Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şans dediğimde o her yaz çılgınca tırmanıp canımı acıttığım ama hiç vazgeçmediğim erik ağacı geliyor aklıma hem erik yer hem deşarj olurdum şanslıydım evet o ağaca sahip olduğum için
O topluluk varya işte bidolu teyze ve torun çoluk çocuk # evet devrik yazdım cümle kombinasyonunu bozdum öyle algılanmak hoşuma gidiyor olabilir devrilen kelimeler ve ben
Kişisel gelişim ve okumak ve başlıyoruz oku oku geliştiğin her kare minnet duyacağın bir yazı var bir yazar çünkü sen kendine minnet duymak isteseydin açar kendi özkitabını okurdun
Kusmak evet ama bünyeden dolayı değil acıdan kusarlarmı insanlar mümkün mü acaba evet mümkün gögsüne oturan dehşet ilede nefes alamamak bunlar tanımlanmalı
Bir ıslık çalıp taksiyi durdurmak gibi bazen yaşamak hayatı yakalamak için bir yerde durdurup gideceğin yere ilerlemen gerekiyor gelmeyen taksi olmayan olamayacak hayat gibi
Bir kadavra istiyorum huzuruma ve diri insanı değil sıyrılmış bir beden yada kemik torbası ilmek ilmek otopsi yapıp hakkında rapor tutmak istiyorum çünkü insanlar et ve kemikten oluşmadı sadece