Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuşluk vakti gibi zamanın belirli süresinde var sonram yok.. Yorumlarınızı beyenerek takip ediyorum. Daha fazla rastgelmek dileğiylee. Saygılarr hanfendi.
Nazara gelebilir diye çekindiğimiz için zat-ı muazzezlerini, hareket-i zarafetlerini, muhabbet-i cesaretlerini ve daha nice maharetlerini övemiyoruz bile.
Bir de unutmadan, arada böyle forum ortamı üzerine bilgi kırıntıları veriyor ya, işte o çok şeker.
fenerbahçe konusundaki iyimserliği kafayı yedirtecek seviyede.
onun dışında her konuda yaptığı şık ve duruş sahibi yorumları gözlerimizin arayacağı nitelikte.
Bana fenerbahçe için akrostiş yazdıran, delisi biri. İnan cinsiyetini bile bilmiyorum, ama çok forumda olması gereken birisisin sen.
Günlük olarak her mesaja bakar, yorum yazar, atlamaz. Tüh ya konum gerilerde kaldı diye üzülmeyin, Lefty hortlatır.
Güzel insan
Selam Lefty hanım... cnm lefty hnm....
Yeni rütbeniz hayırlı olsun … bir türlü tebrik edemedim..
zaten ben sizin düz sıradan bir üye olmanızı kabul eden biri değilim… etmedimde……….
bugünün hayalini kurdum…
Şimdi hayalini kurduğum eser gibi karşımda duruyorsunuz……
Biz böyle elmas üyeler olarak her daim emrinize amadeyiz……