ÜSözlük Lefty

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Ama neden böyle oldu ya.
Ben Annayla zor rekabet ediyodum, nooldu buralar karisti hep, rakipler cogaldi 🙄
Ben sizle nasıl mucadele ediyim ya lariler gelmis donguler nildalar angieler.. yok muydu daha cagirin herkes gelsin 🤭

Ama neden böyle oldu ya.
Ben Annayla zor rekabet ediyodum, nooldu buralar karisti hep, rakipler cogaldi 🙄
Ben sizle nasıl mucadele ediyim ya lariler gelmis donguler nildalar angieler.. yok muydu daha cagirin herkes gelsin 🤭

Sen gelmeseydin kimsenin dikkatini çekmeyecekti lane hnm…ben romantik ortam oluştururken ışıkları açtın bütün büyü bozuldu…
Rica edicem bi de sitem eden taraf olma….

lefty hanımın kalitesi zaten tartışmaya kapalıdır. yazdığı her mesajı, ortaya koyduğu her fikri mutlaka okur ve önemserim. foruma katkısı gerçekten çok fazla. bilgi ve birikiminden daha uzun yıllar faydalanırız inşallah. allah gönlüne göre versin, iyi ki burada var. kendisi akrep ama koç burçlarına karşı ayrı bir sempatisi var. bu kısmı özellikle yazıyorum ki, koç burcu kontenjanından bana birkaç puan daha versin. :d Anna hanımın postlarını bir gün denetlemeye, onaya olacak diye endişe ediyorum 😂

Evet kısa sürede yaptığım analizler sonucu kendisinin oldukça seviyeli, her forumda bulunması gereken yönetici profilinin tam karşılığı olduğunu düşünüyorum.
Yaşı kaç bilmiyorum ama davranış biçimi açısından çok olgun bir insan vibe uyandırıyor ben de.
Kendisine Lefty hanım denmesi de bence forumda çokca saygı gördüğünü ispatlıyor.

Geri