ÜSözlük Lena

Konu sahibi son olarak 4347 gün önce görüldü
Bütün güzel şeylerin tek bir insanda toplanmış olması beni hem şaşırtıyor hem de çok mutlu ediyordu.
Çok seviyorum öyle böyle değil <3

ira nin konusunda bana rest cekmis. reste rest cekmeye geldim. çekiyorum, REST.

küs-barış

Çok sevdiğimi defalarca söyledim zaten biliyööör..
Tüm iyi huyları almışlar bir insana vermişler adıda lena olmuş :p
Canım kardeşim senide pek seviyorum zaten ben sizi en çok seviyorum bunu belirtmeme gerek varmı :cici: :cici:

lenalenalenalenaleaelnaelaenale

Kendisi aşırı güler yüzlü hoşsohbet bir arkadaşımız, ama biraz uyku problemi var :liv:
Umarım yüzyıllarca sabahın köründe kalkarsın iyi forumlar :gamer:

hemen hemen herkesle anlaşabilen ve herkesçe sevilen insanlara çok az rastlarsınız. lena onlardan biri. resmen muhtarlığa adaylığını koysa alacak seviyede bir insan. evet. sohbet ederken gülebilir, kahkaha atabilir, çayınızı yudumlarken hunharca pöykürtebilirsiniz. dertleşmek isterseniz derdinizi dinler, yol gösterir, değer verir. kucaklayıcı bir yapısı sevecen bir bakışı efsane bir saçısı var. saçısı biraz saçma oldu ama olsun. lena saçmalamarı her zaman hoş karşılar. bu anlamda kendisiyle konuşurken saçmalamış olsanız bile enem rezil oldum diyerek panik yaşamazsınız. ayrıca zekidir. kelimelik oyununda beni her ne kadar zorlayamamış olsa da benim dışımda herkesi yenebilecek kapasiteye sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. lena beklenmedik bir şekilde gamer'dir aynı zamanda. zaman zaman kendisiyle online platformlarda karşılaşırız. kendisi çok kabullenemese de (ki böyle şeyleri kabullenmek zordur ) beni asla hiç bir zaman yenemez.

lazliv was here

şimdi onu bi övecem bi övecem bir daha övecem :D ama nası öveceğimi bilmiyorum ki anlatılmaz yaşanır diyip sıyrılsam olmaz mı :D biriyle kavgalı olacağını pek düşünmüyorum uyumlu biri zeki güzel ortalamanın üstüne biri daha nolsun işte :D

Lenaaaaaa Aynı gün doğmuş olmamız
ne güzel tesadüf dimi? :p
Uzaktan severim kendisini. Öptüm

İkimiz de 8 yıldır belki daha fazla psikolojik desteğe hiç ihtiyaç duymadıysak bu birbirimizin sayesindedir.Bir insana bu kadar güvenip hiç çekinmeden, şüphe etmeden, rahat rahat konuşup içini dökmek kadar güzel bişey yok. Hayır bir de bu hem cinsiniz düşünün kıskançlık yok, fesatlık yok sonsuz güven ve sevgi var.
İyi ki varsın senn yine kanım kaynadı bak gel öpcem :e4::ks::srl: <333
Hep aynı şeyleri yaşıyor düşünüyor, hissediyor olmamız da kaderin bize cilvesi olsa gerek asdfjk
Seni karşıma çıkaran Allah'a sonsuz şükürler olsun.

Oha 8 yıl mi kıskandım :(((
Cok paylasimimiz olmadi ama sempatim var cokcaa.
Lenaaa seviyorum seniiiiiiiiii

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz tanışmadık (tanıştıysak da unutmuşumdur sjdh) ama ben de severim böyle hafif sivri dili tam benlik.
Dostumun dostu benim de dostumdur şeysinden seviyor olduğum çıkarımına vardım, bence bi çay içsek anlaşabiliriz. djdjdj

kendisi hem benim icin hemde onu tanıyan insanlar için değerli bir kişiliğe sahip.. :f:

sosyal medyada tanıdığım insanlar arasında yeri ayrı olan biri.. çok sık konuşma imkanımız olmamasına karşın her konuştuğumuzda hitap etmesiyle düşüncelerini dile getirmesiyle hep dokunabilmiştir yüreğime huzur vermiştir.. desteğini çok gördüm sağ olsun. .

iadeyi ziyarete geldim,butun kizlari ele gecirmis durumda :d sfjsk yalniz butun kizlari ahah
tanidik geldi mi lenaaa'm xd operim.

s.a, bu kızı da çok seviyorum, buraya da kokumu bırakıyorum, aeg'in meleklerindendir, ayıqs asdasd

Bence çok tatlı.
İsmi de hoş.
İsminden mütevellit kafamda Adriana Lima'ya taş çıkartacak bir güzellik canlanıyor.
Edası, sempatikliği, havası bana marplemi hatırlatıyor.
Kelimelikte zehir gibi.
Ef beşler kıskaniyör bu hatunu.
Ben de sevdim. Çok hoj yani ama bundan size ne tabii.
Tatlısın, tatlı kal.

Yanlisim varsa duzeltin ama; leon un yani nami deger relativista nin sag kolu, diy mi :D

Geri