Sa. Update'e geldim. İzin var mı? :sırıt:
Bilmiyorum buna hazır mıyız? Elleri göreyim?
Ya ben update adı altında saçmalamaya geldim galiba. Çünkü neden saçmalamayayım?
Boyum bir on, saçmalamayı severim.
Taam şey. Sadede geleyim. Larisu ve ben hayata farklı pencerelerden bakıp aynı şeyi görebilen iki insanız bence.
Düşüncelerimizin temelleri farklı, bazı düşüncelerimiz taban tabana zıt hatta ama ben bir konuya girip yorum yapacağımda aklımdan geçenin onun tarafından çoktaan yazılmış olduğunu görüyorum :sırıt:
Bazen multim olduğundan şüphelenmiyorum değil de. Sordum geçenlerde, eğer multim olsaydı söylerdi, bilirdik yani.

Yani Lari sizi sevmişse, belli konularda bambaşka oluşunuzun önemi yoktur. Bakınız özelde falan hiç konuşmadığım, saaadece konulardaki şapşirik muhabbetlerimle tanıdığım bir insan fakat biliyorum.
Neyse ben duygusal şeapamıyorum, ciddiyet yüklemesi yarım kalmış da bende, bağlantı kopmuş sonra :d
Yani Lari'yle istediğiniz kadar saçmalayabilir, sınır tanımayabilirsiniz.
Bir de Lari'de şey özelliği var. Yani bana mı özel bilmiyorum ama çok mutsuz olduğumu anlamış gibi oraya buraya bana iyi gelecek şarkılar bırakıyor. Çok tatlış değil mi? :hppy:
Uzun lafın kısası her eve lazım bu kız arkaaşlar. Zeki mi zeki, tatlış mı tatlış ve aynı zamanda merhametli, mantıklı, bir de şey, ışıklı spor ayakkabı seviyor -bakın bu çok önemli bir özellik- daha ne olsun?
Lari hnm benimle bir çay içer miydiniz acaba?
Çok kopuk bir yazı oldu. Telefondan şeaptığım için. Pcde şeapsam daha başarılı olurdu.
Neyse bu arada sence şeapmak kelimesini kullanarak kaç fiilin canına kıyıyorum günlük hayatta? Bunu da bir düşünmez miyiz? Yani limonatalarımızı yudumlarken diyorum. Çay deyince sıcaklandım.
Ben yüzmeye gidiyorum Lari hnm, hoşçakalınlar...