ÜSözlük Lefty

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Olaylara bakışı araştırmacı ve düşündürücü, aklı başında bir üyemiz. Bi de çok ciddiymiş gibime geliyor.

Sanal hayatin bize kazandirdigi cok ender bulunan pirlanta gibi bir dost.

Kendisi ayrica Forum genelinde yaklasimi, konulara verdigi cevaplar ve durusu ile bu platforma kalite katan uyelerimizdendir.

Mutluluk her daim yaninda olsun kardesim.

Lefty forum ortamında tanıdığım en ölçülü karakter. Üslubu, tarzı, tavrı yaklaşımı takdire şayan.. Fanatizmden, bir fikre körü körüne bağlı olmaktan çok uzak. Bu durum; konulara objektif bir gözle bakabiliyor olmasını sağlıyor. Arka planının böylesine sağlam olduğunu bildiğim için yorumlarını keyif ala ala okuyorum. Ayrıca foruma değer kattığını düşünüyorum. Seni tanıma fırsatını bize tanıdığın için teşekkürler Lefty her şeyin gönlünce olmasını diliyorum.

Fikirlerini onemsedigim, yorumlarini mutlaka okudugum biri, kendisini, meslegini, yasini, herseyini merak ettigim nadir insanlardan.

Araştırmacı gazeteci Uğur Dündar'ın tek rakibi. Canavar uzmanı Saadettin Teksoy'un ekürisi. Bilgi birikimine hayran olunası insan.

Neyse; bu kadar kasıntı "tanım"lamardan sonra gel gelelim işin tuhaf ve dumur kısmına. Uzunca bir süre Lefty bey ile konuştuk. "Lefty bey aman, Lefty bey yaman" diye yardırıyorum. Bir zaman sonra ismini vermek istemeyen arkadaşla laflarken "Lan o kadın?" deyivermişti de çok büyük bir yıkıma uğramıştım. Lefty benim için bir abiydi, bir beyefendi idi, kendi bilmese de benim için bir dayı oğlu figürüydü. Bizim buralarda dayı oğlu önemlidir.

Sinemadan tiyatroya, edebiyattan tarihe, arielden omoya; hepsi hakkında bilgisi olan zat-ı şahane. Ailecek sevilen, en çok da sayılan bir hanfendiymiş. Ayrıca nedense solak olduğunu düşünüyorum.

Herkesin ortak bir çizgide bulaşması sevgili Lefty' nin,aslında ne kadar da kendini iyi ifade ettigini,birikiminin derinliğini,olaylara bakış açısındaki geniş penceresini,kişilerle kurabildiği doğru iletişimin sonucu.
Burada yazılanların tümü benim için de koşulsuz geçerli hissler.
Lefty gibi saygılı insanların bu tarz yerlere kattığı en güzel netice,kaliteydi.Buraya bir çoğumuz bu kalitenin verdigi hissiyat için giriyoruz.Insan ilişkilerinde ki tevazu ve yüksek anlayış kabiliyeti için kendisini tebrik ediyorum.
Sadece bilgi,deneyim ve donanımı ile değil,duygusu,hoşgörüsü,yaklaşımının naifliği de kendisini farklı kılıyor.Burada tanıdığım güzel insalardandir,Lefty.Buraya girmeye cesaret etme sebeplerimden biridir kendisi.
Olgun insanların varlığı,bazılarımıza güven verir.Orada bulunmamıza vesile olur.Lefty de hiç kuşkusuz onlardan biri.Bazı kişiler vardır,onları sadece okumak değil,anlamak ta gerekir.Çünkü yuzeysellige sığmayacak kadar engin bir derinliği vardır.Lefty de bana bu hissi veren ender ınsanlardandir.
Her şeyin üstesinden gelecek kadar güçlü fakat ince bir dalın narinligi kadar zarif bir hanimefendi.Bana verdigi hissiyat daima böyle olmuştu.O yüzdendir ki haksızlığı hak etmeyecek kadar düzgün bir insan.
Kendisine sevgi ve saygım daima vardır.Arzu ve hayallerinizin gerçekleşmesi ümidiyle.Var olun Lefty :)

