ÜSözlük Lanemoje

A
  • Kullanıcı Asel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
O da benim gibi.Aslında bu cümle yeter ;p Sevdiğim,değer verdiğim arkadaşım her şey gönlünce olsun.

Hanimefendinin konusunu sirke cevirmeyin ltfn, seviyorum yazin gecin xd

Mathi sen şimdi onlara ne demek istedin:lena:
Seviyorum:D

Sanki burasi eylence yeri, sanki burasi lunapark:aeg:
Havayidisleyenle alleg in isleri iste, bu cocuklar tipki benim gencligim:u4:

Beni sevmediği her an acı çekiyorum :liv:

Lari sana annik diyor gordugum ve hosuma gittigi icin agzima takilmissa demek gecen anneme annik dedim tuhaf tuhaf baktı sjxjsk annisko deneme alışmış anniki yadirgadi kadın. :D
Sana çok yakışıyor ama zaten sana her şey yakisir.:papatya:

içimden de olsa bir şeyi okuyamayınca takıntı yapıyorum. kullanıcı adını içimden düzgün söyleyebilmek için ezberlediğim biri. gerçekten sınav çalışır gibi bazen gördüğümde ezber çalışıyordum. :D evet, artık söyleyebiliyorum. kendisini çok tanımıyorum, tanıyanlar tarafından seviliyor.

Durusunu W'ye cok benzetiyorum.

Sakin, kendinden emin , guvenilir.

Hazırlan sana dünür olcam asdfghjk

Sen cok tatli bir kadınsın<33
lane hnm sizinle sohbet etmek cok keyifli ve bunu tadan bilir
ben tattim biliyorum.

Aslındailkseninkonunayorumyapmaktımaksadımamalariminkonusunugörüncedayanamadım:gamer:haniseninşu:aeg:liyorumlarınvaryaoyorumlarıntakipçisiyimyüzümügüldürüyorsunbucümleşuanbanaçohsaçmageldiiçimidegüldürdüğünoluyorhaniöptümby

Sitedeki duruşu güzel
Diğer üyelere yaklaşımı güzel
O herkesi sevebilen kocaman yüreğide güzel

O herkesi sevemez ki :d

Foruma ilk geldiğim zamanlar taa ki bir kaç ay öncesine kadar bana ön yargılı davranması beni çok üzmüştü, kendimden şüphe duymaya bile başlamıştım.Ama sonra yıldızımız barıştı her şey yerli yerine oturdu.Belki de o haklıydı çünkü herkes herkese güvenemez.
Ortak yönümüz anne oluşumuz ve de (:
Lanemoje hanımcıma evladıyla , ailesiyle mutlu ve sağlıklı ömürler dilerim.Sevgiler çok çok.

Lanemojjjjj, inanıyorum bir gün sevecek beni :ak1:

Beni seviyor biliyorum -.-
Lane hanımcığım mutlu olun hep.

Geri