ÜSözlük Larien

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Sempatik hanımlardan birisi, pek sevdim, pek beğendim kendisini.Buradan selam ve saygı ve öpücük ve gulucuklerimi gönderiyorum =)

Çok doğal ve sempatik.Sevilmek için kendini kasmıyor,açık sözlü ve kimseye minneti yok.Ayrıca iyi gözlemci.. Her şey gönlünce olsun.Yüzün hep gülsün..

Ben de tatliligindan dem vurmaya gelmistim ki, herkes yazmis, yeni bir sey degilmis .p
Sahsen tanimayip kanimin kaynadigi bikac uye var onlarin basini cekenlerden, adini gorunce okumadan gecmediklerimden.
Kalbinin temiz, yuzunun guzel olduguna eminim, gulmek de yakisir gulsun hep :)

Sa. Update'e geldim. İzin var mı? :sırıt:
Bilmiyorum buna hazır mıyız? Elleri göreyim?
Ya ben update adı altında saçmalamaya geldim galiba. Çünkü neden saçmalamayayım?
Boyum bir on, saçmalamayı severim.
Taam şey. Sadede geleyim. Larisu ve ben hayata farklı pencerelerden bakıp aynı şeyi görebilen iki insanız bence.
Düşüncelerimizin temelleri farklı, bazı düşüncelerimiz taban tabana zıt hatta ama ben bir konuya girip yorum yapacağımda aklımdan geçenin onun tarafından çoktaan yazılmış olduğunu görüyorum :sırıt:
Bazen multim olduğundan şüphelenmiyorum değil de. Sordum geçenlerde, eğer multim olsaydı söylerdi, bilirdik yani. :liv:
Yani Lari sizi sevmişse, belli konularda bambaşka oluşunuzun önemi yoktur. Bakınız özelde falan hiç konuşmadığım, saaadece konulardaki şapşirik muhabbetlerimle tanıdığım bir insan fakat biliyorum.
Neyse ben duygusal şeapamıyorum, ciddiyet yüklemesi yarım kalmış da bende, bağlantı kopmuş sonra :d
Yani Lari'yle istediğiniz kadar saçmalayabilir, sınır tanımayabilirsiniz.
Bir de Lari'de şey özelliği var. Yani bana mı özel bilmiyorum ama çok mutsuz olduğumu anlamış gibi oraya buraya bana iyi gelecek şarkılar bırakıyor. Çok tatlış değil mi? :hppy:
Uzun lafın kısası her eve lazım bu kız arkaaşlar. Zeki mi zeki, tatlış mı tatlış ve aynı zamanda merhametli, mantıklı, bir de şey, ışıklı spor ayakkabı seviyor -bakın bu çok önemli bir özellik- daha ne olsun?
Lari hnm benimle bir çay içer miydiniz acaba?
Çok kopuk bir yazı oldu. Telefondan şeaptığım için. Pcde şeapsam daha başarılı olurdu.
Neyse bu arada sence şeapmak kelimesini kullanarak kaç fiilin canına kıyıyorum günlük hayatta? Bunu da bir düşünmez miyiz? Yani limonatalarımızı yudumlarken diyorum. Çay deyince sıcaklandım.
Ben yüzmeye gidiyorum Lari hnm, hoşçakalınlar...

Başta birine çok benzetmiştim. Hani çok da şey gelmiyordu. Ne bileyim sanki bana çok yakın değilmiş gibi. Hatta bana böyle tavırlı olduğunu, benden çok hoşlanmadığını düşünüyordum. Daha sonra aynı bölümde olduğumuzu öğrenince mesaj attım ve öyle tanışma, kaynaşma faslı gelişti. Hani böyle çok mesafeli de değil vıcık vıcık da değiliz.

Yazdıklarını okurum. Kendisini beğenirim. Anna hanımla diyalogları da hoş. Olgun biri. Ama çocuksu yanı da var bence.

Çok tatlı furyasına katılmaya geldim gidiyorum tschüüs

Tanimadan sevip saygi duyabileceğiniz kimseler kolonisinin bir bireyi.

Kendini ifade etme şeklini ve yorumlarini genel olarak beğendigimide belirtmek isterim oldukca sicakkanli ve sevimli gorunuyor buradan.

Anna hanimla muhabbetleri icin ayri bir parantez acilabilir ; disaridan bakinca gayet ciddi bir hal icerisinde gorunuyor olsalar bile konuya azcik daha hakim olunca sacma salata bir muhabbet dondugunun farkina variyorsunuz ve bu yuzunuzde guccucuk bir sımayliye sebep oluyor [emoji14]

Sizi seviyoruz efenim.
Güzel günler dilerim.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep yazsa da okusam dediğim hatun. Kullanıcı adı da hoş Larii diyesim geliyor.

Larien hanimcigim, ne kadar bi sohbet muhabbet donemi gecirmemiz gerekiyor acaba cay hakkini elde edebilmek icin:lutfen:

Cok isterim, insallah diyorum. Nasip, kismet, hayirlisi .d

Bir gece yarisi ve yine sen
yine düşüverdin aklıma bir aleyna tilki sarkisin da
"Sen olsan bağri" diyisinde.
:liv:

Geri