ÜSözlük Larien

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Larien hanimi gecen gün karanfil sk. dost kitapevinin önünde,
karsisinda celimsiz bir kadin ile tartisirken gördüm.
Kadin laf saydi saydi saydi ve larien hnmın tek karsiligi "şöferrrr!" diye seslenmek oldu.
Muhtemelen evine gittiginde fona "etta james - all i could do was cry" koyup,
kahve esliginde murat mentes veyahutta alper canigüz filan okumustur.

not: bizim sokaga girseydi kendisi merasim bandosu ile karsilanirdi. yanlis sokagin kurbani oldu.

dipnot: saygilar selale...

Watsaptan hiç konuşmadığımız gün bana kendisinden şöyle bir mesaj geldi " birazdan duşa giricem" mesaja bakakaldım.. nalaka ya şimdi... "he tamam senden sonrada ben girerim" diyecek halim yok tabi slkj sanki aynı evdeyizde ben mutfakta domates doğruyom.. öyle bi rahatlık...

Yine küstüğümü yazmış sljj
İki sohbet ederiz, sen o zamanlar küsmüştün haberin yok, bir saat sessiz kalırım, noldu Küstün mü yine.. üsteki üyenin ayak numarasını tahmin ederken peşimden gelir, ayak numarasını söylesem küser şimdi fln. sürekli başımın üstünde sac diplerimden derime saplanan bir nefes hissediyorum...
unutmuyor unutturuyor slkj hayır sen uğur böceğisin annenin sana terlik papuç alacağını ucarak kıpır kıpır bekleyen birisin.. neden böyle yapıyorsun.. Sedat Peker gibi niye takılıyorsun :D

Buraya geldiğimde samimi olduğum ilk kişi sendin.. ne kadar neşeli, nasıl bir kafa bu, şu hareketlere bak.. dediğim ve tamamen benim ruhuma göre muhabbet edebileceğim.. hiç sıkılmayacağım bir Larien tanıdım.
Telefon görüşmemizde bunun imzası oldu.
gülmekten konuşamadık.. bana niye aradın dedi sljj "poyrazım tuttu aradım" buna bir dakika güldük.
Ama niye aradın demesine küsebilirdim, küsmedim sljj demek ki her şeyede küsmüyorum.
Sahi niye öyle dedin....

Keyfimi yerine getiriyor.. huyu cok güzel.
kardeş gibi hissediyorum.
Benim ömür boyu güzel hatırlayacağım, güzel anacağım kişilerden birisi.
mutlulukla beraber bi duygusallıkta bırakıyor.
onu kırmaktan haya etmeli insan yoksa ciğerin parcalanıyor.s
ben cok memnun kaldım senden.. ben de seni bir miktar memnun edebildiysem ne mutlu bana. slkj seni seviyorum hanımefendi.

Bir de sen ve W hanım ile samimi olduğum zamanlar Shini hanım bana kötü kötü bakıyordu skjh "bu nerden cıktı ya" der gibi.. "kim len bu Anna" der gibi..
sonra sonra alıştı bana şimdi eskiye göre gülen gözlerle bakıyor.. siz olmasaydınız bana daha cabuk ısınırdı..en cok beni severdi. aramıza siz girdiniz :D

Bazen de bana bu adam gibi muamele yapıyorsun.. sen beni annamıyorsun ama ben annıyorum..

Ah Larim sürgün kekim…
Seviyorum ya
Yalnız dün affetmem diye şarkı yollamışsın. Bişi mi yaptım gı korktum bir an…

Gergin ve sinirlı olunca hemen ona koşuyorum aklıma bir şey takılınca hemen ona koşuyorum fikirleriyle beni pamuk gibi yapıyor bana iyi geliyor yol gösterişleri..
Iyi kii varsın zeyy :*

@Anna Karenina, arkamdakiyle taarruza geçicem ama önce kalkmam lazım, gerçi arkamdaki daha çok hadi bugün sizinle parka gidip salıncağa binelim havasında....

20210701_021845.jpg

Evinde, bir gece lambasi icin fazla hanim hanimcik şu cismi barındıran azamiz -affet lari-
Ilk gördügümde kahkaha patlatmistim ki ardindan kopan kahkaha tanelerinden ilki; dantel islemeli dirsek boyu zarif eldivene gecirilmis bir cift Zeynep eline dönüsmüs,
sırrak! diye bu canta lambayla mericleri tokatlıyordu.. ellerinden didem madak fesleğenlerini topluyordu bi hışımla..
Cünkü kendisi yogun imgeciler kulübünün bir numarali üyesidir..
En büyük düsmani da ortamlarda "siz asktan n'anlarsiniz bayim?" dizesiyle dolasip duran mericler..baska kim olacak sandiniz aristokrat bu kadın, atı filan var(yazık), soylu. Sayet fransa'da dogup büyümüs olsa idi en az düşes unvanına sahip olurdu, öylesi feraset sahibi. Bana da yanında dük de l'omelette(tavuk suyu) unvanını verirdiler... o yüzden iyi ki bu topraklarda dogmus..
Seffaf perdeden vicdani durusu cok güzel.
Mamafih cok cok muzip ve pozitif. Göge bu duraktan bakılıyor

Son düzenleme:
En son bu konudan da engellenicem....

Umarım arkadaşlığımız dostluğumuz ömür boyu devam eder.. Seneye aile ortamına gireceğim tatil yapmak için neden girmim ailesi benim gibi arkadaşı olduğuna çok memnun olacak eminim dndj hayatımda olan biteni bilen sayılı insan hatta tek bile diyebilirim djsj pata küte her şeyi ona anlatıyorum kalbinin iyi niyetine inanıyorum istesede nazari değmez..

Umarım arkadaşlığımız dostluğumuz ömür boyu devam eder.. Seneye aile ortamına gireceğim tatil yapmak için neden girmim ailesi benim gibi arkadaşı olduğuna çok memnun olacak eminim dndj hayatımda olan biteni bilen sayılı insan hatta tek bile diyebilirim djsj pata küte her şeyi ona anlatıyorum kalbinin iyi niyetine inanıyorum istesede nazari değmez..

bu sene de girebilirdin, birbirimize alışalım diye tutturduğun için deniz, kum, güneş teklifi yapmaya çekindim dmdj gıyabında tanıyorlar zaten, tanışma şeklimizi de biliyorlar, böbreğimi çalmadığın için teşekkürlerini ilettiler, minnettarlar... seni seviyorum canım, bütün temennilerine de amin :*

Şuan yanyana olup senin balkonda battaniye altında tirim tirim titreye titreye kahve içip dedikodu yapabilirdik.. Pek beceremiyorsun ama olsun ben senin her halini seviyorum yüzünden gülücük hiç eksik olmasın öyle her şeye gülmeye devam et sen..
Öptüm..

Geri