ÜSözlük Lena

Konu sahibi son olarak 4346 gün önce görüldü
ergenliğimin bütün çirkinliğine şahit olan dünya tatlısı insan. ayrıca kızılın da en çok yakıştığı hatundur.

milattan önce üye olduğum forumlarda kullandığım nickleri bilmesiyle şaşırtan sevdiğimiz kamkimiz. :p

Lena çok uzun zamandır tanıdığım eti topkek kılıklı. Güzel müzik zevkine sahip sağlam bir sırdaş ve kadim bir dost olmanın yanısıra şu hayatta tanıyabileceğiniz en hoşsohbet insanlardan biridir. Ayrıca, tam bir kar leoparı ve halis karataş'tan iyi jokeydir dsfafdad.

Ne helena, ne milena forumların PİRENSESİ Lena. Seviyorum seni kamki.

6 Ekim de Sapphire nin terasını kapatıcam senn için. :p
Profil bilgilerimiz hemen hemen aynı olan cici hatun.
Neyse Fenerbahçe kutlamalarına gidiyoruuz dimiii? :p :p

İçimi,dışımı, herşeyimi bilen tek insan.
Kendime söylemeye korktuğum şeyleri bile nasıl oluyorsa ona rahatça anlatabiliyorum.
Ben bir tek onunla dertleşebiliyorum şu hayatta.
Çünkü biliyorum sırrım bir tek onunla güvende.
Tanıdığım günden beri asla pişman olmadığım.
Güzel yüzlü,melek kalpli, iyi niyetli,doğru dürüst bi hatun o
Bence herkesin onun gibi bir dostu mutlaka olmalı şu hayatta.
İyi ki tanımışım iyi ki. :srl:

Sessiz, sakin. Henüz tanışmadık ama forumdaki genel duruşu güzel.

Saygı değer Lena bizim onunla muhabbetimiz çok olmamasına karşın samimiyetimiz muhabbetimizin çok olmadığı kadar fazla olduğunu düşünüyorum aynı zamanda şu satırları yazarken seninle tanışalı ama uzun zaman birimi geçtiği gözümün önünden şöyle bi gelip geçti , tam olarak süre gelen zaman birimine aşina olmasamda epeyce bir vakit var..

Tanıdığım ilk günden bugüne kadar vefasından hiç bi vakit ödünç vermeyen ender insanlardan sağolsun , hani kimi zaman bir insanın iki üç kelam sohbetti bile insana iyi gelir ya , Lena da öyle biri işte samimiyetine inandığım doğalığına inandığım vede bunca zamandır o zaman biriminin göstermiş olduğu süreçte karakter vede kişiliği ilk tanıdığımda nasılsa şuanda da öyle olan nadir insanlardan..

Uzaktan uzağa bana saygısının olduğunu hissetmekle beraber.
Aynı hissi onada verdiğimi düşünmekteyim..
Eğer ki onun gibi bir insanla arkadaşsanız götürüsü mümkünattı yok olamaz ama getirisi bi sürü şey olabilir , böyle bir fırsat elinize geçmişse eğerki çok şanslısınızdır o şansınızı kaybetmemeye bakın..
Varlığın mutlu etmekte arkadaşım , saygılar mavi derinliklerden..

Toplu yaptığımız muhabbetler dışında belki asla üç beş cümleden öteye gitmesek de her zaman sevdiğim,seveceğim ve saygı duyduğum biri.
İsterseniz aylarca konuşmayın ama asla vefasızlık yapmaz.

Birine iltifat dolu birşey yazmak ne zormuş ulam ya.
Yeniden çeşitli insanların taklidini yapacağım günü bekliyorum kendisine.. djsafk.

İyi ki varsın kamki,mutluluklar beyefendi ile. :p

Hem çok güzel hem çok zeki hem çok sempatik. Aynı ben akskdlfl
Çok seviyom la seni. Yüzünü yerim.

Zor onu anlatmak. Böyle forum köşelerinde 3-5 paragrafa sığdırılamayacak kadar özel bir insandır.

Ama madem uykum kaçtı. Size elimden geldiğince Lena'yı anlatayım.

Eğlenceli ötesidir... Onunla konuşurken kahkaha krizlerine, gülmekten karnınıza saplanacak kramplara hazırlıklı olmalısınız.
İçtendir... Sizden de öyle olmanızı bekler.
Arkadaş canlısıdır. Kendisine iyi yaklaşırsanız mutlaka karşılık bulursunuz.
Biraz çocuksudur. Sevdiklerine karşı kırılgan olabilir. Ama bir o kadar yumuşak kalpli ve affedicidir.
Kötü gün dostudur. İyi gününüzde onu yanınızda göremeyebilirsiniz ama kötü gününüzde mutlaka yanınızda olacaktır.
Hani bazen uykularımızdan her gece kan ter içinde uyanırız, olur olmaz kirpiklerimiz ıslanır ya her şeye, işte o anlarda kafanızı Lena'nın omzuna dayayabilirsiniz.
Vefalıdır. Kendinizi en berat hissettiğiniz anda uzun ince parmaklarıyla hayatınıza dokunur, bir mucize gerçekleştirir ve sizi iyileştirir.
Güzeldir. Benden duymuş olmayın ama baya güzel yani.
Sır küpüdür. İçinizde atmak istediğiniz yükler varsa Lena'yla paylaşın. Anlattığınız her şey onunla sonsuzluğa gidecektir.

Hani bazı insanlar olur. Netten tanışırsın ama zaman içerisinde sanal bir arkadaşlığın çok ötesine geçer...Hayatında ciddi bir yer kaplar...Benim için Lena o'dur.
İyi ki vardır.

Bu mesaj yoğun Sezen Aksu eşliğinde yazılmıştır.

İçindeki çocuğa sarıl,
sana insanı anatır...

Farklı ve sempatik geliyor bu kız bana, görünce yorumlarını okuyorum.İki yorumundan birisi mutlaka güldürüyor=)

tripçi vb. şeyler diyo bana artiz midir nedir :T: ne zaman trip attıysam.

Evde bir turşu var 4-5 kavanoz mis gibi :D Eğlenceli ve güldüren yorumlarını görüyorum yani eğlenceli biri diye düşünüyorum daha sık gelmeli foruma ne demiştin turşu seven insandan zarar gelmez :D Turşu koleksiyonumu göstereyim bir ara :umursama:

ya saçlarını severim çok tatlı çok da yakışmış,alıp sarmalayıp saklayabilirim.

Sevgili Lena...
evet hiç tanışmadık,hiç konuşmadık ama hep en umulmadık anlarda tebessüm ettik birbirimize uzaklardan.
bir insanın yüreği ile gözgöze gelmenin nazarımda vücut bulmuş halidir lena...
Sevgiyle kalasın.

Geri