ÜSözlük Lanemoje

A
  • Kullanıcı Asel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
nabıyonuz acaba, kızın konusunu naptınız :T:

İnsan sevdiğine takılırmış. Lanemoje'nin değeri yüksektir bizde.

Ben de şakasına yazdım, atar yapmışım gibi olmasın. Şu ifadeyi koyunca :T: gülmekle eş değer. İfade komik çünkü.
lanemoje, değerli evet. Sevdikleriyle mutlu olasıca.

Onu uzun zaman once bir sizofren arkadasla didisirken kesfettim >) Cok hircin ve aciksozlu tanidim . Sonra, baktim ki aslinda hicte oyle biri degil gerektiginde gosteriyor bu yuzunu :D . Yakindan taniyinca fikirlerim tamamen degisti. Samimiet ve mesafeyi ayni anda koruyabilen,aile hayatiyla herkese ornek olacak bir hatun o. Opuldun o guzel yuzunden iyi bak kendine :)

Ya ben kiminle didistigini bile unuttum, nasil bir balik hafiza oldum boyle. Ama fikrim degismemis hakkinda .p konuyu acan pis ve de vefasiz asele selamlarimi gonderiyorum burdan. Edit; onun icin biriyle tartistim ama onun hic haberi olmadi .p sonra o baristi affetti ama ben hala kizginim affedemedim .pppp o derece severim kendisini.

atar yaptın bence, hesabı sorulacak merak etme.

insan sevdiceğine kalmış. herkesin değerine kimse karışamaz. lanemoje ekmekle tüketilir bizde. afiyet olsun

Çokkk eskilerden tanıyıpta uzunca muhabbet edemediğim en şirin annelerimizden biridir:sevimli:

Yüreği güzel insan,yüreği güzel anne,yüreği güzel abla bla bla bla değerlisin,daima.

Seni gõrünce direk "şefkat " kelimesi zihnimde dolaniyor.
Doğal, içten tavırları var.
Tam böyle dertleşilecek ,sığınılacak liman gibi...

Neşesini seviyorum. Hüznünü de öyle. Seviyorum bu kızı. Allah yolunu açık etsin tatlı annik. Allah hayat yolunda karşılaştığın imtihanları kolaylaştırsın.

Güzel bi anne olduğunu düşündürüyo bana, anneliğin vermiş olduğu olgunlukla beraber çokta eğlenceli biri.
:T: bu ifadeyi onunla şeyaptım birde.

annik mi? yegenim sacma sapan kelimeler uydurmayin yau. kocaman kadini annik yaptiniz ya. tovbe estafurullah.

Hepimizden 9836528638 adim onde bence bosuna tartismayalim xd

Görüyorum ve arttırıyorum :aeg: ;
Kendisi aeg’in kıdemli meleklerindendir. Hiyerarşik yapıda bir tık yukarıdadır diğerlerine göre.

Not: günlük yoklama alalım bundan sonra, senin üzerinden yürüsün bu işler lütfen :D

Cağırmadim direkt yaptim , sizin gibi bir hamfendiyi buralara kadar yormak olmazdi.

4df708ce081b74c1e3dc31aa28b78e13.jpg

aaa ben yumurtayi gormedim sanki onun icin yazmiş gibi olmusum skhkjs

Seni severim ben lane hanimefendicigim <3

Geri