Lanet Kişisi

Konu sahibi son olarak 3717 gün önce görüldü
Tiyatro sahnesinde başrolleri zorlayan replikleri seçtim kendime zorlamak diye buna denir

Şans dediğimde o her yaz çılgınca tırmanıp canımı acıttığım ama hiç vazgeçmediğim erik ağacı geliyor aklıma hem erik yer hem deşarj olurdum şanslıydım evet o ağaca sahip olduğum için

Birçok paragrafların arasından anlamı yitmiş özne gibi kalmak diyordu , sen özne ol git aralara sıkış adaletsiz düzene yenik diyorum

Kaygan zemin tuzagı gibidir bazı gözler baktığın anda kaydığının anın salisesi nahoş kalp çarpıntısı belirteci

Evet yaşam kotası dolmuş o yaşlılara sormak istiyorum taşıdığın yükleri nereye bıraktın nine dede ?

Merhaba teyze kurşun dökermisin bana göz göz olsun çarşafı kafamda sıkı tut kafama dökmemelisin o sıcak suyu

O topluluk varya işte bidolu teyze ve torun çoluk çocuk # evet devrik yazdım cümle kombinasyonunu bozdum öyle algılanmak hoşuma gidiyor olabilir devrilen kelimeler ve ben

Misafir telafuzu ve dünya geçin oturun herkes yerini alsın komedi trajedi ve ormantik bir asır geçireceksiniz

Kişisel gelişim ve okumak ve başlıyoruz oku oku geliştiğin her kare minnet duyacağın bir yazı var bir yazar çünkü sen kendine minnet duymak isteseydin açar kendi özkitabını okurdun

Çoban hikayeleriyle büyüyüp justin delisi olmak böyle bişey bögürmenin anlam kazandığı saçma sanat kişisi

Tamam sızlanma eline biraz arpa al ve kuşlara serp bunların farkında ol yoksa asla bir yetişkin olamazsın

Ben gökkuşağı değilim dedi cris renklerini kendin keşfet benden alman seni görkemli yapabilir ama ben aynı renklerle iki kişi olmak istemiyorum shine

Ve mutlu son ölebiliriz Seniz

Kusmak evet ama bünyeden dolayı değil acıdan kusarlarmı insanlar mümkün mü acaba evet mümkün gögsüne oturan dehşet ilede nefes alamamak bunlar tanımlanmalı

Bir ıslık çalıp taksiyi durdurmak gibi bazen yaşamak hayatı yakalamak için bir yerde durdurup gideceğin yere ilerlemen gerekiyor gelmeyen taksi olmayan olamayacak hayat gibi

Bir kadavra istiyorum huzuruma ve diri insanı değil sıyrılmış bir beden yada kemik torbası ilmek ilmek otopsi yapıp hakkında rapor tutmak istiyorum çünkü insanlar et ve kemikten oluşmadı sadece

Baykuş dala konmuş ötüyor namesiz ve kart be kart sesi ile ama bu kart ses bazen irkilmesi için lazım insanlığa önemli bir detone değil mi

İnsan israfı karakterler silsilesi yani demem o ki her görülen insan diye sınıflandırılamaz

İşim gücüm yok şimdi kalkıp nasılsın mı diyeyim yani ?
Neden gayet iyiydi polyannayı oynarken ?

Bu tuzlu meltem mi böyle genzimi yakan yada duymak istemediği şeylere sağır olan insanların boşluğumu

Geri