ÜSözlük Lanemoje

A
  • Kullanıcı Asel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Kamkimi de beni de sevecek :ak1:

Valla benim en sevdiğim annenin ismi gülden, kendisinin yemyeşil gözleri var.
Ama lanemi de severim, tam bir annik :T:
Tam bir yengeç, piii
Bir de güzel idare ediyor, bilemiyorum bu tutumunu örnek almalıyım.

Oturup böyle uzun uzun konuşulası bence. Hiç sıkılmam.

Belli bir olgunluga erismis, kimsede kusur aramayan biri. Verilen cevaplari asla unutmaz, bu da karsisindakini onemsedigini gosterir. Acik sozlu, guzel bir insandir. Kirilmayi hak etmicek kadarda degerli. Optum cok xxx

Tanıdığım en iyi anniklerden biri. İyi de bir arkadaştır.
Severim kendisini, forumdaki vicdan sahibi ve zeki insanlardan biridir.

Lane benim icin degerli olan nadir insanlardan aslinda ama fazla sirnasamiyorum ve bunu cok fazla dile getirmekten biraz cekiniyorum sebebi o samimiyet esiginden tam olarak gecemedigimiz icin sanirim, beni asiri bulabileceginden endiseleniyorum. Ben biraz hoyrat severim de sdjsk
Oysa senin her seyin olculu sevgin, elestirin, tartismalarin, eglenmelerin. Cok seviyorum bu yonunu. Bir yandan hayati tecrube edinmis olgun bir kadinsin bir an icindeki cocugu oldurmemis eglenceli, sevimli biri oluyorsun. Sende her seyden biraz var sanirim. Ya da her seyde biraz sen varsin :p

Anlatmana gerek yok ablacım.
Arkadaşlık-dostluk tarzınla,duruşunla seni tanımış olduğum için gururlaniyorum zaten.
Bizim birbirimize bir şey anlatmadan da anlaşmamız mümkün :)
Bir tanesin.

sıcak insan..
sağduyulu , hoşgörülü insan..
tarzı tutumuyla olgun bir insan..
fazlaca insan..
bir çoğuna göre daha çok insan..
tarzı kişiliğinin aynası olan insan..
her cümlesi içten ve saygın..
varlığına ve karakterine çok saygı duyuyorum..
herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim lanemoje hanım..

Tam bir anadolu kadini. Heybetli anaç .p

Hökümet gibi ama duygusal. Sevilen biridir tatafimca.

Merhabalar Lane hanimcim. Ruyamda ayi cok yakindan goruyorum tabi bir telas kapliyor icimi bu muhtesem kareyi cekmem gerekiyor derken telefonu bulana kadar ay gozlerden kayboluyor. Lutfen ruyami yorumlar misiniz ? ….. ( :D )
Duyduguma gore size tropik bir kasirga vuracakmis Lane hanimcim, bu kasiragaya isim ariyorlarmis, biliyor musun en buyuk kasirgalarin hep kadin ismi verilmis, sebebi ise kadinlarin tahmin edilmesi zor, kesfedilmesi zor, ne zaman ne kadar zarar acabilecekleri belli olmayan varliklar oldugunu dusundukerinden olusmus bu. Ne diyecektim ? heh dikkat edin Lane hanimcim kapiyi pencereyi iyi kapatin cikmayin disari, aklim sizde kalmasin.

Sevgilerimle xxx

Merhaba lane hnmcim. Ben ruya gordum. ama bu W hnmin gordugu gibi degil.
Hani bir sey yasarsiniz ya sonra dersiniz rüya gibiydi benimkisi oyle bisey.
Zaten benim ruyalarim hep kanli insanlar birbirini öldürüyor lane hnm. bilinc altımda kimi yasatiyorum ben.
Belki de o benimdir katil ruhum ruyalarimda kendini gosteriyordur kim bilir.skjh ya ruhumda baska bir sey olsaydi? o zaman ruyalarimin hali harap olmazmiydi skjhv
iste kiyaslama yapinca şükür ediyor insan.

Sizi de goremez olduk. Cok ses etmek istemiyor ustunuze gelmek istemiyorum siz ustunuze gelip ses etmemi her ne kadar isteseniz de ;D ben Anneliginize saygimdan dilimi tutmaya calisiyorum efendim. Cunku cok saygili bir kulum.
kolay degil iki oglunuz var (esinizle beraber) ,s
bir de ben mi cikayim basiniza asla. ben sirami bekliyorum beklerim de cumku cok sabirli bir kulum.:D

W hnm kapi pencere kapatin evden cikmayin diye uyarida bulunmuş lane hnm bu uyariya gerek varmiydi sizce? siz zaten pencereden burnunuzun ucunu cikartmaya zaman bulamiyorsunuz. Esofmaninizin dizini W hnma hic göstermediniz mi? gosterseydiniz dizdeki cikintiyi gorup ayni esofmanla evde ne kadar uzun sure kalabileceginizin farkinda olurdu ve bu uyariyi yapmaya haya ederdi:sırıt:

• Kahkaha
Tepkiler: W
Kizmayin lane hnm W hnmcim bizi hor gorecek degil avrupa görmüş hatun.
Hem onun oralarda bu moda o nelerini görmüş de sindirmiş.skjh

• Kahkaha
Tepkiler: W
Merhaba lane hanimcim, ulke gundemi cok heyecanli ve degisken. Film tadinda, misal Arda burun kirarken, profesor b.k yiyor, Ahmet Hakan kose yazilarinda en az benim kadar sacmaliyor, gazeteci konsolosta kitir kitit kesiliyor, muebbet yiyenler, cicisler birbirini isiriyor. Benim yasadigim ulkede haber bulamayinca Turk haberlerinden caliyorlar. Lakinnnn arastirmalara gore Turk medyasi %49 yalan haber yapiyormus. Peki ne ara bu kadar yalanci olduk sence ?
Bu arada ne kasirga vurdu ne ismi kadin oldu, masallah dedigim 2 gun yasiyor. Optum cok ....

Hanımefendi varlığı huzur yansıtıyor, iyi niyeti hissettiriyor.
Hoş kalınız efendim.
rose.gif

Lane hanım sanırım gelininizi yetiştiremeyeceğim siz bakın artık çarenize :/

Çok sevimli ve sempatik geliyor bana hemde hiç tanımadığım halde.
Lane hanım çok tatlısınız biliyorsunuzdur zaten bunu.

Geri