Onu ilk gördüğüm zamanlar çok dikkatimi çekmişti yorumları. Sonra çok saçma bir olayda ufak bir tartışma yaşamıştık. Evet imkansız gibi ama ben sevgili Lefty ile küçük bir sürtüşme yaşadım... Sonra konuşup çözdük tabi. Aklındakileri söylemekten çekinmeyen ama bunu yaparken de kalp kırmayan bir hanımefendi. İçimden bir ses mecnun tosununu benden daha çok sevdigini söylüyor ama olsun....
Onun yorumlarını okumayı seviyorum umarım her şey gönlünce olur sevgili Lefty.

Herkes çok güzel yorumlar yapmış, birbirine benzeyen cinsten. Bir çok insanı ortak noktada buluşturmak kolay değil. Tabii ki forumda çok fazla gereksiz övgü sözcükleri kullanılıyor ama burada yapılan övgüleri hak eden bir tavrı var forumda. Zaman zaman yorumlarına katılmıyor olduğum yazıları olsa da okuyorum her daim. Hayatında başarılar diliyorum.

Bi kere kızdığını görmedim.
Bi kere yılıştığını.
Bi kere haksızlık yaptığını.
Bi kere şımardığını.
Bi kere itici olduğunu.
Bi kere kalp kırdığını.
Bi kereden bişi olmaz sevgili Lefty :)
Forumun Bir numarası.

Sözlükte konum olmayınca benim için kendini feda eden nadide bir insan. Teşekkür ederim @Lefty hanımcım. Kendisini bu forumda tanıdım, gayet aklı başında, dostlarını koruyup kollayan bir tavrı var. Tespit ve düşüncelerine çoğu zaman katılıyorum. Hayatında başarı ve mutluluk seninle olsun.

kahve konusunda klara ile dirsek temasına girip beni alt etmeye çalışan malum arkadaş unutur muyum asla :D

Acikcasi onu fazla tanimiyorum.o yuzden onun hakkinda yanlis yorum yapmaktan kaciniyorum.guzel gunler seninle olsun

Hep aklıma gelen bir şey var ama bir türlü denk gelip yazamadım, Lefty hanımcim ile reelde de tanışma şansım olsaydı bana bir şey olduğu taktirde gözüm kapalı mecnunu ona vermeyi düşünürdüm...En az benim kadar iyi bakacağına eminim diyebilirim. Mecnunko insan gibi bir şey zaten perde yirtmaz koltuklara zarar vermez 'gel mama' dediğinde o koca göbeğini zıplata zıplata koşarak gelir, 'çık' dediğinde önce ayağını ısırır sonra çıkar gider...
@Lefty hanımın gözlem yeteneği müthiştir, çoğu zaman benim aklımdan geçen ama cesaret edemediğim şeyleri yazar telepati yöntemiyle anlaşmak gibi bir şey benim açımdan. Zeki kadındır, keşke zamanında felsefe üzerine olan foruma gelip daha erken tanışma şansım olsaydı derim her zaman.

İnşallah ailen ve sevdiklerinle birlikte mutlu ve sağlıklı bir ömür yaşarsın lefty hanımcım.

Forumun nokta atışı yorumlar yapan nadir üyelerinden. Bilgili ve saygılı. Forumda birçok insana örnek olası bir sima.

Kaliteli anlamlar yüklü cümleleri var. Düşünce tarzı ve zihniyetini beğeniyorum. Yazılarını tâkip ettiğim üyelerden biridir kendileri.

Kendine özgü bir bakış açısıyla konuları değerlendiriyor.
Kendine ait bir çevresi var ve dışarıya karşı mesafesini koruyor.
Ara sıra gergin görüyorum, gereksiz bir gerginlik. Gerginliğini sanat ile, müzik ile atmasını öneriyorum buradan.

Geri