz gidemedim çünkü uzak doğu da tepeler çok yüksek, Resmen yüksek yuksek tepelere ev kurmuslar.
Hatta iki ay giremedim farketmissinizdir falan hep bunlar lenaya hirskmdan.

sözün özü hulusi kentmen gibi kiz

Oturup karşılıklı bir turşu yiyemedik ona yanarım sjdjjs mis gibi kız zeka kat sayısı yüksek boy desen zaten iki seksen :D sonuç olarak best of the forumsal

Ciddili yazmaya geldim. Kaçıncı cümleye kadar ciddiyetim sürer bilmiyorum. Başlıyoruz.

Şimdi, geçmişte günlerden bir gün ben gittim, konulardan birine, bir hanım üyeyi kast ederek tam hatırlamamakla beraber "ondan pek hoşlanmıyorum ama hissettiğim şeyden de rahatsızım çünkü bana karşı hiçbir olumsuz davranışı olmadı." tarzında bir şey yazdım.
Sözü edilen kişiden hala hoşlanmıyorum, bana hiçbir olumsuz davranışı olmadı ve nedensizce hissettiğim bu şeyden son derece rahatsızım. :liv:

Neyse, efendim, işte can alıcı nokta şurada, lenamcım, bunu üstüne alındı ve o şapkalı yukarı yukarı bakan ponçik avatarıyla bunu belirten bir şey yazdı ve ben de o kişinin o olmadığını söyledim. İşte tam da böyle kaldım -> :nee:

Mevzunun devamına gelecek olursak ben çok şaşırdım çünkü lena muhabbetim olmasa da asla herhangi bir olumsuzluk düşünmediğim sevimli, tatlış üyelerdendi. Gel zaman, git zaman bir şekilde aramızda mesajlaşma oldu. Çok detaya girmeyeceğim-onun sayesinde- ben onun gibi güzel bir insan tanıdım. Tanıştık, sevdik birbirimizi. Yüz yüze görüşmek de nasip olur inşallah :aeg:

Muhabbeti güzel, tanıdığım kadarıyla gönlü güzel, güven veren, zeki bir üyeyi tanımaktan memnunum. Ciddi ciddi dinlerken, bir anda yüzünüzdeki ciddiyeti kocaman bir sırıtmaya dönüştürüyor. Birkaç üye var Leyla ile Mecnun dizisi gibi, Lenacık bunlardan biri.
Öperim.

Lena (etiketlemeyince görmüyon :aeg: )

Bu sıralar huysuz ve tatlı kadın modunda ben onun çocukluğunu bildiğimden ötürü yeni tanıyanlar sanmasın ki hep böyleydi eskiden görecektiniz siz bir de onu. Bana melek der dönüp bi kendisine bakmalı. Çok övüp de hayran kitleni daha fazla artırmak istemiyorum. Kıskanıyorum çünküsü. :anla: sçs en çok ben sçs :srl:

Lenamcım neredesin, sana bir hediye. Üstün zekam sayesinde:sırıt:

Larimcim canımcım, teşekkür ederim yakıştı mı:aeg:

Çok yakıştı lenamcım yine kendi sözlüğüne yazıyor ay bunlar beni öldirecek :aeg:

:D bana bişi demiyorlar larimcim raad ol. Admin kankalarım var benim adfd.
Üstün zekasından öptüğüm pamda kılıklı hatun ya. Hem sevdiriyo hem de güldürüyö.

Lena müthüş bi insan, çok güzel bi de :dyg:
Yokluğunu anında hissettirir, öyle alışırsınız yani :aeg: bağımlılık gibi bişey . Çok güldürür mesela, kendine has bi tarzı var . Tamamen özgün , kibar , tatlış , o yüzden çok seviyom zaten. Tagı gibi organik bi hatun xd
Bi de güven meselesi karşılıklı. Sebepsiz güven hisettirmişti ilk tanıştığımızda , gün geçtikçe artan bi güven bu.
Sçs Lenaaa <3

Geri