Ciddili yazmaya geldim. Kaçıncı cümleye kadar ciddiyetim sürer bilmiyorum. Başlıyoruz.
Şimdi, geçmişte günlerden bir gün ben gittim, konulardan birine, bir hanım üyeyi kast ederek tam hatırlamamakla beraber "ondan pek hoşlanmıyorum ama hissettiğim şeyden de rahatsızım çünkü bana karşı hiçbir olumsuz davranışı olmadı." tarzında bir şey yazdım.
Sözü edilen kişiden hala hoşlanmıyorum, bana hiçbir olumsuz davranışı olmadı ve nedensizce hissettiğim bu şeyden son derece rahatsızım.
Neyse, efendim, işte can alıcı nokta şurada, lenamcım, bunu üstüne alındı ve o şapkalı yukarı yukarı bakan ponçik avatarıyla bunu belirten bir şey yazdı ve ben de o kişinin o olmadığını söyledim. İşte tam da böyle kaldım -> :nee:
Mevzunun devamına gelecek olursak ben çok şaşırdım çünkü lena muhabbetim olmasa da asla herhangi bir olumsuzluk düşünmediğim sevimli, tatlış üyelerdendi. Gel zaman, git zaman bir şekilde aramızda mesajlaşma oldu. Çok detaya girmeyeceğim-onun sayesinde- ben onun gibi güzel bir insan tanıdım. Tanıştık, sevdik birbirimizi. Yüz yüze görüşmek de nasip olur inşallah :aeg:
Muhabbeti güzel, tanıdığım kadarıyla gönlü güzel, güven veren, zeki bir üyeyi tanımaktan memnunum. Ciddi ciddi dinlerken, bir anda yüzünüzdeki ciddiyeti kocaman bir sırıtmaya dönüştürüyor. Birkaç üye var Leyla ile Mecnun dizisi gibi, Lenacık bunlardan biri.
Öperim.
Lena (etiketlemeyince görmüyon :aeg: )