ÜSözlük Lefty

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Buraya geldiğimden beri saygısından çizgisinden ödün vermeyen Sevgili Lefty

Okadar güzel yönetiyorsun ki ilişkileri ben gibi hırçın bir insanı bile sana karşı asla saygımdan ödün verdirmedin :))
Saygı duyduklarım arasında glu ve sen çok özelsiniz. Sen gerçekten asil ve nadide bir kadınsın. Yani 10 sene geçse unutmam o denli iz bıraktın :))
Seviyorum seni ve saygıda duyuyorum çünkü bunu hakediyorsun <3

Canım lefty :emoji_purple_heart: uzaktan uzağa en çok sevdiğim kişi o abartısız.. güzel cömert gönlünü seviyorum

Sert ve soğuk duruyor ama cok hassas ve kırılgan olduğunu düşünüyorum... soğuk duruşu aslında onun savunma mekanizması...
belki de bana öyle geliyor...(kalp gözümle yorumladım skj) Lefty hanım mesafe ölcüsünü iyi ayarlıyor.. o mesafeyi aşanı henüz görmedim... hakkında yorum yaparken bile haddimi aşmamaya calışıyorum... burada görmekten hoşnut oluyorum.. samimi sevgiyle seviyorum onu....

Eskiden daha soğuk ve katı bulurdum. Climax ile olan edi ile büdü tarzındaki dostane atısmalarını özledik. Son zamanlarda böyle çok minnoş geliyor. Hatırnaz bir insan. Seviliyorsun.

Böyle bir şahsiyet nasıl Kılıçdaroğlu'nu destekliyor oluyor aklım almıyor

Kendisi ile tanışmadık hiç muhtemelen. Ama forumlarda nadir görülen üsluplardan bir fikir belirttiği zaman bağlamını da muhakkak anlatıyor. Kendisini o kadar net ifade ediyor ki boşluk bırakmıyor fikrine ilişkin olarak.

Ayrıca kendisi olmasa muhtemelen forumda, forum oyunları dışında yazacak konu bulamazdık. Bu yönüyle de foruma katkısı da yadsınamaz.

Mizacı sert diyenler olmuş, bence kesinlikle değil, net konuşan insanlar zaman zaman sert olarak algılanabiliyor, Lefty özelindeki yanılgı da bence bu.

Daha fazla yazması, daha fazla konu açması dileğiyle.

Sux neden bizim mesajlara o ifadeyi atıyor @Larien... bi sor bakalım... Lefty hnm kusura bakma merak ettim.... "söylemem" derse ne olur bilmiyorum.....

Sux neden bizim mesajlara o ifadeyi atıyor @Larien... bi sor bakalım... Lefty hnm kusura bakma merak ettim.... "söylemem" derse ne olur bilmiyorum.....

kdkdj ramazan dolayısıyla sürekli tefekkür halinde galiba… jdfjh lefty hnm kusura bakmayın, cevap vermek zorunda kaldım… yine de en doğru cevap için kendisine soracağım…

Canim benim. Cok seviyorum fazla fazlaaaa.. gonul bagimiz kuvvetli daha ne olsun..

Hiç sohbetim olmadı, izlenimlerime göre çok çalışkan bir admin, forumun en aktifi gibi geldi;d
Başarıları daim olsun<3

Şovu sadeliğinde yatan arkadaşlardan, iletişimde net, fikirlerinde ısrarcı, değer vermeyi bilen, umuyorum ki hakettiği değeri gören, saygıda kusursuz, isterim ki önündeki günlerin hepsi sorunsuz….

Selam olsun Sn. Lefty

denize gir boy verelim, parti kur oy verelim Böyük Başkan Letty hanım, yanlız saçları akşener traşı yapma emekli erkek subaylara dönersin sen

Kibar, saygılı, sevimli. İletişimi iyi her şeyi açık açık belirten yanlış anlaşılmaya müsade etmeyen biri. Mizahı bile kibarca
Ayrıca karşısındaki kim olursa olsun (çok yakınları elbette hariç) aynı ilgiyle cevap veren biri

Son düzenleme:
Akıllı ve olgun ve kendini çok iyi ifade ediyor. Yazdıklarını okumadan geçmek istemiyorum

Mükemmel bir varlık. Aynı ortamda bulunma şansını yakaladığım için mutluyum.

Forumda duruşunu beğendiğim kişiliklerden biridir. Bir insan objektif olabilir mi? İnsanı insan, bizi biz yapan şey arzularımız ve duygularımız. Her ne kadar zeki canlılar olsak da maalesef hala temel içgüdülerin kölesiyiz. Bu sebeple de ben tamamen objektif olunabileceğini düşünmesem de kendisi bu durumun terazisindeki kefeleri dengede tutan nadir insanlardan. Hitap tarzına gelince hep derim; bir insan ne kadar çok okuyorsa ne kadar çok geliştirmişse kendini kelime dağarcığı o kadar geniştir. O kadar iyi kendini ifade eder. Olaylara kuracağı cümlelerle müdahale eder. Hiç bir ikili diyaloga küfür ya da hakaret vari cümlelerini görmedim. Belki de bundandır. Umarım bu çizgisinden hiç ayrılmaz. :)

Geri