Lanet Kişisi

Konu sahibi son olarak 3717 gün önce görüldü
Yaptığım şeyin yapmak istediğim şey ile kıyaslamasını yaptığımda ulaşmak için daha çok şey yapmam gerektiğini anlıyorum ee emeksiz hiç bişey olmuyor da devreler yanmasa bari değilmi.
Yürü Seniz çok konuştuk gidiyoruz.

Adal bir insan bulmak okadar güç ki zaten aramıyoruz da hani çıksa arada ve anlat dese bizde şüphesiz kalsak karşısında nerdee

İnsanların ağlarken ki ruh hallerine inmek istiyorum o göz yaşı yanaktan süzülene kadar hangi hikayeyi anımsayıp içleniyor olabilirler ki burun direği sızlıyor sonuçta.

Alk kişisi olmak hayat ile bütünleyici olabiliyor bazen.
Nokta ne kadar bolsa son bir okadar çok oluyor koymakta sonlandırmakta iş sayılıyor yoksa nasıl her sona başlangıç yazılır ki.

İnsanlar , fosfor yeşili karakterlerini giyip nasılda yanıp sönüyor değil mi lanet neyseki ben gece görüşü ile ilerliyorum gözümü alıyorda.

Yoldan geçerken kafama yediğim futbol topu kadar ansız ve sarsıcı bazı haberler o an üzülmek yada sevinmek yersiz kalıyor.

Belçin hallerimi hiç yok sayamaz şu acun fazla çarpıcı bir gerçek gibi kabullenmesi şart.

Yaşımın tutmadığı her olayın içine çekilmek ve birebir özne olup içselleştirilen yaşam hikayelerimizi kim yazıyor akıl hafsalam almış değil.

Yolculukların vazgeçilmez molası gibi fesbuk insanlar bir duruyor intihar edeni yazıyor gezmeye gidenin çekiyor görgüsüzlerin vazgeçilmezin hırsızların açık adresi neyse durun inecek var.

Kasığa inmiş bir agrı gibi bazı hisler sevişmezsen ölebilirsin ağrıdan bakire hisler kıvranmayı sağlar herzaman.

Ortaya bir cinsiyet koy biri sevişsin biri savaşsın ama ikiside bir cinsten türemiş olsun

teyzeciğim bu resim koyma merakın nedir adeta açık adresle hırsız çağırıyorsun ama olmaz ki böyle.

Tamam tamam az önce bir kitap okudum ve ondan sıyrılmak için yazmak istedim kitap nevrimi döndürüyor bazen okumuyor yaşıyorum sanki devam.

Develer yüksek hayvanlardır bunu ancak üstüne binip kendini yerde bulan anlar evet ben deveden düştüm olamaz mı.

Melek yüzüme aldanmayın ben bir korkuncum * diye kitap alıntısı aldı az önce beynim galiba kurt kız az sonra kapıda belirecek

Su gibi içiyorum sayfaları o son beni tatmin edecek mi bilemem kahramanlar kan seviyor nede olsa.

Silik ezgiler kalmış nota sayfalarında fazla silik ve yoksayılmış bu yüzden olabilir bazen duyamamak
hiçe sayılmış belirteci

Duvarın alçı tutmamış yanları gibi kalabilir bazen ifadeler donuk ve dökük bunu zaman zaman hissedersin ama dile getirmeye her zaman cesaret edemezsin

Birgün demiş çirkin beat birgün eğilip köpek başını okşamaya başladım köpek sahibi sandı çirkinliğime aldırmadan diye not düşmüş köpeklerin tercih meselelerine girmemeyi düşündüm sonra

Geri