ÜSözlük Lefty

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Bir gun cok sinirlendim hisimla lefty'e saydirmaya basladim,soylendim. Kadin o kadar sakin ve olgun cevap verdiki soylediklerime sonradan utandim. Bence her ortama bir lefty lazim, inandigi sevdigi degerlere cok bagli, guzel bir insan.

Bu konudan anladigim su:

Konuya yazanlar: Lefty cok sakin
Lefty: Yoo bende sinirleniyorum
Konuya yazanlar: Yok Yok cok sakin
Lefty: Sinirlendigim zamanlar oluyor
Konuya yazanlar: Lefyt kendine gel sen sakin birisin
: )

Latife bir yana,usturuplu ve itidalli bir insan Lefty hanim.Fenerbahceli olmasi disinda su an bir kusurunu goremiyorum ben.Tez elden o kusurundan da kurtulmasini dilerim.İste o gun Nirvana'ya ulasip,beser-i kemaliyat makamina ulasacaktir. Sjhs

Leftyciğimin ciddiyetinden sıyrıldığı anlar çok eğlenceli. Bazı insanlarla diyaloğa girdiğinde bu daha çok gerçekleşiyor. Mesela aeg, mesela iba (jfjdh) mesela anna mesela plesk. Ara ara ortaya çıkan Lefty mizahı gülümsetiyor beni.
Bu aralar doğum günü ama ne zaman? Umarım buralarda olduğum bir güne denk gelir, kaçırmak istemem *.* Kocaman bir kalp bırakıp kaçıyorum.

Ben buralardan detoks yapmak adına yolculuğa çıkarken kendisi özel üyeydi bir döndüm adminiçe olmuş, çokta yerinde ve güzel olmuş.
En son rumuz değişikliğimde kendisine biraz çıkışmıştım bana yelek ören abla gibisin diyerek, eh bilir ki kardeşler de yaramazlık yaparrrrrrrrrrrrrr. Yaşından bağımsız onu hep bir abla olarak gördüm, iyi ki var. Can ciğer kuzu sarması değiliz biliyorum. Halimi düşünüp, hatırına getirdiği her gün adına kendisine teşekkür ederim.

Öyle herkesi sevmez inanmadığı kimseye kelime sarf etmez sevdiklerine şevkatli ve yakındır gerçekliği ve duruşu paha biçilemez çok seviyorum :)

keskin çizgileri olan biri lefty. ciddi görüntüsünün altında eğlenceli biri olduğunu düşünüyorum… takım mevzularındaki yorumlarına çok gülüyorum hdjd. foruma en çok emek verenlerden biri, her şey gönlünce olsun leftycim<3

Son düzenleme:
Geldiğimden beri hiç değişmedi. Kendine has duruşunu, çizgilerini çok seviyorum. Hiç tanışmadım adını bile bilmem ama farklı bi enerji hissediyorum aramızda, çok samimi geliyor. Yorumları çok içten, ne kadar bilgili ne kadar nahif bi insan oluğunu hemen anlayabiliyorsunuz. Kimseyi kırdığını, kimseyle münakaşaya girdiğini görmedim genelde saygı duyulan, çok sevilen biri. Lefty ile sorun yaşayan da hatayı kendinde arasın bi zahmet.
Canım Lefty, bu sabah nickini bi çok kez görünce sözlüğüne yazmak istedim. İyi ki varsın :emoji_cherry_blossom:

Kızdığım dönemler oldu. Ancak geçti. Bir yanlış -bana göre- tüm doğrularını götürmemeli. Saf kötü bir insan olduğunu asla düşünmüyorum. Belki kendine göre ilkeleri vardır. Bu yüzdendir mesafesi. Benim adıma hatam, kusurum olmuşsa affola. Onun dışında foruma da inanılmaz emek veren bir yönetici. Forumun durgun zamanlarında konu açarak, spor bölümlerinde yaptığı yorumlarla forumu dinamik tutmaya çalıştı. Sorumluluk bilinci yüksek bir insan olduğu anlaşılıyor. Görmeyi seviyorum. Gitmesin. FB şampiyon konusu açmayı nasip etsin rabbim…

Gördüğüm kadarıyla her ne kadar fena hâlde forumculara maruz kalsa da, kendisi için asıl katlanılmaz olan Akdeniz kıyı şeridinin şirret yaz sıcakları. Buradan vardığım kanaatle, coğrafi konumun ve buna bağlı olarak şekillenen iklim koşullarının, kıymetli Lefty üzerindeki etkisinin insan faktöründen daha fazla olduğunu söyleyebilirim.

Title: Uzman Akademisyen Ordinaryüs Profesör Kedi

Eski aktifliği özleniyor................

böyle özel üye görmek değişik hissettirdi, sanki hep yöneticiymiş gibi...
nadir zamanlarda yanlış düşündüğünü, haksızlık yaptığını düşündüğüm olmuştur yalan olmasın. ama genel olarak hep pozitif yaklaşmaya çalıştığı kanısındayım.
hiç bozulmayan o ciddiyeti... dalga geçilen mesajlara bile ciddiyetle yanıt verişi... nasıl bu kadar sabırlı kalabiliyor, hayret. sabır işi çünkü her şeye bu kadar ciddi yaklaşmak :d
hiç yormuyor mu? ben bile senin adına yoruluyorum bazen...
fenerbahçe'ye olan inancına ayrı hayranım bu arada. ne olursa olsun umudun hiç bitmiyor... sen de burada güzel bir renksin Lefty hanımcığım, tamamen kaybolmayınız...

@Lefty hanım sizi yönetim olarak görmeyi özledim. Geri dön ya. Kızdığım zamanlarda bile içten içe üslubu, tartışma adabı ve sakinliği ile insanı imrendiriyor. Bir insanın düşmanı olacaksa da Lefty gibi olsun yaaa
Forumda kendini en iyi ifade eden, kızsa, üzülse bile seviyesini korumayı başaran birisi. Fenerbahçeli olması ayrıca güzel <3
Bir peri masalı yazıp şampi olur muyuz? :*

Geri